Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!Gataa..marea zi a sosiiit!!
Welcome Violeta!!De ce ai stat mai randunico atata amar de vreme-pitita?!Felicitari pentru BB coios(ca sa o plagiez pe Simo)!!Ati ales si un nume?!
Multumesc papacioaso!!Doamne-ajuta!
Miha!Spor la ceteala!!
Cory revin..Mai intai te puuup apasat ca sa simti si-ti trag o imbratisare fortoasa!Apoi..omisesem aseara..Daca tu acum ti-ai reintors fata spre D-zeu-acest D-zeu iubeste copii mai mult decat orice!Daca te simti vinovata fata de El-ca l-ai neglijat..Atunci te intreb eu-ce faci daca-Doamne fereste-BB e bolnavior?!Alegi avortul?!Atat doream sa te intreb-si sunt sigura ca ai inteles ca nu am pus pic de rautate in mesaj..Eu te iubesc mult si-mi esti draga-si as vrea sa nu te mai framanti atat..Eu am ales sa nu fac TT plecand tocmai de la convingerea ca eu nu o sa renunt la copil pt.nimic in lume-si atunci la ce bun TT?!Sa ma stresez,sa ma framant,sa plang si sa nu dorm noptile?Si-citind cazul Angelicai-analize proaste-copil sanatos!De ce sa tresezi atat bietul copilas?!Hai-te rog din suflet-revino alaturi de noi si daca BB e bine/si dacaBB nu e bine-cu siguranta timpul petrecut alaturi de noi ii va face bine-si lui-si tie..Noi suntem alaturi de tine oricum,orice decizie ai lua noi nu te vom judeca.Ririan-e valabil si pt.tine!
Ralu!
Va randunicile mele pufoase si va iube muuult de tot!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca foarte frumoase pozele. Mami tau parca are ceva din Romanitza (fizic vorbind )
Kya ce dragutz e bebele! ce frumoase pozici!!
Clau sa iti traiasca Razvanelul! e o scumpete!
Ela, nici eu nu mai am rabdare parca, mai ales ca in curand o colega de birou va pleca in concediu de maternitate... ufff..
si neaparat pentru tine azi la eco! sa vii cu vesti bune!!!
Nico ce flacau mare ai! sa va traiasca! si alaturi de bb2 sa fiti fericiti!
trebuie sa ma retrag acum, ca iar am treaba... uff si mai aveam de recuperat...
pana una alta va pupic!

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

BUna dimineata. o zi usoara si lipsita de evenimente neplacute!!
pup tot stolul de randunele si pasarele

Vreau sa trimit un gand bun pentru cele 2 randunele speciale CORY si RIRIAN, . Sa stiti ca in fiecare seara ma rog pentru bb-eii vostri ,sa fiti tari si cu incredere in Dumnezeu , pt ca cum am mai spus-o este mare si " nu stim noi sa-i cerem cate ne poate EL da" Eu cred foaret tare in puterea domnului , pt ca m-a ajutat foarte mult si eu stiu ca acolo sus cineva iubeste la noi. MUlti pupici si numai ganduri bune. Ma bucur ca aveti incredere.

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza randunici

Ella, Doamne Ajuta azi la echo,sa vii rpd si sa ne dai culoarea caruciorului ca eu una stii canu prea sunt rabdatoare! Nu stiu ce a fost in capul meu sa cred ca daca bb trage de cordon eu simt in buricchiar nu am gandit prea mult cand am zis o asemenea perla

Bubu, si eu zic ca totusi la 10 saptamani bb n-are nici 2 luni, n-are oasele formate ca sa se faca simtit, practic este imposibil! Nu vreau sa te dezamagesc poate tu chiar l-ai simtit pe bb, insa pe mine nici la 16 saptamani nu macredea lumea! Sper ca nu te-am suparat

Vio, bine ai venit printre pufoase! Sa ai parte de 40de saptamani frumoase si usoare si de un bb baietel sanatos tun si frumos foc!!!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata randunici mici si frumoase!

Cory, de cand am citit mesajul tau cu vestile mai putin bune, am tot incercat sa-ti scriu; m-am tot gandit ce sa-ti spun, cum a te incurajez, dar nu mi-am gasit cuvinetel potrivite si, decat sa scriu o aiureala, am decis sa astept cu sufletul la gura vesti bune de la tine. Cand am citit acum mesajul tau m-am mai linistit. Eu cred foarte mult in Doamne-Doamne si sunt convinsa ca daca ne rugam mult la el, ne va ajuta. Si asa cum spunea o randunica, sa nu ne aducem aminte de el numai cand avem nevoie de ceva, ci mereu, sa-l purtam cu noi in fiecare zi, in fiecare clipa. Sincer, cred ca avem nevoie sa stim ca daca il rugam mult ceva, cu sufletul curat si deschis, el nu ne va lasa si va gasi o cale sa ne rezolve problemele. Ma bucur tare mult ca te-ai mai linistit, asta conteaza foarte mult. Daca esti optimista, ai sa vezi ca rezultatele vor fi cele bun. Asadar, astept vestile bune d ela tine, pe 14 oct; sa ai grija de tine si de bebe si nu-ti pierde speranta, roaga-te la Doamne-Doamne si la sfintii ocrotitori si fii optimista! (Sa stii ca m-am interesat si eu pentru tine la prietne carora li s-a facut DT, rezultatele fiind ingrijoratoare, dar, care, dupa amniocenteza, si-au dat seama ca si-au facut griji degeaba. Sunt sigura ca stii si tu toate astea, dar, am spus si eu ce-am mai aflat)

Ela, iti tin pumnii pentru controlul de azi, sa ne aduci numai vesti bune si .......... culoarea caruciorului.

Astept si eu cu nerabdare sa va dau de stire ca a miscat bebe, dar, cum v-am spus, cred ca nici nu prea stau eu la "panda" ca, poate el saracutu' se tot chinuie sa-mi dea cate un piciorus si eu nimic. Nu prea am inteles care e senzatia, dar sunt sigura ca atunci cand va misca (mai tare) voi sti ca el a fost, nu voi avea nici o indoiala.

Va pup mult si incerc sa va mai scriu mai tarziu!

Laly 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la si bun venit Vio!

Cory pup fata luptatoare! Capul sus si totul va fii bine! La fel si pt. ririan. Incearca, in masura posibilitatilor sa nu te stresezi pt. amnio. La urma urmei e singurul rezultat valabail si astfel vei stii sigur daca e alba sau neagra!

Vazut poze cu fete frumoase si flacai cucuieti! Clau ce Razvanel mare ai! .

am o maaare rugaminte la Simo, plizzzz mai scrii o data reteta de gogosele, parca as vrea sa le comit azi, ca tot ploua afara

fug la gradi si mai vin! toate fetele in parte chiar daca nu v-am pomenit!

A si nu, n-am uitat GALERIE PT. zuzu-zuzu!!!!!!!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Am dat sent mai repede , sunt zapacita dupa cum bine stiti.

Multumesc si mult pupici pt Ela, Simo, Raluca, Diana, Sovi, Irina si toate celelalte.

Dana,Violeta bun venit printre noi , sarcina usoara si bb sanatos.

Kitzy , cu lipsa de calciu si magneziu e bine ca ai dat-o pe lactate , dar cred ca trebuie si ceva care sa fixeze astea toate in singe , de ex D3 care este forte bune pentru fixarea Ca.

Laly, puiule schimba mama semnatura ca tu ai 16 + si semnatura ti-a ramas mica. La mine a miscat in 17 +4 zile .

Adela, LA multi ani !!!cu fericire pentru sotul tau , sa fiti fericiti si sanatosisi sa aveti petrecere fromoasa.
CAt despre raceala iti recomand cu drag(m-au invatat pe mine niste pasarele) produsele hemeopate si ceaiuri caldutze. insanaosire rapida.

Diana , durere de spate nu am din cauza sarcinii desi bb joaca rugby sigur dupa cum misca , in schimb ma chinuie o nenorocita de spondiloza..... cleka de la vleme.

Ioana stii ca visele sunt pe juma' indeplinite daca le spui si celorlalti? (asta pentru ca toti se gandesc mai mult sau mai putin la cel dorite de tine ) si atunci eu iti doresc un baiat frumos cum iti doresti .

Mami sa ai bafta la analize , sa fie cele mai bune.

Sovi, Simo eu am sarmalele de care pove' voi, vreti ? ca le tremet prin fax emedeat, sa aveti pofta la ele.

Nicol, Ai avut ieri o zi plina , imi pare rau , dar totusi incearca sa nu-i lasi sa profite de tine la sv., pt ca bb simte stresul si oboseala nu tu ....

Simo , m-am tot gandit azi noapte ( insomniile bata-le vina) la numele lui bb2, Daca Luca are primul nume scurt si la bb2 tre' sa aibe primul nume scurt si deci merge bine Paul-Sebastian(desi mie tot Matei imi place) dupa cum bine vad ca iai si schmbat semnatura.

Aseara nu am mai intrat sa vb cu voi ca ajunsei acasa si facui papica si nitzica ordine ca dhe trebe.....

Ela Tin pumnii pentru eco tau , ....tare tarziu esti programata... stiu ce e in sufletul tau, suntem alaturi de tine sa treaca timpu, Nu am vazut eu sa nu ai spus cat de buna a fo inghetata???

Frumoase sunt toate numele care le-ati ales pt fetite si baieti am de unde ma inspitra

Gata ca am scris un mesaj.... zici ca e compunere, sper sa nu ma injurati .... prea tare

pupuci pe nasuc

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

clabuc - eu l-am simtit pe bb la 16 sapt, si nu am stat deloc la panda, mai ales ca nu vrea sa miste deloc daca stau eu cu mana pe burta, pur si simplu l-am simtit, si daca pana atunci mai simtisem eu cate ceva, puteam zice doar 60% ca a fost bb, dar la 16 sapt, am fost convinsa 90% ca e bb, si senzatia difera, cate odata simt cum se misca, inoata, iar alte dati parca ar izbi nervos, dar cel mai tare il simt daca mananc usturoi, devine agitat tare de tot, cred ca nu ii place deloc usturoiul si de aceea am sa il evit pe cat posibil

mihutza11 - ms de apreciere, si esti prima care imi zice ca maicamea seamana cu Romanita

delphin - mai da ce plina de energie mai esti tu, parca mi te imaginez ca un mic spidi gonzales, noi toate ne plangem ba ca ne doare, ba ca ne e lene si tot asa, numai tu esti plina de viata si nu stii pe unde sa te imparti mai repede

simo, gbutucica, zozela - multi pupici si o zi cat mai placuta

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maaamaaa..M-ati terminat cu galeria!!Eram obisnuita sa fiu eu aia care ..M-am topit de emotie!Va puuup-Miha,Simo,Laly,Delphinutza,Ralu,Giani!!
Pe cine sun sa-i spun vestile(culoarea-daca o sa o am)??!!Pe randunica nerabdatoare?!Va dati seama ca daca o sa am vesti colorate nu o sa vin direct acasa..
Fug sa incep ritualul imbaierii,epilarii,parfumarii....Daca numai am rabdare..?!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

unde mi-am schimbat semnatura???????? Giani...de ce ma sperii? Ce ai vrut sa spui???

Delphin ingrediente:
-1/2 kg faina (aproximativ)
-3oua,un praf de sare,
-o cana de lapte (cald),
-un iaurt mic,
-4-5 linguri de zahar,
-25 gr. drojdie,
-zahar vanilat,rom, dupa bunul plac!!
-stafide...

Se bat ouale cu un praf de sare, zaharul si aromele, apoi incepi sa adaugi faina treptat, dupa ce s-a facut o pasta se pune si lapte tot treptat, iaurtul pe rand..Deci pui un pic de lapte, pui un pic de faina, pui un pic de iaurt (sau pe tot o data). Din cana cu lapte pastreze un sfert in care dizolvi drojdia, apoi continui sa adaugi restul la compozitie! Aproape de sfarsit pui stafidele pe care in prealabil le speli si le lasi un pic la umflat! aluatul nu trebuie sa fie nici tare nici moale...atat cat sa cada din lingura! Se lasa la dospit cca 1h si apoi le coci in uleiul incains dar la foc potrivit! Nu ma pricep la retete, ca eu o fac si atat...nu este o regula safaci exact cum scrie important este sa iasa pasta si sa fie bine amestecate! si pofta mare! Mare grija cum le coci sa nu fie crude la mijloc!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput