Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

ela - cred ca pe simo trebuie sa o suni, ca daca tu te vei duce sa petreci, simo nu o sa aiba somn toata noapte pana nu apari, si noi pe langa ea....

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Giani, am 15 saptamani pline, sunt acum intr-a 16-a, care se incheie duminica; de-abia de luni cand intru intr-a 17-a saptamana pot spune ca am 16+.

Raluca, Simo, multumesc de lamuriri si incurajari ... tare nerabdatoare mai suntem noi femeile. Oricum, o sa va anunt imediat ce bebe imi da un ghiont si o sa incerc sa explic ceea ce-am simtit, nu cred ca o sa mai dureze foaret mult, poate 1-2 saptamani sau poate .... chiar maine. Cine stie? Multmesc inca o data, sunteti toate niste dragute, grijulii si tare, tare sufletiste. Va iubesc din tot sufletul randunici dragastoase!

Laly 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Daa!!! Da ...suna-ma pe mine,pe mine, pe mine!!! Spun io la fete repede....zbang numarul ca sa nu il uiti....0723171774!!!
Ella nu ma lasa sa astept mult ca mor! La ce ora ai programare ca o sa tin telefonul sub cap! !!!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

simo - abia la ora 16 are Ela programarea...

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo , imi cel scuse , dar ieu cind citii de diminishoara am vazut la unul din mesage la bb2 Paul Sebastian. oare sa-mi fi fugit ochii???? eu am spus ca sunt zapa.........

Laly, da mami dar daca tu ai 16 sapt pline si dumenica implinesti 17 tu al semnatura ai 15 +. Nu am vrut sa te superi

Ela poti sa suni la Simo ca ea ne tine la curent , desi sunt invidioasa putin........ da .... e la bb2 are dreptu'

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo la tine ma gandeam si eu cand am zis randunica nerabdatoare-dar am zis sa nu sar asa..pe tine!!
Am memorat nr.Cum aflu-cum te sun!La 16.00 sunt la Dr.!!
Edit:Ti-am dat bip!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ella, stiam iou ca e de la tine bip-ul ala!!! L-am salvat!!!!!

Giani, stai linistita ca nu e pb.....eram oar shocata ca stiam ca n-am schimbat nik!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Ella, stiam io ca e de la tine bip-ul ala!!! L-am salvat!!!!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici!

Fac si eu galerie pentru Zozela . Te asteptam cu super vesti, noroc ca stim ora ca altfel ne lungeam ochii pe aici dupa anuntul tau.
De fapt, am inteles ca o sa ne anunte Simo ca daca stateam dupa tine....ne lasai pana pe seara!

Simo, si eu am bagat nr tau in telefon pentru orice eventualitate.

Vio, bine ai venit printre randunici si felicitari pentru baietel. Acum urmeaza sa te cunoastem si noi, caci tu ai un avantaj , ne-ai tot citit si probabil sti cate ceva despre fiecare.

Cand merg dimineata la gradinita la Razvan trecem pe langa o biserica ( cea de la Potcoava pentru cine cunoaste zona) si azi m-am rugat la Doamne - Doamne pentru bebelusii de Cory si Ririan sa fie sanatosi. M-am simtit brusc mai linistita apoi...

Va pupic si o zi frumoasa!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clauclau
De fapt, am inteles ca o sa ne anunte Simo ca daca stateam dupa tine....ne lasai pana pe seara!

Nu poci sa te contrazic!Nu poci!!
Sarumana de galerie!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput