Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
bitza037 spune:
Buna dimineata dragele mele randunci pufoase si ciripitoare!!!!!
VioletaH bine ai venit la odiseea noastra, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.Ma bucur ca te-ai gandit sa ni te alaturi, sigur iti vei mai alina dorul de casa cu noi.
Ela si eu iti fac galerie, Doamne de abia astept vesti.Tu du-te sa sarbatoresti ca noi stam cu ochii pe calc. asteptand vestile de la Simo
Mai dragutelor, eu fiincda nu mai beau cafea am dat-o pe ceiuri(dimineata,in timpul zilei, si seara)de sunatoare am vazut ca nu-i indicat desi am baut.Dimineata beau de galbenele, iar acum mi-am facut ceai verde.Asta din urma o fi bun pentru ?????
IRINA
+12
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Scuze ca am latit pagina cu chitaristii, dar daca asa de multi au venit cand i-am arvunit nu am putut sa dau la o parte din ei.
sovietica spune:
Violeta, bine ni te-ai alaturat ! Sa iti traiasca baietul zglobiu si sa se nasca la termen, cuviincios :). Daca zici ca ne citesti de o vreme, poate ai remarcat ca mai este o randunica ce sta in USA -adriuta(poate cu ocazia asta vine sa ne mai viziteze). Si ea, tot cu doru-n pene. Pupici si te asteptam la taclale.
Giani, fax me baby :)), sa scap eu sa gatesc! Oricum tre sa merg sa iau alta varza, ca am mancat-o pe toata tocata, cu ulei si cu cartofi copti (m-a ajutat si sotu).
Delfinoi, pup mamica fashneatza! cand ai examen?
Simo, randunelu cu gogosi, iti dai seama ca nr tau a ajuns si in tel meu
Si nu in ultimul rand, galeria pt Ela -sefa de trib! te asteptam cu vestea buna!! Hai Ela!
sovi 11+ saptamani
pozici
serry_ann spune:
Randunici bine v-am regasit...vorbarete ca de obicei..ZOZELA mult succes la eco..iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune si ...culoarea caruciorului bineinteles.. RALUCA ..foarte frumoase ambele nume pe care le-ai ales...in legatura cu visele sa stii ca si eu am avut cateva destul de infricosatoare dar am citit ca e normal in perioada asta sa avem vise mai ciudate...la eco merg abia pe 16 pt ca am sunat sa fac programare dar dr nu e saptamana viitoare,asa ca mai am de asteptat inca o saptamana...asta in caz ca nu imi vine vreo idee si ma duc in alta parte..eu merg la dr Mataca la Avantmedica..imi place pt ca iti explica in detaliu si iti raspunde la toate intrebarile..tu cand mergi la eco?RIRIAN si CORY multi pupicisi santem alaturi de voi...o sa fie totul bine eu asa simt.Gbutucica si Kya multumesc pt explicatiile de la eco...nu stiu daca o sa fac morfo...habar nu am..oricum o sa fie la 13 sapt pt ca dr mea nu e pana atunci..Gbutucica mi-au placut mult pozele tale...vreau si eu sa pun dar nu reusesc..Sovietica vreau si eu varza acra si sarmalute...ufff ce pofta mi-ai facut..Bun venit Pidana si Violeta si va asteptam la ciripit..pupici tuturor.. Serry11+
Serry
serry_ann spune:
Fetelor vreau sa scriu si eu numele randunicilor colorat si nu reusesc..Am incercat in toate felurile si nu merge...ma ajutati si pe mine?pooop
Serry11+
Clabuc spune:
Giani, ai innebunit? Cum sa ma supar? Vrei bataita? Eu doar ziceam ca inca nu am 16 saptamani pline ca sa trec la semnatura 16+, iti dai seama ca eu, lunea, cum ajung la servici, intru pe profilul personal sa mai adaug o saptamana la semanatura si asa imi cerste inima cand vad ca tot cresc ...
La mine e usor ca prima zi a ultimului ciclu a fost intr-o zi de luni, asa ca saptamanile de sarcina sunt si cele calendaristice. Esti o bombonica, dar cum ai putut tu sa cerzi ca m-am suparat pe tine, asa o randunica draguta?!
Simo, imediat ce aflii ceva despre Ela sa ne spui si noua neaparat, sa nu tii numai pentru tine ...
Va pup pe toate!
Laly 15+
mihutza11 spune:
randunicile mele dragi, simt ca innebunesc cu tampita asta de sefaaa... MA DISPERAAA!!!!!!! e proasta, dar nu asa, e dusa rau cu plutaaaa.....
asa imi vine sa ii fac
Si in fiecare zi imi propun sa nu ma enervez, dar nu pot, ca ma dispera prostia ei... nu stiu ca naiba are in cap, oricum numai gargauni, la ce debiteaza!!!
Mihaela 15+
Pozici
gbutucica spune:
Sovi , m-am tot gandit nu stiu daca o sa-ti placa sarmalele ca sunt si cu putini bureti si sunt asa ca la Moldova ..... cat despre varza tocata si cartofi copti ....mmmmmmmmmmmm buna idee am inghitit la saliva de m-am saturat.
Serry , cu pozele alea m-am chinuit 2 zile , daca vrei te invat sa le pui mai repede ca acu stiu (zic ieu). cat despre numele colorate este simplu selectezi cu mous-ul numele si din sus-ul paginii alegi culoarea. inainte de a trimite mesajul da pe vizualizare sa vezi ce a iesit.e simplu , pui.
Laly , eu de ex maine trec in sapt 19 si voi scrie la semnatura 19+, de aceea am indraznit sa-ti fac obs. te pupic
Simo sa ai grija sa ai tel incarcat si cu acoperire , pt a primi de veste de vorba cuiva "seful de trib"
Mihaela , vin sa te ajut , numai nu mai fi nervoasa!!!
Giani 18+
ILUCAE spune:
Bine v-am regasit randunicilor!Imi cer scuze ca pana acum nu am mai scris, de foarte mult timp,dar daca ati stii prin cate am trecut.De la inceputul sarcinii mi-a fost foarte rau, am fost plecati in concediu si numai concediu nu a fost ala ca mie mi-a fost rau non-stop si am tot tinut-o asa pana acum o spatamana,cand am spus ca in sfasit toate au trecut, de acum ma pot bucura de sarcina am inceput sa sangerez, va dati seama ca am fost disperata la 16 saptamani sa sangerez,alergatura pe la medic,care noroc ca stie cum sunt( o speriata)m-a linistit, s-ar parea ca nu stiu cum sa le spun medical, niste foite se dezlipesc si din cauza asta am sangerat dar sa nu imi fac griji ca bebe este bine.Apropoo avem BAIETEL,si bineteles o fetita de 2 si 10 luni, va dati seama suntem super fericiti, nu isi mai incape sotul in papuci de fericire.
Hai ca nu am mai scris de mult iar acum nu ma mai opresc.
Acum suntem bine si eu si bebe, putem sa ne bucuram de sarcina asta impreuna.
Am vazut ca suntem din ce in ce mai multe si asta nu poate decat sa-mi aduca multa bucurie in suflet si le urez tuturor sarcina usoara cu bebelusi sanatosi si frumosi asa ca si parintii lor!
Am vazut ca in listutza de la inceput la noi datele sunt incomplete:Sunt nascuta pe 20.06.1979, data ultimei menstruatii este 9.06.2007 si acum avem 17 saptamani.
Va pupam
Elena 17saptamani +Alexandra(03.01.2005)
ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
mihutza11 spune:
hai sa revin la ale noastre...
am vazut ca ati scris despre sarmale, si eu am facut sambata, dar mi-as fi dorit in foi de vitza, dar nu am avut de unde sa iau... asta e, data viitoare.
pidana din ce ai povestit doctorul ala nu-mi inspira prea mare incredere, eu una l-as schimba. si sa fie bebe sanatos!
Nicol te inteleg perfect cu serviciul! tocmai am scris un mesaj super elocvent mai devreme... si io fata!
Cory si Ririan un gand special pt voi si bbi vostri, Sper la vesti bune. Cory si eu cat am fost studenta in Iasi mergeam de Sf. Paraschiva la Mitropolie, dar de cand am plecat de acolo, nu. Oricum e frumos, asa cum e si chiar ma simteam bine dupa ce treceam pe la moaste! Doamne ajuta!
VIo bine ai venit alaturi de noi! bebic (a se citi coios ) sanatos si sarcina usoara! foarte dragutz ai povestit!
Mihaela 15+
Pozici
gbutucica spune:
Elena , sa-ti traiasca baietelul, dar si fetita
am vazut pozele , sunteti taaaaaaaaare frumoase.
Ma bucur ca esti printre noi si ca mai esti si bine , in final.
Giani 18+