am salariu de 20 milioane.Bona vrea jumate!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Ceau fetelor mamicilor, ma bucur tare multtt ca existati. V-am citit cu atentie maxima pana acum si m-am gandit sa va scriu ceva si despre mine. Sunt o mamicutza cu 2 puiuti unul de 4 ani - Mihaita si micuta me de 1,11 - Mariuta. Problema me este ca dupa 4 ani si ceva de crescut copii (si facut - implicit) vreauuuu sa ma intorc la servici. Am gasit o bona zik eu okay i-am oferit 4mil si mi-a raspuns ca a citit ea pe net de 5 mil. Acu va intreb eu pe voi oare sa-i dau 5 mil, nu vreau decat sa stea cu Mariuta me, sa o scoata la plimbare sa-i dea de papa si nany. Fata me la ora 12,30 cel tarziu 13 se culca si doarme pana la ora 16. Daca puteti sa-mi dati un sfat - la toate fetele

Off topic - pt fetele din Viena. Sotul meu lucreaza in Viena si vine acasa pe 15 martie si se intoarce pe 30 daca vreti ceva - scrieti. Apropos am fost si eu la Vienna la sfarsitul lui ianuarie si am intalnit mai multi romani decat austrieci la SCS si nu glumesc. Imi pare tare rau ca nu am apucat sa vizitez centrul ca a fost un vant infernal in duminica respectiva, dar cine stie poate ne mutam acolo cu toti si o sa am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Silvia, nu stiu ce sa te sfatuiesc, preturile sunt altele pe la voi. Daca imi cerea mie doar 5 milioane...ehehe, angajam vreo 3 doamne.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adevarul e ca la noi cam pe aici se invart preturile, peste tot pe unde am intrebat toate mamicile mi-au zis la fel 350 ron -400 ron/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ma mut la onesti clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

In Bucuresti sant alte preturi... cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu mamicile din Onesti.
Noi de ex, in Bucuresti, platim pentru 6 ore (luat de la gradi, plimbat, culcat) 5 milioane pe luna.

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

unele si mai mult ingriden...luat copilu de la gradi, plimbat prin parc si jucat, program 16 - 20, 5 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Imi dau seama ca nici cu bona nu este raiul pe pamant, ba nu-mi fac iluzii ca daca "mister" ar fi stat cu mama mea totul era minunat. Departe de mine acest gand.
Acum suntem in cautare de gradinite, ne-am fixat la una din ele, suntem in plin proces de analize medicale. Toata familia este de acord ca trebuie sa fie dat la gradinita, la copii.

Eu imi doresc acest lucru in primul rand pentru el: sta afara, are copii, invatza sa se poarte cu ei si alte lucruri cu care din pacate suntem in urma ; si desigur si pentru linishtea mea si "inchiderea granitelor familiei" in limite mai rezonabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

AdiS, te inteleg si te aprob in toate cele descrise de tine.
eu am facut instructie - la propriu - cu maica-mea !
si am reusit pina la urma, dupa ce copilu, pe la vreo 3 ani, a declarat raspicat ca mama lui nu sunt eu, ci bunica-sa ! dupa toate favorurile si educatia primita de la mama mea.
dupa faza asta, cu urlete si tipete de la copil, am intors foaia... si am trecut la instructie ca la militarie, cu program de masa, plimbat si odihna. inclusiv alimentele - asta gatesc eu, asta dai la copil. nu alte prostii.
principiile au ramas aceleasi, de atunci, copilu are 20 ani acum, dar tot mai vrea sa faca "ilegalitati" in tandem cu mama mea, dar acum vine mama si-mi da raportul complet, ptr. ca eu trebuie sa stiu absolut tot. chiar daca copilu are impresia ca doar bunica-sa stie si vrea sa faca niste aranjamente cu ea.
eu m-am invatat minte, daca vreau ajutor in familie la copil, mai intai trebuie sa faci instructaj cu familia, sa nu ai surprize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelle spune:

Am citit in mare graba ceea ce ati scris voi si as vrea sa-mi descriu si eu situatia.
Am doi copiii, unul de 4 ani la gradi si unul de 1 an. Locuiesc in Militari si am aceeasi bona la copiii de 3 ani. In prezent sta 6 ore si ii dau 7 mil. Pentru ca eu sunt inca acasa cu cel mic, mai mult face menaj si mai sta cu cel mic ocazional cand mai sunt eu plecata cu treburi. Deci, calca, face curat si uneori face si mancare.
De la 1 aprilie ii maresc programul la 8 ore, pentru care mi-a cerut 9 mil. Iar cand o sa incep serviciul si va trebui sa stea 11 ore mi-a zis ca cel putin 12 mil o sa vrea.
Mentionez ca in mare sunt multumita de ea. Acum intrebarea mea pentru voi este, ce parere aveti voi de cat ii dau? Nu as vrea sa stric piata.

Continuare >>>

Mergi la inceput