Trunchi arterial comun?
Raspunsuri - Pagina 3
ionela_r spune:
Va tinem pumnii.
Cand v-a avea loc operatia?
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
monalac spune:
daniela,in primul rand sanatate baietelului!voiam sa te intreb ce medic neonatolog de la spit pantelimon a putut fi atat de crud?te intreb asta pt ca eu am nascut in 2005 la spit pantelimon si med neonatolog sbarcea mi s a parut a fi o femeie super de treaba,sufletista si gata oricand sa ti dea detalii despre ceea ce vrei sa stii.m as mira sa fie ea.
danielalfun spune:
Multumesc pentru sustinere .
Operatia nu stiu cind va avea loc .
Deocamdata puiutul mic va fi suspus unei noi ecografii apoi se va decide ce si cum .
Nu vreau sa fac public numele doctorului in cauza .
Ceea ce pot spune e ca nu e acea doctora de care ai amintit .
Important e ca acum ne aflam pe maini bune si slava Domnului am scapat de acel spital care dupa multe persoane nu are un renume bun .
Chiar si eu am patit-o urit de tot si imi va ramine toata viata imprimat acest eveniment pe care nu-l doresc nici la dusmani .
Am avut o sarcina inaintea fetitei care a culminat printr-un deces . Am nascut inainte de termen in pat daca va vine a crede , nimeni nu s-a uitat la mine pina cind n-a venit momentul sa apara pe lume bebelusul , dupa care a fost luat si dus la wc-ul de sevici si pus pe o etajera deasupra chiuvetei intr-o cutie de carton pentru ca bebe s-a nascut viu si nu au considerat ca va trai , l-au lasat sa se stinga de la sine , inuman , lipsa de cea mai elementara informatie ce o poate avea un cadru medical . In fine ...a trecut si nu mai vreau sa-mi amintesc . Acum am o fetita dulce si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o .
Va tin la curent cu informatiile pe masura ce le voi avea .
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by danielalfun
Chiar si eu am patit-o urit de tot si imi va ramine toata viata imprimat acest eveniment pe care nu-l doresc nici la dusmani .
Am avut o sarcina inaintea fetitei care a culminat printr-un deces . Am nascut inainte de termen in pat daca va vine a crede , nimeni nu s-a uitat la mine pina cind n-a venit momentul sa apara pe lume bebelusul , dupa care a fost luat si dus la wc-ul de sevici si pus pe o etajera deasupra chiuvetei intr-o cutie de carton pentru ca bebe s-a nascut viu si nu au considerat ca va trai , l-au lasat sa se stinga de la sine , inuman , lipsa de cea mai elementara informatie ce o poate avea un cadru medical . In fine ...a trecut si nu mai vreau sa-mi amintesc . Acum am o fetita dulce si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o .
Va tin la curent cu informatiile pe masura ce le voi avea .
Cum a fost posibil asa ceva ? Si nu ai facut nimic dupa????
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
danielalfun spune:
Am facut o depresie cumplita . Plingeam si ma uitam cum imi curge laptele la san fara sa am pe cine stringe in brate . Am crezut ca innebunesc , dar familia mi-a fost alaturi si am trecut peste incercind chiar s-o iau de la capat in dorinta de a avea copilul meu .
danielalfun spune:
S-a facut ecografia , bebe indeplineste conditiile pre operatorii .
Maine va fi ziua cea mare . Sa ne rugam cu totii la Doamne Doamne !
Florentina Roman spune:
Daniela, sa dea Doamne-Doamne ca operatia sa decurga bine si parintii sa se intoarca acasa cu bbeul sanatos!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
danielalfun spune:
Maine va fi ziua cea mare . S-a hotarit deja . Operatia va dura 6 ore , timp in care vom invia si vom muri cu totii de mii de ori . Riscurile sint enorme datorita virstei fragede , dar avem incredere in acest om , care a fost trimisul lui Dumnezeu sa repare suflete si sa le dea speranta de viata . Azi bebe a facut 10 zile de cind a venit pe lume .
Fetelor imi spunea azi la tel mama bebelusului ( finuta mea ) ca nu se compara spitalul de la Cluj cu ceea ce a vazut aici in Bucuresti , unde a nascut . O curatenie de lingeai pe jos peste tot , civilizat , doatat cu aparatura de ultima generatie , super , super . Personalul jos palaria , de treaba , receptivi la nevoile pacientilor . Ce sa cred ca aceasta capitala va ramine de caruta , dealfel partea de vest a tarii intotdeauna a fost populata de oameni speciali din toate pct. de vedere .
Speranta moare ultima , presimtirile mele sint unele optimiste , in ciuda celor care le-am avut inainte de nasterea baietelului , unele extrem de sumbre care nu-mi dadeau pace , imi tineau corpul in tensiune si nu stiam de ce . Acum in ciuda emotiilor simt o usurare , un indemn spre bine , spre momentul in care vom reusi cu adevarat sa ne bucuram de bebe cind va sosi acasa .