PD + PSD = LOVE
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Iar daca PD-ul accepta negocieri in loc de alegeri, vai de fundu' nostru!!!
Ohoo da' sa vezi ce se intimpla cu al lor. Sa'i vezi linga PNL cu procentul scris cu o singura cifra.
Acu' eu nu inteleg de ce deschisaram un subiect despre o iubire platonica asa ca asta de se vantura pe scena, in timp ce declaratiile fierbinti de netarmurita adoratie ale lui Tariceanu la adresa lui Vacaroiu le bagaram sub pres la vremea respectiva.
iileana spune:
quote:
daca PD-ul accepta negocieri in loc de alegeri, vai de fundu' nostru!!!
La alegerile anticipate de miine ar iesi PD-ul cistigator cu peste 50%, si este exact aceeasi situatie, adica "vai de fundu' nostru!!! "
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
copiloi spune:
quote:
Originally posted by iileana
La alegerile anticipate de miine ar iesi PD-ul cistigator
Romania Curata si Incorupta...
Anul 2009
Presedintele Romaniei: Traian Basescu
Prim Ministru: Emil Boc
Ministru de Interne - Vasile Blaga
Ministru de Externe - Traian Ungureanu
Ministrul Economiei Comertului si Finantelor - Theodor Stolojan
Ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur
Ministrul Transporturilor - Radu Berceanu
Ministrul Justitiei - Monica Macovei
Ministrul Lucrarilor publice - Elena Udrea
Comisar European
Procuror Onorific Anticoruptie - Daniel Morar, dar fara portofoliu (doar ca Pisica aratata)
Procuror General - Laura Codrutza (jumatate de norma pentru furturi usoare si amenzi de circulatie)
Ministrul Sporturilor , al Apararii , al Culturii si Cultelor: Gigi Becali, avandu-l ca secretar de stat pentru cultura pe Gabriel Liiceanu.
Presedintele TVR - Grigore Cartianu
Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, Viorel Hrebenciuc sunt condamnati definitiv la 20 de ani inchisoare iar averea lor reimpartita poporului de la care a fost furata.
Ion Iliescu, Mircea Geoana sunt presedinti de fundatii de stanga
Presedinte PSD - Ioan Rus
PSD - partid de opozitie usoara care semnaleaza inadvertente in textele de legi
PNL-ul - partid retrograd, scos de pe scena politica impreuna cu PNT-ul, cu care atinge 2% din populatia imbatranita a Romaniei.
Niciun membru al parlamentului unicameral nu este om de afaceri.
Niciun om de afaceri nu face afaceri cu statul fara apostila de la Cotroceni.
Licitatiile sunt perfect transparente, fiecare cetatean primind prin posta pachetele de informatii.
Energia este distribuita numai de catre stat.
Legile in parlament trebuie sa treaca de o comisie, care sa stabileasca daca favorizeaza sau nu anumite grupuri de interese.
Liniile telefonice se deschid numai dupa ce ai primit avizul de la SRI, care imparte acelasi sediu cu Romtelecom-ul pt eficientizarea cheltuielilor de infrastructura in comunicatii.
Orice contract comercial se depune in copie la parchet...
De la 1 ianuarie 2009 nu s-a mai semnalat niciun caz de coruptie, atat la nivel inalt cat si la nivel administrativ local. Ultimele cazuri din 2008 au fost un portar de spital care a acceptat 2 lei de la o persoana, care voia sa viziteze un pacient, o asistenta care a acceptat o cutie de bomboane de la un pacient si un paznic care a acceptat o sticla de saniuta pentru ca a musamalizat un caz de calcare in picioare a spatiului verde din Bucuresti.
Evaziunea fiscala a fost de asemenea eradicata, ultimul caz fiind un taran din Odobesti, care a fost prins ca vindea sticle de vin consatenilor fara sa fie inscris in registrul comertului.
Bugetul invatamantului a primit in acest an 15%, al sanatatii 15, cultura 15, al apararii 10, al SRI 25%.
Locuinte si lucrari publice aproape ca nu mai sunt necesare...
Toti Romanii din Spania si Italia s-au intors si nu fac fatza treburilor ...
Orice problema care apare in politica este dezbatuta saptamanal in Piata universitatii si este intrebat poporul. Daca nu se ajunge la un acord se organizeaza un referendum...Din trei in trei luni, presedintele cheama tot poporul in piata si-l intreaba daca a mai gresit in ultima vreme...Cum raspunsul este NU, procesul guvernarii eficiente se continua...fara indepartarea clasei politice de popor si de realitatile acestuia.
Intre timp, cainii din Bucuresti au murit de batranete, pui nu mai erau dupa prigoana din mandatul 2000-2004, chioscurile s-au inchis singure ca “nerentabile economic” si ca “forme de comert necivilizat”, iar oamenii si-au redeschis balcoanele, intelegand ca estetica orasului e mai importanta decat spatiul utilitar.
Tiganii au devenit mai putzin agasanti si care au mai ramas, au inceput sa se spele, asa incat nu mai exista tiganci imputite nici macar in presa......
Politia are doar sectia circulatie si “crime involuntare” iar politistii de la circulatie ofera flori soferilor de pasat. Domnul Daniel Morar participa doar la seminarii despre “istoria recenta” si la traininguri pt copii pentru conduita preventiva. Magistratii s-au saturat de atata independenta si s-au apucat de vicii pentru a avea macar o dependenta. Procurorii ancheteaza doar cazuri din scoli: furtul penarului, uitatul caietului acasa, copiatul de la colegi si fumatul in wc.
Desi suntem o tara balcanica si mai injuram sau ne mai stuchim, totusi NU MAI AVEM CORUPTIE!
Alina
Marina spune:
io ii banuiesc pe unii ca au norma la sri ca prea le stiu pe toate astea nestiute cu aliante si iubiri secrete
sirimie spune:
O gramada de sustinatori ai lui Basescu de aici de pe forum au spus ca il vor vota pe Basescu pentru ca altfel va ajunge PSD la guvernare si o sa faca asa si pe dincolo, o sa faca praf reforma in justitie, si alte reforme...
Sint foarte curioasa ce zic despre asta acei sustinatori.
Ce zic eu: PD face orice ca sa ajunga din nou la ciolan ( e exact ce sustin de mult timp deja )
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
croco21 spune:
Draga Copiloi, daca ii scoti pe Emil Boc, Flutur si Liiceanu, guvernul ala mi se pare chiar OK. Chiar si Elena Udrea mi se pare OK, nu inteleg ce are lumea cu ea.
Croco
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
La alegerile anticipate de miine ar iesi PD-ul cistigator cu peste 50%, si este exact aceeasi situatie, adica "vai de fundu' nostru!!! "
Probabil ca da in conditiile aceluiasi absenteism la vot!!! Insa cred ca daca va exita vot uninominal, vor aparea mai multe variante... de vot si de alesi!
Simona, fara sa fiu un sustinator al lui Basescu (desi votai NU), cred ca, acum, o alianta de guvernare PD-PSD ar fi cea mai mare prostie a PD-ului ...mai mare decit cea facuta de liberali, care oricum, au pierdut tot...sint NIMIC...asa cum mai ziceam acum o luna!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rufus spune:
quote:
Originally posted by croco21
Chiar si Elena Udrea mi se pare OK, nu inteleg ce are lumea cu ea.
Croco
Doar femeile au ceva cu ea. Ma rog, unele...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
iileana spune:
quote:
Probabil ca da in conditiile aceluiasi absenteism la vot!!! Insa cred ca daca va exita vot uninominal, vor aparea mai multe variante... de vot si de alesi!
Simona, fara sa fiu un sustinator al lui Basescu (desi votai NU), cred ca, acum, o alianta de guvernare PD-PSD ar fi cea mai mare prostie a PD-ului ...mai mare decit cea facuta de liberali, care oricum, au pierdut tot...sint NIMIC...asa cum mai ziceam acum o luna!!!
Nu stiu daca apuca sa schimbe legea electorala si sa introduca votul uninominal pina la anticipate...
Nu, nici eu nu cred ca PD-ul va sustine un guvern PSD, ar fi mult prea cinic!!!! Pe de alta parte, PD-ul e un partid de jucarie, n-au nici o sansa singuri, acum e "pe val" doar multumita lui Basescu si campaniei violente/virulente prin care au convins lumea ca ei sint singurii imaculati.
Cit despre PNL... nu pricep ce joc a facut... Tariceanu nu a votat suspendarea in parlament...In ultimele saptamini pnl-istii nici nu s-au vazut, au latrat un pic la TV si-atita tot....Acum iese la iveala ca lideri ai PNL din teritoriu au facut bine mersi campanie electorala pro-Basescu si au dat o mina de ajutor celor de la PD in organizarea mitingurilor.......na, poftim de mai intelege ceva...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details