PD + PSD = LOVE
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
Traian Boc:
PD nu va intra in nici o formula de guvernare, nici cu PSD si nici cu altcineva
Guestus spune:
quote:
Originally posted by marlenn
Oare de ce nu comenteaza nimeni aceasta eventuala colaborare??? E asa greu de crezut ca PD-ul va insela pana la urma increderea alegatorilor care prin votul pro Basescu au dat un vot si impotriva PSD???? Boc sa fi afirmat ceea ce a afirmat doar asa ca sa se afle in treaba? Nu prea cred...
--------------
Viata e frumoasa daca stii cum s-o traiesti...
cred ca pe basescu prea putin il intereseaza ce colaborare e atita timp cit cei pusi in functii isi fac treaba cum trebuie.
si pd nu are cum sa faca de unul singur ...deci trebuie sa faca o alianta cu cineva. daca cei ce vin incep iar cu "solidaritate pentru cei cercetati de DNA" atunci incepe iar razboiul...yo asa vad ( ca un mare analist politic ce sint)
iileana spune:
quote:
Originally posted by Guestus
pe basescu prea putin il intereseaza ce colaborare e ....
Ma bucur sa constat ca m-am inselat.
Iata, Guestus deja a gasit rezonul unei asemenea ipotetice aliante.
Cine mai incearca?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Traian Boc:
PD nu va intra in nici o formula de guvernare, nici cu PSD si nici cu altcineva
Vezi mey ca-l cheama Emil. Desi........ intr-un oarecare fel ai nimerit-o.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guestus spune:
pina acum erati foc si para ca basescu ii arunca de la etaj pe cei 322...acum el vrea o alianta pd-psd si iar...cum domle se poate asa ceva....incredibil
cum e pina la urma...ce va deranjeaza?
iileana spune:
Guestus, doua raspunsuri corecte la rind???? Mai lasa si pe altii.
quote:
ce va deranjeaza?
Stiu si eu? Daca-l pun pe Stolojan prim-ministru chiar ca o sa ma simt ca-n tinerete, in anii '90.
Nu stiu insa cum vor primi vestea cei care au votat NU ca sa vaza PSD-ul pus la colt pentru citeva generatii.
lilanda spune:
Mie printre jigniri prezidentiale, boicot de imagine (tot prezidential), negocieri secrete, dar dezvaluite unilateral, mi se pare mai important sa vedem www.hotnews.ro/articol_73431-Analiza-Stratfor-Cele-trei-optiuni-ale-Romaniei.htm" target="_blank">ce optiuni avem!!!
Cum domnu' Tariceanu se tine tare de scaun, e clar ca varianta demiterii premierului pica. A treia nu si-o doreste nimeni...asa ca ramine optiunea anticipatelor, iar declansarea lor e subiect de negociere (din pacate!! )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
Guvernul Tariceanu va pica la prima motiune de cenzura, adica in curind. Negocierile se fac acum ptr obtinerea unei majoritati parlamentare care sa sustina urmatorul guvern.
lilanda spune:
Inteleg ca si varianta asta e luata in calcul...insa eu prefer anticipatele
Evident, PSD-ul e acum intr-o situatie in care doar negocierile il mai mentin in top. Declansarea rapida a anticipatelor ar conduce la o scadere a reprezentativitatii lor in Parlament, ceea ce evident ca nu doresc...de aia tot trag de timp cu negocierile!!!
Iar daca PD-ul accepta negocieri in loc de alegeri, vai de fundu' nostru!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
cl spune:
Nu stiu cat de adevarat este sau nu. Dar una e sa canti tu si sa joace PSD-ul dupa cum vrei tu si alta e sa-ti cante PSD-ul si sa joci tu cum vor aia.
Ce va fi, vom trai si vom vedea.