PD + PSD = LOVE
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
Nu stiu daca apuca sa schimbe legea electorala si sa introduca votul uninominal pina la anticipate...
Cica macar in privinta asta e deja www.hotnews.ro/articol_73547-Consens-al-partidelor-politice-privind-votul-uninominal.htm" target="_blank">consens :-)
Din nefericire, cam tot ce exista in Parlament, in afara de PSD, sint partide jucarie...chiar si PRM, caruia daca i-ar disparea lideru' s-ar scufunda rapid sub prag electoral!!
Cit despre liberali, ei au devenit cam dezorientati...asa.....singuru' reper a fost mirosu' banilor, insa si asta a devenit ametitor incit au inceput sa numere 15-n loc de 12!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
sirimie spune:
Faptul ca exista partide parlamentare care sint importante prin liderul lor este un lucru foarte grav, nu le face partide jucarie. Pentru ca lideri de genul lui CV Tudor exista si vor exista intotdeauna.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
iileana spune:
Recunosc, nu m-am prins ce ai vrut sa zici cu 15 si 12, insa aceasta caracterizare:
quote:o aprob pozitiv.
Originally posted by lilanda
Cit despre liberali, ei au devenit cam dezorientati...asa....
Liberalii vad ca inca nu si-au facut publice planurile de viitor, as mentiona numai www.cotidianul.ro/index.php?id=10933&art=29201&nr=2&cHash=4b063a5d56#opinii" target="_blank">propunerea in-cre-di-bi-la facuta de Catarama (hi hi, nici nu stiam ca mai exista):
" reconcilierea cu Traian Basescu, refacerea Aliantei D.A., formarea unui guvern PNL-PD si fuziunea PNL-PLD"
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
Recunosc, nu m-am prins ce ai vrut sa zici cu 15 si 12
Nu pot sa cred ca ti-a scapat de la monitorizare www.hotnews.ro/articol_72436-Ministrul-Educatiei-s-a-facut-de-ras-in-fata-unor-elevi-de-scoala-generala.htm" target="_blank">asa ceva ...de risu' plinsu'...zau
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
Aaaa, ba da, acuma ca-mi zisei, imi amintesc faza.
Asta: "Copiii au venit chiar si cu fotografia unui steag si au inceput sa numere, dar nici asa nu l-au convins pe ministru." e absolut de coma!!!!
P.S. ...aproape la fel de tare ca povestea cu "presedintele Norvegiei"...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
pisigri spune:
hmmm....jubilez...:)
imi amintesc cum acum doar citeva zile citeam pe aici pe forum la alte topicuri cum basescu este singura solutie ca sa scapam de comunistii corupti din psd, cum oricine indraznea sa nu "fie cu basescu" era comunist care sigur "tinjea dupa regimul ceausist"...si..surpriza, surpriza!! peste tot se vorbeste (si eu ma indoiesc ca degeaba) despre alianta PD-PSD...
va astept, pe cei mai ferventi si extremisti sustinatori ai lui basescu, sa gasiti scuze si la ceea ce tocmai vi se pregateste...uite-asa se duce pe apa simbetei argumentul vostru cu "doar cu basescu scapam de comunisti"
iileana spune:
Pisi Gri, mai asteapta cu jubilatul citeva zile si vedem atunci daca e cazul.
Pina acum, a zis PSD-ul ca i-ar cam placea sa..., dar PD-ul nu s-a lasat :-).
Isi dau si ei seama, PD-ul, ca si-ar pierde bunatate de sustinere din partea natiei, pe care tocmai si-au cistigat-o nesperat.
stralucitor1 spune:
propunerea de discutie e cam provocatoare, eu il vad acum pe iliescu la Stirea zilei pe Antena3 si spune raspicat " nu poate fi vorba de nici un fel de colaborare".
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
sirimie spune:
Pai Boc si Ioan Rus cred ca se inteleg, si chiar au inceput negocieri. Dar cum sa se inteleaga Iliescu cu Basescu, dupa ce luna asta care a trecut s-au tot injurat reciproc
Eu sincer cred ca cel mai bine pentru PSD e sa nu intre acum la guvernare, sa lase PNL-ul sa fie impopular, si sa cistige sigur anul viitor. Dar in acelasi timp cred ca nu sint destul de destepti sa faca asta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Rufus spune:
Mie nu mi-ar place sa vad o astfel de alianta. Dar in politica si mai ales la noi in tara s-au vazut destule anomalii.
Ar fi bine sa tineti cont ca nimic din ceea ce fac politicienii nostri nu are legatura cu interesul nostru, ci numai cu al lor.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007