Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

denisa, numele de familie suna machidonesc.dar apoi mi'am dat seama ca te numesti asa dupa sot mie mi se pare ca tu aratia rusoaica mai degraba

racusor, eu prin cartile de bucate pt bebei, am vazut supa crema de sparanghel.. nu i'am dat inca, nu stiu nici cand ii voi da.
maine ii voi da branzica pt prima data

noi am avut musafiri, niste prieteni din cta si nasa lu fimea.. Nasica a venit sa manance shuberec (nu mancase niciodata), a facut soacramea si am mancat ca porcii :))

ma duc pe vplay sa vad house. v'am pupat noapte buna

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara si de la noi! Sper ca ati avut un martisor frumos!!

Racusor eu sparanghel il fac la aburi 20 minute cu un morcov si un cartof, este "caviarul legumelor" pentru bebelusi, si se importa de acolo de unde creste, eu stiu de el de la bona ca a lucrat la cules de sparanghel in germania inainte, si stiu ca nu pun prostii in el si il exporta. Eu sunt mare fan supa crema de sparanghel pe care am mancat-o in franta acum ceva ani prima data, de atunci fac mereu. Daca vrei sa ii faci supa, sunt o multime de retete pe net, poti pune in piure si ptin unt/smantana de bucatarie, daca i-ai dat deja la pici, iese asa de gustos ca vei manca si tu! Ai grija sa nu te sperii, mirosul urinei si scaunului sunt oribile, e normal , sparanghelul ajuta la construirea florei in intestine, elibereaza o bacterie buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Fetelor, vorbeati de filmul "Fireproof" si acum am dat si eu sa vad trailerul si vreau sa ma asigur ca se discuta de ala din 2008, nu cel din 2010 (ca pe imdb apar 2 filme cu titlul asta).

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi173933081/
this one!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusorule tu cand l-ai pus pe andrei la oala? i-ai luat olita tip masinuta? cam de cate ori face pe zi?
voi mancare din borcanele le mai dati? ce marci? ce combinatii?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici dragi!

Am intrat sa va urez o primavara minunata, cu multa caldura afara si in suflete!!!

La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi!!!

Rody, ma bucur ca ati descoperit cauza febrei. Felicitari pt , si insanatosire grabnica va doresc.

Anca, BRAVO pt Maria. Deabia astept sa se incalzeasca sa iesim in parc impreuna.

Michelle, mult succes cu programul de masa si multa rabdare. Daca mai ti minte Natali era non-stop la san in ultima luna inainte de diversificare. Cam vreo doua saptamani a durat la noi reglarea programului cat de cat. Acum depinde de ora de trezire dimineata si cam 3 ore jumate, patru, patru jumate avem pauza intre mese. Cere si la san, dar papa putin de tot intre mesele de papa solida, probabil de sete, de alint sau somnifer la culcare, vorba lui Rody. Si parerea mea este s-o amagesti cu ceva (suc de mere, ceai...) ca sa cresti intervalul dintre mese.

Legat de laptic de tzitzi, mai este cineva careia ii mai curg sanii. Mie mi se intampla des.
Rody, imi pare rau ca nu mai are Isa .

Despre aluminiu stiam si eu ca e nociv, atat de la vase de bucatarie cat si cel din cosmetice. Antiperspirantele cu aluminiu sunt legate de cancerul de san. Sau descoperit concentratii mari de aluminiu in celulele canceroase. Asta tot de pe net citire...

Michelle, eu am oale din inox speciale pt gatit la abur. Daca nu vrei sa investeti mult, poti lua o sita de gatit la abur si o pui intr-o cratita pe care o ai deja.

Larissa, eu am folosit pana acum borcanele de la hipp si organix. De obicei iau borcanele pt fructele de extrasezon, dar am luat si de legume cand am fost in deplasare.

Trimit mesajul sa fie valabile urarile

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Astazi am facut o boacana. La masa de pranz am introdus brocoli si seara unt. Prima data m-am gandit ca e seara, dar noi papam deja smantana, iaurt si am zis ca si untul e pe undeva pe-acolo, dar am uitat de brocoli. Pana acum nu vad nici o reactie...

Brocoli a avut succes total, mai ales ca de cand e racita imi tot refuza legumele. De exempu ieri prima data i-am dat legume cu carne, n-a vrut deloc sa manace. i-am scos carnea din meniu si i-am pregatit repede legume simple, nici asa n-au avut succes. Pana la urma i-am dat iaurt in care am pus o lingura mare de piure de legume. Cu chiu cu vai a mancat vreo 100 de ml.

Meniul de azi:
-10.30 mar, para, banane
-2.30 brocoli, dovleac, dovlecel, ulei de masline
-18.30 mar copt cu iaurt si putin unt (am pus unt pt ca iaurtul era doar de 0,1%).

Maine cred ca repetem figura cu brocoli

Mergi la inceput

Carmen, o sa incerc si eu sparanghelul. Mi-a m pus in gand de cand ai zis prima data de el.

Oana, felicitari pt kg. Si eu am slabit un kg, in conditiile in care am bagat si dulciuri ocazional.

Adriana, subscriu si eu ce-au zis fetele. Poate gasesti cumva o solutie sa-ti iei un ajutor.

Crissy, multa sanatate va doresc. Un dulce, dulce pt fete.

Mergi la inceput

Michelle, Oana ce bine de voi ca ati stabilit deja locul de concediu. Arata super destinatiile voastre.
Noi mergem pe ceva de last minute, ori in tara ori afara, cred cel mai probabil in Spania.

Mergi la inceput

Eladea, tot vroiam sa te intreb cum ai dat usturoi lui Filip, gatit sau crud?

Si sa nu uit ca am vazut una bucata delfinas Theo, frumusel foc. Ce chip de ingeras, nici n-ai zice ca o chinuie pe mami cu papa.

Mergi la inceput

Legat de tv, cel mai mult ma uit la documentare, cand nu se repeta iar sotul binenteles la sport. Si a trebuit sa duc munca de lamurire cu sotul sa nu punem tv si in dormitor, desi el a tras prin perete cablu tv in tot apartamentul, sa avem la priza, cand am renovat.

Hai ca raspund si eu in al doisprezezelea ceas din ce-mi mai aduc aminte ca ati mai discutat

Mergi la inceput