Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
Cris2010 spune:
Alice, sa tot ai asa soacre.
Ai reusit cu analizele pt piscina. Sa-mi spui si mie unde o sa le faci. Ma gandesc si eu prin aprilie sa mergem, sau chiar din martie daca se incalzeste un pic.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Un de la Natali pt toti iepurasii din delfinariu! Suna cam ciudat, nu?
Ca tot vine pastele, n-o sa ducem lipsa de iepurasi.
Si pe noi ne chinuie dintisorii in continuare, desi eu nu vad in gurita nici umflaturi, nici puncte albe.
La masa se intampla deseori sa-si duca manutele la gurita, dupa aia se freaca la nasuc, la ochisori, deci va inchipuiti cum arata dupa.
Cris2010 spune:
Mai scriu un mesaj important si gata, ca maine nu se stie cand apuc sa mai scriu...
LML Andra Maria(s-o lasi pe mami sa se odihneasca si ea un pic), Clara Maria si Andre!!!
Noapte buna, delfinariu!
aelita spune:
Primavara sa va aduca numai bucurii si caldura in suflete !!!!
Felicitari delfinasilor care au implinit lunisoare odata cu venirea martisorului !
bumblebee spune:
Buna dimi!
La noi noapte usurica, doar 3 treziri, e drept ca urlacioase, dar macar dupa cateva minute de tinut in brate l-am putut repatria in patut si eu am adormit destul de repede inapoi.
Andra Maria Sa fii sanatoasa, cuminte si sa o mai lasi pe mami sa se odihneasca.
Clara Maria de miha13gina Andre de stefania_97
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
paula_m spune:
Buna dimineata
e gata. Va astept!!
In sfarsit mi-am dat seama de la ce ii ieseau lui Raul bubitele!!De la branza de vaci. De acum ii fac din LP.
Azi veau sa-i dau spanac. Voi le-ati dat? Oare e prea repede?
Oana, bravo mama, pt silueta...
La multi ani Andruta, Clara si Andre!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
ooana spune:
Neata'
n-am mai reusit sa intru ieri ca am fost sa vedem 2 apartamente...mai da greu mai e si o gramada de umblatura...macar sper sa gasim ceva sa ne placa pana la urma si sa reusim sa ne mutam pana la toamna...
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata e gata. Va astept!! In sfarsit mi-am dat seama de la ce ii ieseau lui Raul bubitele!!De la branza de vaci. De acum ii fac din LP. Azi veau sa-i dau spanac. Voi le-ati dat? Oare e prea repede? Oana, bravo mama, pt silueta... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
cum de ti-ai dat seama???
bine ca ai descoperit...
noi inca nu am papat spanac
pai ma pregatesc sa merg la bebe-balaceala
La Multi Ani pentru sarbatoritii de astazi
Andra, Clara si Andre
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
am reusit sa il filmez pe Matei fara sa ma vada cum www.youtube.com/watch?v=Azac1JYw85M" target="_blank">bate din palme si vorbeste cu un ursulet
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Buna dimi.
.Sper ca nu ne-ati uitat de tot
PAULA mc de cafea
LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi,felicitari pt dintoci delfinasilor si multa sanatate celor bolnaviori.
Noi am fost la parintii mei cateva zile,avand in vedere ca ei ne surprind mereu cu vizite ne-am gandit,atat noi cat si sora mea,sa le intoarcem vizitele surpriza si pot spune ca au avut un succes fantastic.
Tatal meu a sarbatorit sambata insa se pare ca Paul a fost de fapt in centrul atentiei,el fiind draganit de toti insa si cel care a primit mai multe cadouri decat tatal meu.
Din pacate eu si Sorina nu am avut timp sa ne intalnim insa in martie sigur o vom face.
Noi suntem bine,creste vazand cu ochii,pe zi ce trece face din ce in ce mai multe progrese,de Dragobete si 1 Martie ne-a vizitat Zana Maseluta si ne-a adus 2 dintisori fara nici un semn:febra,lipsa apetitului,diaree sau nopti nedormite,doar un pic de maraiala.
Acum programul de somn e de la 10.30 pana la 5,titi 5 min si somn pana la 7,iar in timpul zilei dupa masa de fructe dormim cam 2-3h,iar dupa cea de legume,care e mult mai tarziu fata de ale voastre,cam 1h.
In 4 labe merge fara nici o problema,nu odata m-am trezit cu el in bucatarie,i-am amenajat terenurile de umblat in asa fel incat sa nu se loveasca de absolut nimic,iar acum e in faza cand experimenteaza ridicarile in picioare.
Deja am bagat tarcul in functiune caci duminica era sa sara din pat dupa suzeta.
Cu mancatul:spre suprinderea mea,la cat de mult iubeste el titi,mananca peste 200 ml la fiecare masa si fara refuz.Legumele le adora,iar de ieri am introdus si ficatelul cu succes maxim.
Legume din pacate iau de la supermarket,am luat din piata nu odata si mereu erau inghetate,iar cand se dezghetau erau nasoale.
Mi-am achizitionat atat de la mama cat si de la bunicul 3 gaini de curte,crescute doar cu porumb si grau,pe care le-am fiert,iar sotul a pus in pungute mici transe pt fiecare masa.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Oana, Matei e demential!!!. Cat mai bate la ursuletul ala si ce multe ii povesteste!! Si aplauda!!
Am sunat acum la fundatie, dar nu mi-a raspuns nimeni, mai insist un pic mai tarziu...
Cat despre cum mi-am dat seama ca branza de vaci e pb, e simplu. I-am dat luni si ieri branzica si i-au iesit bubite. Si daca stau sa ma gandesc mai bine, intotdeauna i-au iesit dupa branzica. Asta e. Mai astept 3 sapt si incerc iaurtul sa vad daca se intampla la fel.
Btz, chiar te strigau fetele pe aici, ca ai disparut mult timp. Ma bucur ca v-ati simtit bine la bunici!! Felicitari pt dintisori!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8