Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna dimi.
.Sper ca nu ne-ati uitat de tot

cum sa te uitam? te-am tot strigat la apel vreo 2 zile . felicitari ptr dintisori!

ooana, e un dulce Matei, cum se distreaza el acolo!!

paula, multumim de cafea

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

LML Andra, Clara si Andre, sa cresteti mari, frumosi, cuminti si ascultatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

M-am uitat aseara la "fireproof", faina faza cu a 43-a zi... asa ca m-am culcat la 12, copilul s-a tot foit, si inainte si dupa, cu pauza de 2 ore de la 5 la 7

La multi ani Andra scumpa!!! La multi ani Clara de MihaGina si Andre de Stefania!Sa cresteti mari si sanatosi!

Paula, bine ca ai descoperit de la ce ieseau bubitele! Spanac mi-e rec med de fa sa ii dau, inca nu i-am dat- ea zicea sa incep cu o frunza in legume, si asa voi face.

Cu raceala stam mult mai bine, daca nu are suzeta in gurita, nici nu zici ca e racit, ca nu ii curg mucii, nu are nimic. Cu suzeta e mai greu.

Iui, ce scump e Matei, cu bate din palmute!!! si ce povesti are!

Btz, ma gandeam ca esti la ai tai!!! Bravo pt dintisori si pt papaciosul Paul!

Merg ca se maraie.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

la noi a trecut febra de aseara, intre timp a iesit creasta dintisorului de tot, dar ceva tot o sacaie ca de 2 ori (la 3 si la 7) s-a trezit tipand. am incercat sa o linistesc plimband-o in brate, ea vroia la titi si am pus-o la titi, numai ea stie ce a facut acolo

de la 8.30 e treaza de tot, iar ne-am schimbat programul! o sa incerc macar de meniu sa ne tinem:

9.30- para, mar, banana
12-supa de legume
15-pireu morcov, dovlecel, cartof
18.30-avocado cu iaurt
22-laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

NEATA

oana, e tare dragalas Matei.

btz, imi e tare drag flacaul tau!

LML Andra Maria de Mycya, Clara Maria de miha13gina, Andre de stefania_97! Sa cresteti mari si sanatosi!

oana, tu ti regimul ala doar cu carne? Ma cam bate gandul si pe mine, ca vad ca altfel nu reusesc sa scap de astea 5-6 kg ramase. Cum e? In cate zile ai vazut rezultate?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Andra Maria de Mycya, Clara Maria de miha13gina, Andre de stefania_97

eladea multumim de link, am studiat si eu un pic aseara.

bumblebee multumesc de lamurire! De inox am si eu, nu de aluminiu.

cris2010 merci de incurajari. Ieri am avut urmatorul program:
- trezirea: 8.30
09.00 - LM 50g
10.20-11.00 somn
11.15 - mar si para (60g) + fulgi de orez (2g)
12.15 - LM 60g
13.24 - morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel (nou introdus) (100g) + fulgi de orez (2g)
14.30-15.50 somn
14.00 - LM 50g
16.15 - LM
16.50 - LM
19.30-20.00 somn
21.30 - LM

Am avut mese dese spre seara, iar in timpul zilei iar, caci mananca putine fructe si cere LM dupa, si dupa legume la fel.
Si mie imi curge laptele si ma patez. Si cand Bianca pleaca de la san, tasneste pe ea si o ud toata.
Cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca mananca putin si des, am citit si pe site-ul de la eladea ca e absolut normal asa. O sa mai incerc totusi cateva zile, dar nici nu o pot lasa sa planga de foame

Rog sarbatoritii lunii martie sa verifice datele daca sunt corecte/ complete

Oana ce scump e Matei
Vazut si pe bb Theo

btz felicitari pt

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

m-am deprimat..a venit factura de gaz pe luna ian..800 lei....in cdt in care eu nu fac mai cald de 21 de grade in casa..
asa ca oana..aveti grija cum va luati apart. al nostru e la ultimu etaj si e friguros iarna si calduros vara
nici dc as sta la casa cu 200 mp n=as plati atat..

mihai face baloane in loc sa doarma. a invatat si el ceva, in sfarsit
incep si eu ca si Cristina..copilu meu nu face nimic..nu sta pe burta, nici vorba de patrulat, nu zice nicio silaba, nu bate din palme, nu prea sta sg..adica 10-15 minute-asta numa dimineata, ca dupa-amiaza nu sta deloc sg..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Miha, eu zic ca totusi nu se satura cu lapticul de la tine, dar sa nu te superi pe mine. Adevarul e ca la 7 luni, nu mai e atat de consistent. Acum vezi si cum ia in greutate. Raisa de la 5 luni nu mai lua kluea si la 5 luni jumate i-am bagat mancarea.
Azi, aliment nou: orez.
Oana, da ce va povesteste Matei pe acolo. Asa, asa, filmeaza sa nu te vada, ca si Raisa daca ma vede cu aparatul in mana...nu mai face nimik, sta si se uita la mine.
Paula, si noua ne-a zis ca putem da spanac...mancarica de spanac, dar inca nu i-am facut...sa nu radeti dar mie nu imi place, nu am mancat niciodata, nu am preparat niciodata, asa ca nici nu stiu cum sa-l fac.
Azi dimineata la 9 a venit scaunul de masa...primul mic dejun "la inaltime".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

oana, tu ti regimul ala doar cu carne? Ma cam bate gandul si pe mine, ca vad ca altfel nu reusesc sa scap de astea 5-6 kg ramase. Cum e? In cate zile ai vazut rezultate?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

eu sunt fan salate, legume, fructe etc...asa ca pentru mine cura asta cu proteine: carne, lactate, branzeturi si oua...e cam greu dar rezist

azi am 2sapt1zi...am plecat de la 66,4 si azi dimineata aveam 62,4

multumim fetelor

sa va imaginati ca el in timpul mesei imi povesteste si pana terminam de mancat trec 30-40 min

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML sarbatoritilor!
Sanatate bolnaviorilor!

Legat de spanac
Nu mai retin de la cate luni se baga, dar sigur trebuie combinat cu orez sau cartof (fierul din spanac se absoarbe in prezenta amidonului).

Victo, stati la casa? Incalzesti toata casa? Nu aveti izolatie pe exterior? E doar factura pe o luna sau a venit si regularizarea? Noi incalzim doar parterul (~110 mp, izolat exterior, tinem pe 21.5 cu termostat de ambient, ne vine maxim 400/luna). Tie ti se trage de la gatit

bumblebee, pediatra ne-a zis ca nu combinam nurofen cu eurospal (care e si antiinflamator), mea culpa

Mergi la inceput