Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Daa,am citit ca ati mai intrebat de mine .Multumesc!!!!

Ce scump e Matei cum discuta el cu ursuletul

Crispo,da am fost la ai mei insa din pacate in prima seara atat eu cat si mama am avut probleme cu calc si de asta nu am reusit sa mai postez ceva insa de citit am citit tot

Adriana ma faci sa rosesc

Noi am luat olita ca a Denisei,insa in prima zi plangea pe dansa si nu stiam de ce.Ii intrau bucile mici in gaura aia .Iar acum s-a obisnuit deja sa faca si kk acolo,insa numai daca il pun.

Am primit niste scutece de la LABELL,a folosit cineva??Ele sunt faine asa,insa din pacate sunt nr 4 si din cauza faptului ca sunt cam mici in fata se prind sub buric.Dar fara accidente pana acum

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ramo sa ne arati poza cu Raisa in scaun la inaltime

spanac foarte bunnnn...daca treci peste aspect
poate daca faci acum pentru Raisa te incumeti si tu sa gusti

si cu filmatul tebuie sa ma ascund ca nu mai face nimic, sta si se uita la mine cel mult imi zambeste

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

m-am deprimat..a venit factura de gaz pe luna ian..800 lei....in cdt in care eu nu fac mai cald de 21 de grade in casa..
asa ca oana..aveti grija cum va luati apart. al nostru e la ultimu etaj si e friguros iarna si calduros vara
nici dc as sta la casa cu 200 mp n=as plati atat..

mihai face baloane in loc sa doarma. a invatat si el ceva, in sfarsit
incep si eu ca si Cristina..copilu meu nu face nimic..nu sta pe burta, nici vorba de patrulat, nu zice nicio silaba, nu bate din palme, nu prea sta sg..adica 10-15 minute-asta numa dimineata, ca dupa-amiaza nu sta deloc sg..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

intreb si eu izolatie? termostat? factura de regularizare?

la fratele meu in Cluj i-a venit 10 mil factura de regularizare, ap cu 3 camere, 2 persoane

noua ieri ne-a venit 4mil

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza..
acum m-am asezat si eu sa beau cafeaua. aseara m-am culcat pe la 2 jumate. cand sa ma pun si eu sa dorm, pe la 1 si ceva a inceput Mara sa ofteze in somn, apoi sa planga. am luat-o in brate ca nu se linistea si a belit niste ochi mari :)) ne-am conversat juma de ora apoi a adormit, dar s-a tot foit, pana la urma s-a trezit iar de foame. a mancat si s-a culcat. spre dimineatza a inceput iar foiala si sa ma pipaie la 7 jumate iar a papat si a mai dormit pana la 8 jumate dar tot agitata. eu nu prea am reusit sa dorm ca a prins obiceiul sa racaie perna cu unghia, in somn. dar eu aud si ma enerveaza

in fine, acum a adormit. branzica cu fructe nu prea a avut succes, a mancat cam 60 gr.

cris, nu am facut inca analizele, ca mi-e sila sa merg la balaceala pe vremea asta nasoala. eu de obicei imi fac analize la synevo, o sa ma interesez si te tin la curent. daca faci tu prima, imi spui, te rog

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, asa o fi pretu la gaz in cj :):)
e si ceva regularizare, dar orisicat.
pai izolatie suplimentara nu avem, ca e bloc nou si cica e izolat bine..termostat nu avem...
dar la faza cu termostatul eu nu pricep o chestie- la mine in casa difera si 3-4 grade intre camere-cea mai friguroasa si cea mai calduroasa.
si de aia nu am pus ca nu vad rostul, oricum facem atat de cald cat sa se poata dormi si in cea mai racoroasa.-dormitorul nostru, invadat de stefan :)
deci cu ce ma incalzeste ca am 21 in living dc am 18 in dormitor? ca oricum mai tb sa incalzesc.
dar eu zic ca diferenta majora e data de faptul ca nu avem alt apartament/pod deasupra. caci vecinii nostri din bloc nu platesc atat de mult.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

noua la 4 camere ne-a venit 4 mil intretinerea

nu mai stiu cine a zis de eurospal, dar si mie mi-a lasat pediatra o reteta ca m-am plans ca Mara tuseste (desi nu e deloc rosie in gat, si nici muci n-are, cred ca face la misto). mi-a zis sa ii dau doar daca incep sa ii curga mucii si tuseste in continuare.

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

La multi ani sarbatoritilor de azi. Sa fie sanatosi si cuminti.

Am avut si noi o noapte grea ca de altfel in ultimele luni. Din pacate, incep sa ma obisnuiesc si sa mi se para ca asa trebuie sa se desfasoare lucrurile.

Cu raceala nu sunt bine deloc desi am luat coldrex, aspirin plus c, strepsils ptr gat; si bineinteles ceai cu miere si lamaie.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

hai ca mi-am facut cont pe youtube, sa va arat cum www.youtube.com/watch?v=vrn3APofy8c" target="_blank">bate tobele mara :))

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Fetelor, m-am ratoit rau de tot la socrella.Ma enerveaza teribil ca e foarte panicata cu Matei, face armasar din tantar in tot ce il priveste.Si pe copii ei i-a indopat cu medicamente cand erau mici si acum sunt toti cu imunitatea la pamant si acum ma agaseaza pe mine.
Azi am fost la kineto cu Matei pentru torticolisul lui si cand m-am intors, ca de fiecare data, m-a sunat sa ii spun tot ce a facut, si sa ma ia la rost ca de ce nu il duc mai des (eu il duc o data pe saptamana ca asa ne-a chemat doctorita momentan), ca daca are copilul ceva, sa ii facem toate investigatiile.Si m-am enervat si i-am zis sa ne lase ca stim noi ce facem (eu care pana acum m-am purtat tot timpul cu manusi cu ea) si ca nu mai vreau sa il priveasca pe Matei ca pe un copil cu probleme, ca nu e....
In weekend am fost la ei si 2 zile toata lumea si-a dat cu parerea despre statul in fund la bebelusi, ca la 7 luni trebuia neaparat sa stea....bla,bla...

Mai mult m-am enervat ca eu venisem linistita dupa discutia de azi cu doctorita, care mi-a spus ca o sa stea si el cat de curand in fund, chiar daca tratamentul la kineto va dura ceva vreme...si terminasem cu stresul pe care il aveam de cateva saptamani legat de asta, si acum iar nu mai stiu ce sa zic, daca sunt eu anormala cand spun ca se va face bine si ca nu trebuie facuta o tragedie din asta sau e ea prea exagerata..Dar nu mai suport cand aud ca ma suna si are o voce la telefon de zici de fiecare data ca a murit cineva.

Gata, m-am racorit si eu la voi ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Off Bambi ce urasc eu persoanele astea care isi dau cu parerea asa.Ca musai la nush ce luna trb sa miste in burta,ca la nush ce luna sa stea in fund si alte tampenii.Sau mai nou SE CUNOASTE LAPTELE DE MAMA LA COPIL.De parca cei pe LP sunt niste retardati mintal,inapti fizic si altele.
Tu nu o mai baga in seama pe soacra ta,zi ca ea si fa ca tine.Atat timp cat kineto ti-a spus ca perfect sanatos Matei nu ai de ce sa te iei dupa soacra ta.Pup

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput