FIV la Cluj 31

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Kry minunata povestea ta.... sa-ti triasca Stefania si voi sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Kry minunata povestea nasterii..... sa-ti traiasca Stefania iar voi sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de ea sa o puteti creste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

KRY, cat de frumos ai povestit momentul marii intalniri, sa sti ca micuta ta este si va fi o fetita puternica chiar daca s-a nascut prematur. eu de ex. m-am nascut la 7 luni, si am avut 1600grdar slava Domnului sunt mare si sanatoasa.pupici pt.micuta Stefania, este un nume superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetelor!

ce e cu linistea de-aici? sau e linistea dinaintea furtunii??

cris25,cum te simti? sunt simptome, sau e prea devreme? sa fie cu ochisori

kry, cum te descurci cu micuta STEFANIA?si gemenasii lui ENNI sunt nascuti tot pe 1 februarie, asa ca avem 3 sarbatoriti in aceeiasi zi

fetele si abia astept sa va faceti aparitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Cris

Nu te-am uitat!!! Oare cam acum e timpul de nidare????????

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Cris -nici un semn de viata? tu astepti sa ne dai direct vestea cea mareeee asa va fi
noi te sustinem =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi...
am ajuns in frantia de 2 zile , e soare si bine , am o dispozitie de zile mari
cris ce faci graviduta ? nu ne dai nici un semn? sunt cu ochii pe tine!!
uratica iubita mea ,mai ai un pic si intrii in linie dreapta si tu.. mi e dor sa mai povestim.. de acum sunt mai libera..
georgicule vin si eu sa o incurajam pe cris scot si eu
mara nici o veste ? ce planuri mai ai?
restul pe unde umbla , nu mai dau nici un semn
turqoise, lilicica, jovana,kry, enni, moniland,denissu, criadema , apalina,julia, maddutz , medut, nadia , petruta,si restul va pup si va asteptam cu vesti bune...
medut am ramas socata de ce ti s a intamplat ..mult curaj si putere , mergi mai departe! ce i al tau e pus de o parte..
weekend frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

"Salutare la toate si multi pupici de la Cris!" - CITAT DE LA MINUNATA MEA SOTIE...

Eu sunt Ionut, sunt colegul din dormitor al minunatei Cris... Incerc sa nu va plictisesc, si sa fiu cat mai scurt! In acelasi timp, as vrea sa fiu scuzat ca nu prea ma am cu smile-uri, pupici si alte "pompoane"... Dar sa trec la subiect...

Vesti nu avem, nici bune, nici rele... Ar fi prea repede oricum... Cert este ca momentan, Cris nu poate raspunde la mesaje, deoarece de marti seara pana ieri dimineata a fost in Terapie Intensiva la Gine I - Cluj, iar de ieri este tinuta sub supraveghere medicala, cel mai probabil pana marti - miercuri! I-am dus laptop, cablu de net, tot, tot, numai sa va poata scrie... Se pare ca toate retelele sunt securizate. Daca va putea in final sa va scrie, o va face. As prefera sa o las pe ea sa va explice cu amanunte ce a patit...

Eu pot sa va spun doar ca pe fisa de internare in regim de urgenta a scris "HIPERSTIMULARE OVARIANA SEVERA CU DEZHIDRATARE DE GRAD "TZ"... Poate ma va certa pentru ce va voi scrie, dar am doar trei lucruri sa va spun, iar amanuntele vi le va da ea...

1. Acum este bine, desi inca este putin balonata. Doctorul a spus ca procesul de eliminare a apei din organism cere timp si rabdare... Oricum este pe drumul cel bun... Vesela si Optimista, acum si hidratata!

2. Eu personal, pragmatic din fire, multumesc lui DD ca traieste, caci acest lucru este cel mai important pentru mine! Am spus-o cuiva de incredere, va spun si voua: NU AS SCHIMBA-O CU NICI UN COPIL DIN LUME!!! Sigur ca daca va fi sa fie, ne va umple si ne va defini viatza... Dar daca e sa aleg, o aleg pe EA!!! (Luni, in drum spre Cluj, am vazut-o cum se scurge viatza din sufletul ei... A fost o conjunctura nefericita, din care am invatat multe. A fost o lectie dura, pe care nu as vrea sa o mai traiesc niciodata, dar pentru ca este o luptatoare norocoasa, acum este bine. Doctorul a spus ca "ne-am jucat cu rezistentza speciei umane", si daca mai asteptam doua ore, poate acum vorbeam despre o tragedie.)

3. Daca in ceea ce priveste acest FIV am facut o alegere buna, acel "ceva" este faptul ca l-am ales pe Dl. Doctor SURCEL MIHAI sa ne ajute in aceasta odisee. Este un DOMN minunat, este un DOCTOR de cariera, este pentru mine un MIRACOL ca in Romania mai gasesti inca astfel de oameni. Indiferent care va fi rezultatul acestei inecrcari, pentru mine acest Doctor este un exemplu viu al faptului ca bunul simt si profesionalismul nu au disparut de tot din tzara asta mizerabila, iar in fata lui, nu pot decat sa-mi scot palaria, si sa ma inclin!!!

Pentru a termina intr-o nota optimista, va aduc aminte ca v-au fost trimisi 100000000000 de pupici () de la Cris, si atunci cand vom avea stiri, bune sau rele, iar ea imi va cere sa vi le transmit o voi face cu placere... Cel putin, pana cand ajunge acasa, citeste acest msj, si imi pune interdictie la calculator 2 ani, fara a avea drept sa ma mai apropii de acest forum la mai putin de 5 metri. Va doresc toate cele bune, si daca va pot raspunde punctual la anumite intrebari, in limita timpului si a posibilitatilor o voi face.

Cu respect va multumesc in numele ei pentru urari si incurajari, Ionut,
sot optimist de Cris_25 si viitor tatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

off , crisule doamne ajuta sa fie bine !!
o sa aveti copilasul mult dorit ! trebuie!
ionut ai grija de cris suntem alaturi de ea si ne rugam sa treaca cu bine peste aceasta incercare, iar la sfarsit sa va bucurati de reusita..
multa sanatate si toate cele bune..
va asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Si eu cand ma gandesc ca unul din motivele pt care am fost parasita este ca nu puteam face un copil mai usor....
Iata dradostea adevarata...nu ce am avut eu
Cris iti dorim multa sanatate, ai un sot minunat si sper sa fiti rasplatiti cu un copilas.

Mergi la inceput