FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 12
Lilicica spune:
[red]Cris[red] suntem alaturi de tine, cu siguranta ca finalul v-a fi unul fericit.
Ai grija de tine..... te asteptam cu cele mai bune vesti.... partenerul tau este o persoana deosebita.
bytzi spune:
Criste asteptam acasa sanatoasa (am mai citit pe forum un caz asemanator dar care a avut un final fericit,gemenasi),
ai linga tine o persoana deosebita si asta conteaza cel mai mult,impreuna veti invinge toate obstacolele.Ionut cred ca o declaratie de dragoste mai frumoasa nici nu se putea face,cuvintele tale spun totul.Va doresc un final fericit si sa va iubiti la fel toata viatza.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
moshulik spune:
Cris, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat!
iti doresc multa sanatate si sa iti dea DD pe care il meritati tu si sotul tau!
georgetani spune:
Domnule IONUT -jos palaria si in fata dumneavoastra
Crisule MULTAAAA SANATATE
Un asa cuplu frumos va fi binecuvantat de Dumnezeu cu siguranta cat mai curand si veti deveni cea mai minunata familie.
kry spune:
Draga Cris, de curand m-am intors si eu de la terapie intensiva -gine 1 si stiu ca acolo esti pe maini bune. Din pacate viata ne impinge la extreme ca sa ne implinim visul sau destinul. Cu siguranta cand vei citi mesajul sotului tau vei fi fericita sa constati ca ai o familie adevarata si Dumnezeu nu va intarzia sa va daruiasca un sufletel pe care sa-l iubiti, asa cum meritati. Ma gandesc la tine si sunt convinsa ca vei reusi.
brunadria spune:
cris cum mai esti?
te asteptam cu vesti bune de data asta .. doamne ajuta!
fetelor somnic usor...
eu maine fac histeroscopia..
mara72 spune:
bruni mult succes si te asteptam cu vesti bune
cris multi si tie si viitorului tatic, sunt convinsa ca o sa fiti rasplatiti pentru tot efortul vostru
Cris_25 spune:
Bine v-am gasit fete minunate! Ma bucur sa vad ca ati fost mereu alaturi de mine Am bocit putin si cand am vazut ce a scris iubi, scumpul de el
Eu sunt bine acum ... am ajuns acasa ... si ma gandesc la saptamana trecuta ca la un vis urat M-am umflat tare, mi-a fost greata, mancam ff putin, dar credeam ca sunt simptome firesti ... Am suportat pana marti, cand mi-am sunat medicul si a zis sa merg de urgenta la spital. A fost interminabil drumul, dr. ma astepta ingrijorat ... mami si puiul au fost mereu langa mine si nu stiau ce sa-mi mai faca ... Dupa ce am ajuns la terapie intensiva, in cateva ore m-au pus pe picioare. Eu credeam ca a doua zi ma lasa acasa Am ramas totusi la terapie pana vineri, apoi in salon ... si acum acasuca. Au fost interminabile orele de la terapie... n-am reusit sa dorm aproape deloc ... bine ca sunt acasa acum
In ceea ce priveste bebe , nu stiu nimic inca ... Asteptarea e groaznica ... Azi ar fi Z30 de la CM ... si Z9 de la ET. Aseara m-a durut putin burta ca inainte de CM... e super aiurea sentimentul ... In ultimele zile, toti cei dragi s-au rugat sa fiu eu bine ... Dar eu m-am gandit non stop la bebe. In spital, orice vroiau sa-mi dea sau sa-mi faca, intrebam daca nu face rau la bebe ...
Poate n-au fost foarte coerenta ... am vrut sa spun multe in cuv putine dar voi ma intelegeti si ma iertati, asha-i?
Multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine
bytzi spune:
cris,ne bucuram enorm ca acum esti bine,te asteptam cu vesti bune in curind
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
brunadria spune:
cris ma bucur ca ai iesit cu bine din toata povestea asta..
ai grija de bebe si te asteptam cu un beta mare
mara merci draga ..abia astept sa scap..
noua ne a venit rezultatul de la spermograma intrusului si vesti destul de proaste: oligoasthenospermie moderata
vedem ce ne spune azi doctorul.