FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 13
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui medut Si eu cand ma gandesc ca unul din motivele pt care am fost parasita este ca nu puteam face un copil mai usor.... Iata dradostea adevarata...nu ce am avut eu Medut, viitoare posibila mamica |
Fiecare copac isi are umbra lui, mai devreme sau mai tarziu,o vei gasi si tu, va veni soarele si pe strada ta . Curaj si mai departe
georgetani spune:
Crisule -ce a fost rau sa terminat acum urmeaza numai bineeee[pk
Bruni -bafta, te asteptam cu vesti bune.
medut spune:
Denisa....ca bine mai graiesti...Nu, nu mi-am pierdut speranta, orice se intampla nu mi-o poate lua nimeni.
Cris bine ai venit acasa. Ma bucur din suflet ca esti bine si daca tot ma mut inapoi in Cluj poate cand vii la eco sa vezi inimioara bem si noi un ceai.Te asteptam cu vesti bune.
Bruni, Mara va astept sa veniti si voi cu noutati.
Kry sa iti traiasca papusa. Ce frumos nume. Poate ne pui si niste poze cu Stefania.
Georgetani esti bine? Nu ai mai hotarat nimic?
Lilicica, Uritica, Anamy, Moniland, si nu in ultimul rand Maddutz de care ne este foarte dor
brunadria spune:
am scapat de histero, a fost destul de nasoala investigatia ,dar a trecut...
pe 1 martie am programare si atunci vedem cand incep fivul cu nr 3 si ultimul, pt ca voi reusi..
o seara frumoasa , merg sa ma odihnesc ca m am stresat f tare azi..
Cris_25 spune:
Bruni draga, m-am gandit azi la tine ... Stiu ca e neplacut, dar bine ca ai scapat Pentru spermograma nu te stresa foarte tare... poate fi doar o intamplare ... Daca nu, exista varianta ICSI, care face minuni cateodata
La mine trece foarte greu timpul ... Cum beau ff multe lichide, merg mult si la baie ... si de fiecare data sunt stresata sa nu vad ceva rosu Deocamdata sunt optimista ... pana vad rosu in fata ochilor
Ma bucur ca s-a mai animat forumul ... si ca nu sunt singurica pe aici ... georgi bruni bytzi Lilicica mara72 turqoise
moshulik, sa inteleg ca tu esti ?
medut, Doamne da sa am motiv sa vin la Cj cat de repede... Mi-ar face placere sa ne vedem la o cafea
kry, felicitari pentru minunea Stefania... sa creasca mare si sanatoase ... sa va aduca numai bucurii
uratica , pe unde umbli? tot asha mult muncesti? scumpa de tine
brunadria spune:
cris fata frumoasa..
asa e ..am scapat ..in legatura cu spermograma , doctorul mi a zis la fel ca oricum nu e grav si poate fi o intamplare doar , pt ce in noiembrie productia a fost f buna ,iar de data asta cum a avut parte intrusul de abstinenta pe termen lung (eu am fost in romanica) poate ca e un motiv..dar nu ne ingrijoram..
important e ca uterul meu e in regula si putem incepe repede tratamentul si sunt convinsa ca de data asta o sa fie bine..iti doresc si tie un beta mare
clujencele mele dragi..
georgetani spune:
pentru toate fetele mele dragi, o cafeluta, un ceai, hai ca imi place , sa mai animat un pic pe aici.
Vad ca incet, incet incepeti sa va mobilizati si pe 2010 (acest an va fi de nota 10)- sa dea DD sa fie un an mai productiv pentru toata lumea
Crisule mult a fost , putin a ramas si vi cu vestea cea mareeee
Brunutule sigur anul acesta vei fi mamica
Medut -ma bucur ca ai ramas alaturi de noi , eu astept vestile bune de la fete(le las pe ele sa dea startul la ca sunt mai tinete ) si apoi mai vedem
brunadria spune:
georgicule sigur vom fi mamici anul acesta...asa in gasca!
deci, hai pune si tu planul la bataie ,mobilizeaza te si pe baricade ! timpul tace si trece..
mara tu nu mai spui nimic de planul tau?
stii ceva de maddutz ?
uratica saracuta lucreaza foarte mult , nu are timp nici sa respire..in rest e binisor..
mamicilor , vrem pozici cu comorile voastre dragi , sa ne mai indulcim putin
Moniland spune:
Medut, asa a fost sa fie. Si poate acesta a fost si motivul pt care DD nu ti-a dat un copilas pana acum. Sunt convinsa ca vei intalni persoana care merita sa fie tatal copilului tau. Si poate nici nu va fi nevoie de FIV.
Cris bafta multa!!!! Sansele sa se prinda bebelusii sunt mult mai mari cand faci hiperstimulare. Inteleg perfect prin ce ai trecut. Eu am oprit un FIV din cauza hiperstimularii, am fost internata in spital si tot cu Surcel. Sotul tau are dreptate in privinta dr. Mie mi-a fost tare drag de el.
Bruni, mult noroc de martisor!!!!
Fetelor, asa trece timpul ca parca fetitele mele nu mai sunt bebelusi, sunt copilasi. Au imediat 7 luni, zic mama, aplauda, se rostogolesc.... activitati nu gluma.
Va pup fete dragi!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Cris_25 spune:
Nu m-am putut abtine si am facut un pipi test Stiu ca e prea devreme, doar Z10 de la ET ... dar nu mai am rabdare ... Aaaa ... bine-nteles, o liniutza neserioasa