Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mititica, nastem in gasca.
ne unim fortele, chiar daca de la distanta.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Maria am impresia ca esti prea obosita, incearca sa traiesti in ritmul bebelinei, doarme ea, dormi si tu, ce daca e pe zi!!

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 19
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

florinela pe 10 martie ar vrea "sa ma puna sa nasc"

mihaela 38 sapt implinesc si eu maine si chiar ar tb sa nastem "impreuna" si mie dr mi-a zis ca e posibil oricand, dar ca nu prind termenul de 23-27 martie.si eu iau no spa si gynipral 3/zi si tb sa stau pe partea stanga

37+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Pai asa mi-a zis si mie ca nu prind 21-23martie..cu nastere naturala, mie mi-a zis de 14-15 cezariana, da m-am gandit eu ca e sambata si duminica si ar fi mai bine sa nasc pe 16 luni, ca sa nu prind 2 zile in care ea nu o sa fie in spital si nici tot personalul.
Asa ca daca bebe e incadrat si colul e sters...e ok pe 10 martie si esti sigura ca nasti cu medicul tau (stiu de la prietena mea, care i-a provocat nasterea, singurul inconvenient a fost ca a durat mai mult travaliul)si medicul o sa fie sigur langa tine si in spital.

Mihaela, eu nu prea am avut contractii...in ultimul timp..se intareste burta, ma mai doare jos si spatele...dar nu regulat si nici zilnic...in schimb transpir noaptea, am somn agitat, pipi des des, mi se umfla glezna la piciorul drept si mana dreapta imi intepenesc degetele.Nici la cumparaturi nu mai rezist o ora in picioare. Pe net intru mai rar ca nu mai rezist pe scaun.
38...16 martie

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Maria am impresia ca esti prea obosita, incearca sa traiesti in ritmul bebelinei, doarme ea, dormi si tu, ce daca e pe zi!!

Maria of, cred ce ti-e tare greu.
Ai dreptate, Chatonel eu asa fac. Nu am somn mai lung de 2 ore jumate legat nici zi nici noapte, dar adunate, dau destul cat sa supravietuiesc. Eu ma simt mai obosita sa stau treaza ziua, daca nu ma tine altceva ocupata, decat sa stau treaza noaptea.
Si multumesc Domnului, nu avem colici. Maria, ai incercat sa ii dai ceva impotriva colicilor?
Luana papa si doarme, doarme tare mult acuma. Prematurii dorm mai mult in 24 de ore, dar au somn mai scurt. Eu cred ca doarme foarte bine noaptea, de vreme ce, de ex la ora 3 noaptea o trezesc eu sa-i dau sa suga. Nu plange, scartaie cateodata, ca un soricel, dar este foarte sensibila la zgomote, si se trezeste imediat, sau se sperie, cred, pt ca face ochisorii mari si stramba gurita. E tot timpul serioasa, voi fi tare fericita cand voi primi un zambet larg.
Nu stiu sigur daca papa suficient, nici in spital nu stiam, dar stiau asistentele, daca era satula, si lua si bine in greutate. Acum am sanii mai plini si ma dor, uite ca trec la muls serios si la congelat acum, la 1 luna si ceva de la nastere, cand ma temeam ca fuse fuse si se duse. Dar nu trebuie sa pape mult ca apoi regurgiteaza, sper sa ia in greutate bine de acum incolo. Noi trebuie sa avem 2 mese de biberon, unde completam laptele matern cu vitamine si fier, in san nu am cum sa suplimentez iar acest lucru imi da putina libertate, de ex ziua daca vreau sa fug la Alex la spital, sau noaptea sa dorm mai mult.
Am voie sa ii fac masaj usor, mi-au arat la plecare din spital, sa ii pun muzica, dar nu am incercat inca. Cine stie ce ii va place? Ce muzica sa ii pun?

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Maria sa treci cat mai repede de depresie si micuta sa scape de colicii cei rai. Poate o mai alapteaza si tati daca nu-i dai san ca sa mai prinzi si tu o ora de somn noaptea.
E aiurea depresia asta, trageam cu ochiul la mamicile de feb.....care nici ele nu au scapat...asa ca fi tare nu esti singura si cel mai sigur trece, incearca sa nu te lasi coplesitam
Eu te incurajez acum sunt viteaza....dupa ce nasc sa ma vezi

38 ,...16 martie

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, eu acuma pun poze pe pagina noua a Luanei, nu pe cea din mail sau semnatura mea. Voi acolo ati intrat, la pagina noua? La pagina ei, prima, daca dati jos de tot, la sfasitul pozelor, gasiti cu Page, url-ul la pagina noua, si are aceeasi parola. Va imaginati ca exa sotului meu a intrat sa ne incurajeze? Si mai sunt cateva persoane pe care nu le vreau observatori ai vietii noastre si ai fetitei mele, de aceea am facut paginile private. De la Our little princess in dreapta tot cu url sunt Page, paginile facute de Alex pt Clau si pt Alma. De la memorialul Almei tot asa, in Page url puteti intra la pozele ei.
Eu ma duc sa fur un pic de somn, m-am dusulit, am papat, iar , ma tine mami asta a mea la cura de ingrasare, ca ajunsesm la 53 kg si pana la alaptatul de la 12
Poate dupa 12 o gasesc pe Shasa pe aici, sa n-o las sa se plicti singura. Shasa da cate un semn pe YM cand esti.
Noapte buna!

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Vroiam sa o vad pe mititica Luana...dar nu stiu cum sa intru in acea pagina...

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna burtici

La mine au inceput contractiile...puternice si dureroase, cam la 6 minute si dureaza pana intr-un minut. Mi se taie pur si simplu respiratia. Am luat un No-spa..poate cedeaza si fac ture prin casa.

Daca nu trec..plecam la spital.

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonica_G spune:

Pe 27.02.2009, dupa cca 15 ore de travaliu, am facut cunostinta cu micul nostru print, Vladutz, 55 cm, 3850 g, scor Apgar 10. Am stat in spital ceva mai mult decat cele 3 zile programate pentru ca, la cateva ore dupa nastere bebe a inceput sa se simta rau si a necesitat tratament cu antibiotic, perfuzii si incubator, dar s-a facut bine. Se pare ca a fost afectat de travaliul foarte dificil. Acum suntem acasa de 5 zile, continuam tratamentul, dar in rest totul e bine: am inceput sa avem ceva succes si cu alaptatul, la baitza e cumintel, doarme bine, mananca suficient, a luat deja vreo 200 g de cand am venit din spital, si daca vreti sa ne vedeti puteti intra aici:
http://picasaweb.google.com/mihai.vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

adirys21, vine bebe? Tinem pumnii sa ai nastere usoara si bebe sa fie bine!

33+

Mergi la inceput