Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 17

Leeloo21 spune:
buna seara dragutelor! si la multi ani tuturor mamicilor si burticilor
monik ma bucur mult pt tine k esti bine!
maria..sper sa treci de depresie cat mai usor si repde!
felicitari Monnvas pt bebe super!
florynela..ai fost programata pe 10 la cezariana?..scuze daca am incurca borcanele..
noi suntem bine..am tot fost prin vizite si tot felul..am facut patutul lu' bebe..am scos lista cu tot ce-mi trebuie la bagaj..cred ca maine il rezolv si pe asta..va pup..poate am sa o postez si aici..k poate mai primesc idicatii si colpletari de la voi
Cristina cu bebe mic 38+
AMR 3 zile (12martie2009)
nasterea in apa
pozici dragute

Timi07 spune:
adirys21 nastere usoara
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonica_G Pe 27.02.2009, dupa cca 15 ore de travaliu, am facut cunostinta cu micul nostru print, Vladutz, 55 cm, 3850 g, scor Apgar 10. http://picasaweb.google.com/mihai.vladutz |
Felicitari Simonica_G , bine ai venit bebe Vladutz!!
Sa fii sanatos si papacios iar tie simona iti doresc refacere rapida.

Vine barza!

Leeloo21 spune:
adirys
sa ne ti la curent cu contractiile! iti tin pumnii! succes burtica draguta!
simonica felicitari pt bebe sanatos! recuperare usoara! si asteptam povestea stelutei tale!
Cristina cu bebe mic 38+
AMR 3 zile (12martie2009)
nasterea in apa
pozici dragute

alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adirys21 Buna burtici La mine au inceput contractiile...puternice si dureroase, cam la 6 minute si dureaza pana intr-un minut. Mi se taie pur si simplu respiratia. Am luat un No-spa..poate cedeaza si fac ture prin casa. Daca nu trec..plecam la spital. ![]() ![]() |
Waw se mai anunta un ghiocel

Anunta-ne daca pleci la spital sa scoatem agitatele

Vine barza!

dyana27 spune:
adirys, pai hai cu agitatele, ca la cum spui tu ca ai contractiile..... maine adaugam bebe la listuta.
diana 35+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

dyana27 spune:
simonica, absolut bestial bebelul tau; are niste falcute adorabile
diana 35+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

alinuk spune:
Inimoasele mele mamici,
Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.Va doresc nasteri usoare si prunci sanatosi!
vin in randurile voastre cu o rugaminte..
sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!
Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.
Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.
Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)
asa ca, rugamintea este urmatoarea..
care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz
va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):
http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k
va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com
multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

denisamada spune:
adirys
Felicitari, Simonica!
Bine ai venit, bebe Vladutz!
Denisa-Madalina 33+
cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Kea spune:
Simonica, felicitari pentru bebe Vlad cel frumos! Sa creasca mare, sanatos si norocos! La cate saptamani s-a nascut?
33+