Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor!

Stiu ca nu am intrat demult, dar capitolul asta l-am citit cu sfintenie, desi imi pica ochii pe tastatura de somn

Felicitari noilor ghiocei, sa dea Dumnezeu sa creasca mari si frumosi

Simina, iti doresc din sfulet sa fie bine de data asta si sa iti tii puiul in brate de sarbatori. Sunt convinsa de fapt ca va fi asa

Monica, bun venit acasa micutei luptatoare si multa mult putere sa treceti cu bine peste toate. Sincer, mi s-a furnicat toata pielea cand am citit si de sotul tau. Prea multe necazuri pentru doi oameni! Dar acum va fi bine cu siguranta, optimismlu tau este un exemplu pentru noi toate!
Si noi avem prematurica noastra, sigur, e mai mare si ca varsta gestationala si ca greutate ca Luana, dar totusi e nascuta la 35 de saptamani incheiate. Problema noastra acuma e ca nu ia in greutate. Sa vedem joi ce rezultat avem si ce masuri va lua doctorita. Ne-a zis ca trebuie sa avem multa rabdare cu ea pana face 3 kg (acum are 2,500), ca oboseste repede la supt. Noi mai avem si icter si ne mai oboseste si ala, dar cu rabdare si dragoste o sa trecem peste toate.
Un pupic dulce de la Bianca pentru Luana. Sa stii ca am observat ca seamana putin una cu alta, poate o sa imi dai dreptate sau poate doar mi se pare mie.

Maria, iti doresc sa treaca depresia. Eu in prima saptamana simteam ca se prabuseste toutl in jur, simteam ca nu am putere si nu voi fi in stare sa am grija de bebe si sa le duc pe toate. Acum e mai bine, m-am obinsuit cat de cat. Tot sunt f obosita, pt ca nu am mai reusit de multe zile sa dorm in timpul zilei, iar noaptea dorm f f putin, ca bebelina mea crede ca ziua e noapte si doarme de rupe si noaptea e zi, dar trecem noi peste toate.

Poze noi cu bebelina noastra aici
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/57032009#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/7MartieInParc#

Mami de Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am gasit aceasta povestioara la un alt subiect postat de o colega de-a noastra..mi-a placut si am copiat-o si acii..sper k nu a mai fost scrisa..

Legenda Ghiocelului,

Un Inger calatorea intr-o zi prin inaltimea Cerului, leganandu-se printre Stelele stralucitoare.
El se apropia de fiecare stea si , de ici de colea, culegea cate o Floare. Dupa ce culese din fiecare Stea , el se pogora pe Pamant si rupse si de aici o Floare. Pe urma se sui in Cer si disparu sub bolta albastra.
Florile de pe Pamant, care vazusera Ingerul stralucitor, fara sa vada ce Floare luase cu El, se intrebau care sa fie sora lor pe care Ingerul a cules-o si a dus-o cu El !
-Este un Trandafir-ziceau Trandafirii.
-Este un Crin alb ca si Ingerul- ziceau Crinii.
-Ba nu, drept sa va spun surioarelor, ca nu poate fi decat o Lalea- zicea, ingamfandu-se, o Lalea foarte frumoasa.
Chiar Micsuneaua, care-i asa de modesta, zicea si ea, cu glas dulce, ca Ingerul luase o Micsunea.
Deodata din inaltul Cerului, o lacrima pica si veni sa straluceasca pe Ghiocelul care avea o tulpinita rupta. Ingerul nu se arata, insa un glas ceresc se auzi:
-Sarmana Floare, Floare cu adevarat modesta! Fiindca te-am rupt, cere-mi o rasplata! Spune-mi ce ceri !?
Ghiocelul tacu.
-Vrei tu mirosul Trandafirului?
-Nu!
-Dragalasenia Lalelei?
-Nu!
-Vrei sa fii albastra ca Floarea de Liliac?
-Nu!
-Ce doresti atunci?
-Fiindca ai placerea sa-mi daruiesti ceva, fa sa ma nasc si sa infloresc indata ce se duce zapada. Oamenii amortiti si inghetati de viscol si de ger, cand m-or vedea si cand vor simti mireasma mea dulce, sa se simta incalziti si mangaiati ca se apropie Primavara.
Din ziua aceea, Ghiocelul este cea dintai floare care ne zambeste dupa Iarna posomarata si ne incurajeaza sa indraznim sa iesim la Lumina!

(I.I.Mirea”Legende....”)

multumim ana-maria

Cristina cu bebe mic 38+

AMR 3 zile (12martie2009)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Buna burtici

La mine au inceput contractiile...puternice si dureroase, cam la 6 minute si dureaza pana intr-un minut. Mi se taie pur si simplu respiratia. Am luat un No-spa..poate cedeaza si fac ture prin casa.

Daca nu trec..plecam la spital.

39+ Andrada Teona

ooooooooooooo, adirys, scoatem majoretele de incurajare! Expira lung pe timpul contractiilor si incearca sa stai calare pe-un scaun, cu picioarele bine infipte in pamint, ajuta la "incasarea" durerii (hehehe, ce ma dau io mare acum, sa vedem daca asa voi face cind ma vor lua durerile )

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 19
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonica_G

Pe 27.02.2009, dupa cca 15 ore de travaliu, am facut cunostinta cu micul nostru print, Vladutz, 55 cm, 3850 g, scor Apgar 10.

Felicitari Simonica pentru printisor! Multa sanatate!

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 19
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ADIRYS

Hai cuscra! Sa ai o nastere usoara! Si sa vedem cat de curand poze cu bebelina

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Simonica felicitari pt. bebe! Sa fie sanatos si mancacios!

Maria!!!!! Lasa ca trece ea si depresia. Hm! Eu am trecut prin asta la amandoua nasterile doar ca prima data a fost mai accentuata, si ma gandesc ca probabil nici acum nu ma va ocoli. Secretul este sa incerci sa te incurajezi si sa nu te invinovatesti pt. nimic. Sunt sigura ca tu faci tot ce trebuie. Deci ai incredere in tine si ai sa vezi ca va fi mai bine cu fiecare zi

Monica esti o scumpaTi-am scris cateva randuri si pe mess. Recunosc in fata marii adunari ca am o slabiciune pt. tine. Te rog nu intra noaptea pe forum, dupa ce papa Luana tu baga-te la somn, nu te gandi ca nu am eu companie...las' ca ma descurc eu. Tu fura cat de mult somn poti ca este foarte important!

Va pup burtici si mamici! In seara asta nu va mai "stresez" ca nu pot sta prea mult la calc. Dar maine seara.....recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna seara dragutelor! si la multi ani tuturor mamicilor si burticilor

monik ma bucur mult pt tine k esti bine!

maria..sper sa treci de depresie cat mai usor si repde!

felicitari Monnvas pt bebe super!

florynela..ai fost programata pe 10 la cezariana?..scuze daca am incurca borcanele..

noi suntem bine..am tot fost prin vizite si tot felul..am facut patutul lu' bebe..am scos lista cu tot ce-mi trebuie la bagaj..cred ca maine il rezolv si pe asta..va pup..poate am sa o postez si aici..k poate mai primesc idicatii si colpletari de la voi

Cristina cu bebe mic 38+

AMR 3 zile (12martie2009)

nasterea in apa

pozici dragute

pe 16 martie eu la cezariana...Mititica e chemata pe 10 la o nastere nat. provocata

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Hi-Hi ce bine ma simt ca sunteti alaturi de mine...va multumesc mult, sotul a intrebat dak stati treze toata noaptea sa vedeti dak nasc sau nu

No-spa nu a avut nici un efect , nici ceaiul de tei...timpul s-a redus la 4 minute..ma bag la dus...si mai vedem pe urma.

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Adirys, pregatim agitatele??? Spune-i sotului tau sa ne dea de veste cand se intampla minunea, sigur vor fi fete misunand pe aici si in miez de noapte!Pisik, e superba bebelina voastra!!! Si aveti niste poze asa frumoase facute in parc, iar taticul e mandru foc Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Mai fetele cum ma puneti voi pe jar.......daca reusesc intru mai tarziu sa vad cum evolueaza. Pai bine mai Adirys taman acumsa nasti? Cand nu pot eu sa stau la calc? Eu sunt sigura ca este rost de nastere! Iti tin pumnii sa mearga totul bine!!!!

Mergi la inceput