Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Hi-Hi ce bine ma simt ca sunteti alaturi de mine...va multumesc mult, sotul a intrebat dak stati treze toata noaptea sa vedeti dak nasc sau nu

No-spa nu a avut nici un efect , nici ceaiul de tei...timpul s-a redus la 4 minute..ma bag la dus...si mai vedem pe urma.

39+ Andrada Teona

zi-i soatei ca noi oricum avem treaba noaptea, ba cu shushu, ba cu mincat ceva iaurt sa ia din arsuri, ba cu un baut de suc ...

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 18
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am o intrebare, pentru fetele care stiu. Ieri am avut niste dureri destul de puternice de stomac, si cum urma sa mergem musai la o petrecere, am luat un scobutil si un rennie, la interval de vreo ora, cam asa.Eu stiu sigur ca dr mi-a spus ca dicarbocalmul e ok in sarcina, dar de rennie nu mi-a zis nimic, ieri nu am sunat-o sa o intreb si nu stiu ce mi-a venit sa iau de capul meu. Acum ma mustra constiinta... Eu nu am luat nicio pastila toata sarcina, pana ieri, asa ca va intreb pe voi: e grav? a luat cineva rennie la recomandarea dr?Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Buna burtici

La mine au inceput contractiile...puternice si dureroase, cam la 6 minute si dureaza pana intr-un minut. Mi se taie pur si simplu respiratia. Am luat un No-spa..poate cedeaza si fac ture prin casa.

Daca nu trec..plecam la spital.

39+ Andrada Teona

Draga mea cred ca vine bebe, si la 6 minute...cred ca este cazul sa mergi la spital, nu?

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pisik06 mi-au placut tare mult pozele cu printesa voastra mai ales cea cand sta pe burtica lu tati si face nani

Adirys scot un rand de agitate

Hai Adirys!!!

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ADIRYS

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Fetele vreau si eu sa vad pe pisik cu micuta..la ce pag. a pus poze...ca pe picasa nu-s????????

Florinela

Mergi la inceput

Florinela, uite-aici:http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/57032009#http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/7MartieInParc#Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am o intrebare, pentru fetele care stiu. Ieri am avut niste dureri destul de puternice de stomac, si cum urma sa mergem musai la o petrecere, am luat un scobutil si un rennie, la interval de vreo ora, cam asa.
Eu stiu sigur ca dr mi-a spus ca dicarbocalmul e ok in sarcina, dar de rennie nu mi-a zis nimic, ieri nu am sunat-o sa o intreb si nu stiu ce mi-a venit sa iau de capul meu. Acum ma mustra constiinta...
Eu nu am luat nicio pastila toata sarcina, pana ieri, asa ca va intreb pe voi: e grav? a luat cineva rennie la recomandarea dr?

Ana-Maria

33+
AMR 7 saptamani

Salut

Am luat Rennie si Maalox la recomandarea ginecologului. Scrie si pe prospect ca e ok. Eu iau din sapt 18. "uneori cate 2 / zi, dar macar cate una luam ina numite perioade mai grele.
Stai linistita. Nu are nimica.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Aoleu ce chioara sunt...am orbul gainii....
Pisik, ce mica si frumoasa e ....parca-i de jucarie, seamna cu tine la fata...asa imi pare mie.
E asa micuta la voi in brate...pupam fetita mica si sa pape bine sa ia in greutate cum trebuie.
Vad ca deja ati iesit la plimbare...aprpopos de plimbare..la cat ai voie sa iesi cu bebe afara..si cat timp dureaza plimbarea?

Florinela

Mergi la inceput

Clara, multumesc! Eu nu am citit prospectul, pentru ca ma durea asa rau incat am luat rapid 2 pastilute de la farmacie, fara prospect.M-am mai linistit, off, ce ma mustra constiinta!Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput