[quote]citat din mesajul lui anamariame
Eu nu am luat nicio pastila toata sarcina, pana ieri, asa ca va intreb pe voi: e grav? a luat cineva rennie la recomandarea dr?
Ana-Maria 33+
Anamariame eu imi mai pacalesc arsurile cu Rennie cand nu mai rezist. Mi-a fost recomandat de medic. Nu cred sa fie probleme.
Manu 35+ Radu
Manuella, multumesc, m-a linistit si Clara. Eu chiar eram stresata, imi parea rau ca nu m-am gandit de doua ori inainte sa iau, si ca nici macar nu am intrebat la farmacie daca e ok. Arsuri am mai avut si eu, insa le-am suportat cu stoicism.Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani
Maria, salut!
Ai o printesa asa frumoasa, tu mami! Sper sa iesi din starea asta cat mai repede, din pacate e vb de reechilibrare hormonala, adica chimie ... tehnicile de autocontrol nu fac mare lucru, cred. Dar incearca sa vezi ce minune ai acasa si sa te bazezi pe sotz ... si va trece! Uite cate mamici veterane au trecut si ele peste starea asta. Hai ca primavara bate la usa si te energizeaza, o sa vezi tu
Legat de lactatie, nu iei stimulante de lactatie? Poate ar fi ok sa cauti o moasa pe acolo care sa te verifice daca fetita sta bine la san, daca apuca cum trebuie sfarcurile ca sa le si stimuleze. Zic si eu asa... poate ai si facut deja asta.
Simonica, sa fiti parinti f fericiti!
Adyris, sa iti amintesti ce spuneau fetele veterane despre respiratia in travaliu si expulzie! Sa nu iti retii respratia
Grace, cu voi ce se petrece? Cum e Delia?
Andreea?
Mami Clara, 36+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
UN NOU CAPITOL-89
Eu va urez noapte buna si o saptamana usoara de maine!
Ana-Maria
33+AMR 7 saptamani