Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 15

florinela79 spune:
Monnvas la multi ani proaspata mamica! sa-ti traiasca ghiocelul sa fie sanatos!
..........acum am vazut aparitia micului nostru baietel de 7 martie.38
...16 martie
Florinela

chatonel spune:
mariuk, ce mai faci? cum e cu printesa acasa?
Fille du Sud 37 cu
Dragonbella
J- 19
Toulouse, la ville rose

lysbeth spune:
Lipsesc si eu 2 zile si e forumul plin de vesti. O iau in ordine:
Moonvas felicitari pt baietel. pana la urma a fost cuminte si l-a ascultat pe tati si n-a venit pe 8 ci pe 7Bebe Cristian sa te faci mare si frumos si sa-i bucuri toata viata pe mami si pe tati
Simina, wow o sa fii mamicaSuper veste
Ma bucur foarte foarte mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si lipsita de griji
Gina, Felicitari si tie pentru bb Calin. Eu cand v-am zis ca s-a spart conducta cu bebelusi shtiam ce spunCalin sa cresti mare si frumos
Ayla, ce bine ca ai ajuns in sfarsit acasa cu micuta Luana. Sper sa va linishtiti si lucrurile sa intre in normal
bebe-shtrumf, felicitari pentru ghiocica Ariana-Maria. Fetelor se cunaoste ca fetitele sunt mai grabite. Mamicile de baietei nu s-au inghesuit inca sa livreze ghioceii
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru toate mamicile si viitoarele mamici 35+
Damian Codrut Andrei
AMR 5 saptamani

gigelica20 spune:
Beau .... asa cum am promis, in cinstea Siminei.
Super veste, de valoarea si insemnatatea acestei zile de 8 Martie!!!
La multi ani tuturor!
Gigelica +35
Victor-Andrei

mihaelacg spune:
LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE , FRUMOASE SI FERICITE, SA AVETI BB-I FRUMOSI SI SANATOSI.
Cate o pt fiecare mamica, si un
.
citesc din urma si revin.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 36+

millie spune:
Buna seara mamici si burtici! La multi ani de 8 Martie!

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra

mihaelacg spune:
m-am pus cat de cat la curent cu noutatile.
deci.....
vreau sa felicit pe gina2008, pe floric, pe pisigri si pe monnvas, pt ghioceii adusi pe lume. sa fiti sanatosi cu totii
simina, ce veste minunata. asta da cadou de 8 martie. m-am bucurat tare mult cand am citit ca "ai vazut dublu". sa dea dumnezeu sa fie o sarcina fara probleme, si sa mergi la termen cu ea.
ai incredere ca va fi bine data asta.
ayla, ma bucur ca sunteti acasa, insanatosire grabnica sotului tau, si multi ppt tine si luana. am sa intru sa vad si pozele voastre.
maine am 38 sapt.
florinela si mititica, noi ar tb sa nastem "impreuna"
am UM 16 iunie, iar dr a zis ca e posibil oricand, dar ca nu prind termenul de 23-26 martie.
eu am o nelamurire in legatura cu contractiile. mi-e teama ca nu voi sti care sunt cele adevarate.
am avut vineri contractii ca cele de prin luna 5, dar mult mai intense la 10 min, si din ce in ce mai dureroase(suportabile).
intrebarea mea este, astea raman contractiile din timpul travaliului doar ca sunt de n ori mai dureroase? sau sunt alt fel?
mie mi se intareste burta , practic o strange uterul pe bb, si se lasa durerea si jos sub burta. uneori si dureri de mijloc, dar eu din alea am de ani de zile, ca am pb cu sciatica.
eu sunt tot la slobozia, trece timpul, o am pe finuta mea, care e plina de energie, mai ies la cate o plimbare....de-astea.
a venit si tati ieri la noi si a plecat in seara asta. sunt tare fericita ca am petrecut 2 zile cu el, dar trista ca aplecat. asta e, asteptam sa nastem sa mergem acasica.
uitasem...pt ce v-am descris mai sus, dr. a zis sa iau no spa si sa stau pe partea stanga.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 36+

Maria_K spune:
monnavas felicitari pt ghiocel! sa-ti creasca mare sanatos!
siminaFelicitari! ma bucur din suflet pentru tine
Chatonel incet-incet incepem sa na obisnuim. inca nu am scapat suta la suta de depresie. daca imi spunea cineva ca voi trece prin asa ceva nu as fi crezut.... si totusi... pe fetita o chinuie colicile. cand o doare, nimic nu are efect.
lapte nu am. acum deloc.oricum maximul de productie mi-a fost 10 ml la umn muls, pe care incercam sa i-l dau cu lingurita, dar dupa a doua lingurita il scuipa
sunt f obosita.
am mare noroc cu sotul meu ca ma ajuta mult. ma lasa sa dorm de la 9 la 2-3.
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre

MITITICA82 spune:
florinela pe 10 martie ar vrea "sa ma puna sa nasc"
mihaela 38 sapt implinesc si eu maine si chiar ar tb sa nastem "impreuna" si mie dr mi-a zis ca e posibil oricand, dar ca nu prind termenul de 23-27 martie.si eu iau no spa si gynipral 3/zi si tb sa stau pe partea stanga 37+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png