Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 14
Nikoleta20 spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE MAMICILE CU PUIUTI PE DRUM SAU IN BRATE...SAU IN PATUT...SAU IN CARUT...
SIMINA ai vazut ca stia bb meu ceva de iti zambea asa strengareste in coltul gurii,parca ti-ar fii zis el : "ce te uiti asa la mine? daca ai stii tu ca ai si tu unul la fel in burtica...
"...ma bucur foarte mult pentru tine,de acum inaine incearca sa ai mai multa grija de tine si asteptam sa e tii si tu pe noi la curent cu rezultatele ecografiilor,starile tale,lungmi si greutati,pozitiile lui bebe,stii tu mai bine k doar ai fost martora la fiecare sucitura in burtica a fiecarui bebelus de pe odisee...ai vazut k pana la urma primavara ti-a oferit si tie un ghiocel...
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
Ayla21 spune:
Nikoleta, esti acasa? Cum te descurci cu bebe? Papa la ore fixe?
_
I love you so much my tiny princess
simina_kin spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 LA MULTI ANI PENTRU TOATE MAMICILE CU PUIUTI PE DRUM SAU IN BRATE...SAU IN PATUT...SAU IN CARUT...![]() SIMINA ai vazut ca stia bb meu ceva de iti zambea asa strengareste in coltul gurii,parca ti-ar fii zis el : "ce te uiti asa la mine? daca ai stii tu ca ai si tu unul la fel in burtica... ![]() Nikoleta 20 mamica de Mario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!!![]() Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |

puiul ala mic si scump, de care m-am indragostit rau privind acea poza in care imi zambeste!!!Stii ca eu am avut baiat la ultima sarc si urma sa-l cheme Mario???nu stii ca nu am spus.....dar cred ca Mario va ramane si acum dc va fi baiat pt ca-i numele preferat al sotului
El a zis ca dc are baiat vrea sa-l cheme Mario-Andrei
4+
simina_kin spune:
VAIIIIIIIIIIII ACUM AM VAZUT LA SEMNATURA TA MARIO-ANDREI........CE COINCIDENTA!!!!!!!!!! ASTA CLAR ESTE SEMN DE LA DD!!!!

4+
simina_kin spune:
Documentarul despre gemeni este la ora 21......eu am anuntat de vineri![]()
Mai estein reluare la 00.00 , si, luni la 14
4+
Kea spune:
simina, eu cred ca am uitat, ca de citit, citesc tot.
Dar mai bine sa spunem de mai multe ori, poate le-a scapat fetelor.
Monica, ce bine ca o ai pe mama ta langa tine in perioada asta! Ai si suport moral si iti mai preia putin din responsabilitati.
33+ 
Nikoleta20 spune:
monica,noi suntem acasa de sambata trecuta,de cand baiatul avea 2 zile...ma descurc destul de bine cu bebe...nu e foarte plangacios...colici nu are si ma rog la dumnezeu sa nici nu faca...de papat...papa mai toata ziua...ma bucur foarte mult ca si voi sunteti acasa si ca tati face progrese...intr-adevar sunteti un exemplu pentru intregul forum,nu numai pentru aceasta odisee...dar pana la urma ati trecut cu bine peste toate greutatile si ati aratat ca aveti o luptatoare...la fel ca si voi...
simina
...pai cred k mario andrei al meu nu iti zambea in poza...de fapt radea de tine ca nu stiai ca ai si tu tot un mario andrei in burtica...sa iti dea DD un baiat cel putin la fel de cuminte si papacios ca al meu...k al meu suge...pana la ultima picatura![]()
moonvas,acum am vazut k si bb cristian s-a hotarat sa iasa in lume...felicitari,mamico...si multa putere si rezistentra fizica...vei avea nevoie...
...iart tu bb...multa sanatate,noroc si fericire iti dorim...
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
malta spune:
Asa e Ayla. Eu nu banuiam, si fusesem luata prin surprindere, dupa ce 6 luni totul se derulase neasteptat de bine. Apoi nu credeam ca se va opri travaliul prematur. Ma rugam, pe fereastra salonului vedeam biserica spitalului. Intr-o noapte visasem ca s-a nascut si are 1 kg si a primit nota 6,5. Groaznic. Abia dupa 3 saptamani s-au mai oprit contractiile. Acum s-a ridicat si burtica, dar stiu ca asta s-a petrecut in urma ceaiurilor de cretisoara ce mi-au fost cu caldura recomandate de o colega. Si am avut incredere in D-zeu, si ii multumesc pentru fiecare zi in plus a copilului meu in burtica.
Malta
36+
Vincenzo Stelian
florinela79 spune:
La multi ani, mamici de puiuti si burtici!
Sa va dea Dumnezeu tot binele si bucuria pe care o meritati!
Simina FELICITARI!

Ayla, sanatate multa sotului si DD sa fie alaturi de voi, imbratisari si pupici la piti mica!
Mititica bafta!, cand anume vrea medicvul sa provoace nasterea?, am vazut ca mababei va naste ca si mine pe 16 martie. Poate si tu cu noi odata...ca doar um 17.06.2008,
.
38
...16 martie
Florinela

LA MULTI ANI TUTUROR!