Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Neataaaaa!
Vin si eu la raport dupa cateva zile.

In primul rand FELICITARI pt noile mamici,
Floric
si
Pisigri

Multumim Alina de la odiseea de ian-feb pt stafeta predata, m-a emotionat si pe mine taare mult mesajul.
Mai scoatem si o tura de pt cele care urmeaza (vedem noi care sunt), uite ca am avut multe surprize pana acum.
Eu ce sa zic...nu mai am rabdare...dupa o plimbare luuunga ieri aseara am avut un oarecare disconfort si am zis si eu ca poate poate vine, dar pana dimineata s-a calmat (dupa UM ar trebui sa fiu cam in 40+ dar cum menstruatia a fost total aiurea abia intram in sapt 39..oare conteaza?)
La hainite si eu am taiat cat se poare de aproape de cusatura eticheta, sper sa nu fie probleme (n-as fi avut rabdare sa le descos si cos)
NU MAI AM RABDAREEEEEE..VREAU SA AM PUIUTA IN BRATE!!!
V-am pupat

Cristina 37+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Simona, eu stiam ca trebuie sa aiba 37 de saptamani implinite! Adica de la inceputul saptamanii 38 nu mai e prematur.

Maya se pare ca iar a disparut..Ce o fi cu ea?! Nici Gaza nu mai da niciun semn...

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Ahhhh...am uitat ceva
Iuca

Si...am o pofta nebuna de facut curatenie generala....poate ma apuca si pe mine ca si pe Niko, numai ca azi n-am cu cine..sotiorul e la erviciu...ma apuc de chestii mai usoare azi si il pun la treaba serioasa pe el maine

Cristina 37+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Simina, ma gandeam eu aseara ca in curand ar trebui sa poti face din nou testuletul de sarcina, nu? Parca asa am retinut, ca luna trecuta ai avut CM pe 8 sau pe 9, nu?

Te asteptam cu vestea cea mare, eu una mai am doua foste colege la care le tin pumnii!

38+ cu

ai retinut bine.pe 8. Acum trebuie sa vina pe 9 , si din pacate cred ca vine pt ca am avut reprize de dureri de burta aseara....iar acum 3 zile am avut o scurgere mica moro-rosu de am crezut ca pana seara vine sigur

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Petra, multumesc mult pentru link-uri M-am mai linistit.

Carmen 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Simina, eu scurgere de-asta am avut cand am ramas insarcinata! Stiu ca eram asa dezamagita..de fapt ala era un semn al implantarii ovulului in uter, dar nu am stiut Asa ca, Doamne ajuta sa fie si la tine la fel!

Silvia 37+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

neata buna fetelor.....si bun venit noilor ghiocei, refacere rapida mamicilor
fetelor... poate ma ajutati si pe mine un pic... macar cu un sfat...
bun... ieri am fost la control.....doctorita lipsa..... racita cobza in pat, ramasesem stabilite de sapt trecuta ca daca nu nasc in 8 e de garda si sa vedem ce facem.....asistenta o suna dar nu rapunde deci imi da numaru ei si'mi zice sa o sun pe la 10... dar nici ea nu mai raspunde, era in spital si probabil era ocupata... oricum am ramas sa zicem ca ma duc in 8 la 10 pana la spital cu un pic de bagaj dupa mine si sa vedem ce zice...... acuma...majoritatea imi zic sa nu ma duc.... cica... cum sa nasti un baietel de 8 martie.... daca era fetita era altceva....dar ma gandesc ca stie doctorita mai bine....nici nu stiu ce sa fac....

sor3lla 40+ Antonio Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

IUCA!!!
Aniversare frumoasa !

SIMONA, asa cum ti-au mai spus si alte fete, o nastere la 38 de saptamani este considerata la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Am venit cu serviti, va rog, daca doriti

Citat:
citat din mesajul lui Galushca
Ba pardon chatonelo, io sunt prezenta sa va stresez la nervi zi de zi
Cu galusca mica in brate
Apropo, mama ce haleste individa.
Si vomita si iar haleste.
E bestiala.

Si are ochii gri-verzi-albastri. Ceva care nu exista. Parca vad ca se fac caprui pana la urma...

tu esti exceptia care-ntareste regula

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Multumesc mult fetele!

37 de saptamani se termina pe ... 18 martie. Asta inseamna ca trecem 19 martie ca si target!

Of Doamne ce mult mai pare...

AMR 13 zile pana atunci.

Simona 35+, cu David Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput