Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin Acum trebuie sa vina pe 9 , si din pacate cred ca vine pt ca am avut reprize de dureri de burta aseara....iar acum 3 zile am avut o scurgere mica moro-rosu de am crezut ca pana seara vine sigur

Poate e sangerare de nidatie. Iti tinem pumnii! Asteptam vesti!

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Chatonel, si targetul meu initial tot cu 5 kg mai putin decat startul era. Acum, dupa cca 18 kg deja acumulate...am mai renuntat la pretentii

Ana-Maria

32+
AMR 8 saptamani

nu zice ca nu se stie am prietene care au luat 25 si apoi au slabit 30 si ceva depinde de vointa, de organism, de stresul la care sintem supuse apoi de BB, apoi cind reluam serviciul e iar alt stress...

Fetelor, am uitat sa va zic la regimul pt alaptat, dar sint sigura ca stiti toate: indiferent ce mincati trebuie sa beti multe lichide, astea dau putere organismului sa faca laptic. Trebuie sa va ginditi ca vara se pierde un litru de lichid in transpiratie, aproape inca unul e laptic, deci trebuie baut cu mult peste cei doi litri obisnuiti (sper ca pe astia ii beti, da?)

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Fetelor, Pisigri parca se plangea de o cufureala nasoala in ultimele zile. Si asta e semn de nastere?

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

daaaaaaaaaaaaaa, ni s-a spus si la cursul de nasteri :) este curatarea naturala, sa nu fie nevoie de supo cu glicerina sau de clizma

J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui sor3lla
oricum am ramas sa zicem ca ma duc in 8 la 10 pana la spital cu un pic de bagaj dupa mine si sa vedem ce zice...... acuma...majoritatea imi zic sa nu ma duc.... cica... cum sa nasti un baietel de 8 martie.... daca era fetita era altceva....dar ma gandesc ca stie doctorita mai bine....nici nu stiu ce sa fac....

Dar ce are baietzelul nascut pe 8 martie!? Doamne, ce idee! De dus eu zic sa te duci oricum, si vorbesti cu dr, eventual incerci sa o mai suni pana atunci, trebuie sa dai de ea. Daca totusi tie ti se pare nepotrivit sa nasti un baietzel de 8 martie, atunci poti aranja sa extrageti bebelul dupa ora 00:00, cand va fi deja 9 martie. Daca tot e programata treaba.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Felicitari Pisigri Bun venit Ilincuta, sa fii sanatoasa si norocoasa.

Fetelor am si eu o problema, de vreo 2 zile sunt foarte ametita .... bine ametita sunt eu de felul meu .... in special seara, se cam invarte casa cu mine, transpir si am o stare de lesin. Aseara m-am gandit ca poate este din cauza glicemiei si am papat ceva dulce dupa care a trecut si mai tarziu m-a apucat din nou. Maine merg la doctorita si luni la analize, pana atunci aveti vreo idee, a mai patit cineva asa?

Carmen 35+

carmenada, am si eu ameteli si se poate sa vina din mai multe cauze:
_ nu maninci destul
_ nu bei apa indeajuns
_ esti obosita/surmenata, ai stat prea mult in aglomeratie etc
_ ai o pozitie inconfortabila in pat , in general daca stai intinsa pe spate BB iti comprima niste artere

J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sor3lla
cum sa nasti un baietel de 8 martie.... daca era fetita era altceva....dar ma gandesc ca stie doctorita mai bine....nici nu stiu ce sa fac....

sor3lla 40+ Antonio Gabriel

ce aiureala :) parca ai de ales cind si ce nasti sa faceti bine, fetele, sa nasteti fete de ziua sfintilor de fete (parca prin august si septembrie avem cele doua Marii si de florii) si-n rest sa va aptineti si la baieti la fel, sa ii programati cu cap

J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari din partea mea si a Aylei pentru

Pisigri si ghiocica Ilinca, bun venit!!!

Iuca

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

denisa ....asa zic si eu...de dus ma duc ...si pt mine ma gndesc ca cel mai frumos cadou de ziua femeii e sa'ti ti in brate bebelusu, numai cei din jur ma streseaza ca nu asa ca nu stiu cum.... vreau sa merg pe mana doctoritei... ma gandesc ca ea stie cel mai bine..... oricum incerc sa o mai sun azi mai pe dupa masa.... daca nu.... duminica sunt prezenta la raport. oricum sunt satula de telefoane gen... no... nu ai nascut, mai ai? nu vrei sa nasti? de parca ii dupa mine.... asa le zic... in 8 si gata cu vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

chatonel .... asta e... traim in Romania (unii) si asta ne ocupa tot timpul dupa cum zice Badea.....sunt multe absurditati in jur .... eu zic ca cel mai importat e sa scapat sanatosi si cu bine.... desi din cate am inteles de la Maria.... nu a fost incantata de ceea ce a gasit in spital.... sper sa nu vin si eu cu aceeasi impresie.... desi putin probabil

Mergi la inceput

sorella, du-te tu si naste si sa speram ca o sa ai mai mult noroc decit Mariuk noast'. Si-n rest... cica e doar inceputul la babisme :))) citeam acu la fetele mai "mari" de ne-au predat stafeta ce de "sfaturi" bune primesc la fiecare 5 minute
Deci, lasati gura lumii ca aia oricum trancane!!!

J- 21
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput