Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 adi - poate facem chiar pt tine anamaria - eu nu le-am descusut, le-am taiat cat am putut de apropape, e adevarat ca majoritatea era etichete textile dintr-un fel de matase. partea prosta e ca acum habar nu mai am care erau alea de nou-nascut, care de o luna, care de 0-3 |
La asta m-am gandit si eu citind mesajul lui Adyris, ca poate vom face chiar pentru ea!
Cat despre etichete, si eu le-am taiat cat mai aproape, atat de aproape ca am si ciupit un pic de material la niste body-uri dragute foc de la Mothercare, m-am suparat atunci, dar asta este, mai cumparam si voi fi mai atenta!
Si eu m-am gandit ca nu voi mai avea termen de comparatie ca masuri, dar oricum vom avea sanse mai mari sa nimerim stiindu-l pe bebe cat de marisor este, decat asa cum am luat pana acum, mai mult sau mai putin la intamplare
38+ cu
simina_kin spune:
Fete m-am uitat la ultima pag a odiseei de ian feb09 si .Asa frumos a scris Alina....a compus textul de acela de predare-stafeta si a primit acordul lor cu , apoi a scris:
Multumesc fetelor ...si eu m-am emotionat in timp ce-l scriam.
Acestea fiind zise, va invit AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134292
LA REVEDERE Odiseea sarcinii in 40 de sapt!!
FOARTE EMOTIONANT.MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA
Poze
PetraTudor spune:
Simina, ma gandeam eu aseara ca in curand ar trebui sa poti face din nou testuletul de sarcina, nu? Parca asa am retinut, ca luna trecuta ai avut CM pe 8 sau pe 9, nu?
Te asteptam cu vestea cea mare, eu una mai am doua foste colege la care le tin pumnii!
38+ cu
carmenada spune:
Felicitari Pisigri Bun venit Ilincuta, sa fii sanatoasa si norocoasa.
Fetelor am si eu o problema, de vreo 2 zile sunt foarte ametita .... bine ametita sunt eu de felul meu .... in special seara, se cam invarte casa cu mine, transpir si am o stare de lesin. Aseara m-am gandit ca poate este din cauza glicemiei si am papat ceva dulce dupa care a trecut si mai tarziu m-a apucat din nou. Maine merg la doctorita si luni la analize, pana atunci aveti vreo idee, a mai patit cineva asa?
Carmen 35+
SimonaMami spune:
Felicitari Pisigri! Bun venit Ilincuta, sa fii sanatoasa si norocoasa!
La Multi Ani Iuca!
Fetele, mi-e un somn de moooor. N-am nici un chef de munca! Vreau acasa....
Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
SimonaMami spune:
ha ha... abia acum am observat ca nu mi-am mai adus semnatura la zi :)
Fetele, intrebare la voi: am tot citit pareri impartite despre momentul in care bebelusul nascut este considerat 'la termen'. Unele surse dau inceputul saptamanii 37 ca fiind the limit, altele inceputul saptamanii 38. Voi ce stiti?
Care este limita de prematuritate?!?
Simona 35+, cu David Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Felicitari Pisigri Bun venit Ilincuta, sa fii sanatoasa si norocoasa. Fetelor am si eu o problema, de vreo 2 zile sunt foarte ametita .... bine ametita sunt eu de felul meu .... in special seara, se cam invarte casa cu mine, transpir si am o stare de lesin. Aseara m-am gandit ca poate este din cauza glicemiei si am papat ceva dulce dupa care a trecut si mai tarziu m-a apucat din nou. Maine merg la doctorita si luni la analize, pana atunci aveti vreo idee, a mai patit cineva asa? Carmen 35+ |
Carmen, transpiratiile sunt destul de normale in sarcina, starea de lesin ... este de urmarit. Daca spui insa ca dupa ce ai papat ceva dulce a fost OK, inseamna ca ai glicemia putin scazuta; cu fierul cum stai?
Uite ce mai spun alte fete despre simptome in trim 2-3, este un mesaj care se chier suprapune cu ceea ce spui tu http://forum.7p.ro/Sarcina-trimestrul-2---Experiente-trairi.aspx?g=posts&t=34
Si am mai gasit si asta: http://forum.prichindelulmeu.ro/viewtopic.php?f=96&t=190
Oricum, daca mergi luni pentru analize, sigur te vei linisti, ma gandesc ca eventual va trebui sa iei niste vitaminute, cel mult!
Multi
38+ cu
lysbeth spune:
Simona
Medicul meu spune asa: 36 de saptamani implinite inseamna ca a ajuns bb la termen
Practic din prima zi a saptamanii 37 nu mai poate fi vorba de prematuritate/ dismaturitate
34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani