Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 19

Alex2 spune:
Buna ziua mamici cu burtici. Salutam si cerem permisiunea sa ne alaturam si noi.
Alexandru, tati de copil perfectVine bebe2
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

carmencar spune:
Fetelor vrem a ne alaturam i noi in grupul votru (am vazut ca unt cam putine in luna aprilie i trebuie a incepem a ne inmultim nu?) Eu in fiind o
pentru luna aprilie 2009 mai exact voi nate intre 5 i 8 aprilie. Numele meu ete carmen i unt nacuta in 14 01 1979 ultimul cm 2 07 2008 iar data naterii 8 aprilie. Va dorec tuturor anatate multa i a aveti grija de voi i de bebeii votrii

oana7 spune:
Buna seara fetelor, ne primiti s pe noi? ma numesc Oana si sunt si eu o graviduta de 5 saptamani, UM-02.07 si DPN 08.04.2009,DN-07.09.1980, am fost deja la o ecografie pe data de 05.08, si am vazut saculetul, urmeaza sa revenim in data de 26.08 pentru urmatoarea eco.
PUPICI!

Galushca spune:
Uau, cate burtici noi! Bine ati venit!
Bine ai venit si tu, domnule tatic! Cred ca esti singurel pe aici, dar nu-i nimic :)
Eu is bine, in afara greturilor, desigur.
Pe 13 mergem la eco din nou, sa il vedem pe bebitz. Am emotii, sper sa fie ok.
Va pup
Galushca 10+

oanaiacovita spune:
Buna gravidutelor,
Avand in vedere ca Maria este in concediu, mi-a lasat mie sarcina sa deschid capitole noi si sa trec fetele noi in listuta.
O sa incerc sa tin pasul cu voi. Am trecut fetele noi care apar in ultimile pagini. Daca am scapat pe cineva, va rog sa ma atentionati.
Pupici la burtici!
Oana Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Adee spune:
bine ati venit, pt fetele noi.
galushca, mai avem aici un viitor tatic, al meu barbatel, dar inca nu si-a facut cont. deja ma anunta, vezi ca o mai scris fetele 2 pagini si nu le-ai citit. in fiecare zi intra sa vada ce mai faceti
8+

OlgaTarziu spune:
Senzatii ciudate sa ma vad pe lista...
Sper sa si raman cu voi pana la capat.Credeti-ma ca am un stress de mor. Dupa 3 sarcini pierdute nu mai am nici un dram de optimism ramas. Nu am nici o problema sa raman insarcinata ci sa tin sarcina.
Dar am invatat sa las totul in seama lui DD ca el stie mai bine ca mine. In rest ce pot face? Ma rog si astept sa treaca timpul. As vrea sa inchid ochii si sa ma trezesc in trimestrul II. Sa stiu ca a TRECUT FAZA CRITICA PT MINE. Doctorul meu urma sa decida vinewri impreuna cu obstreticiana mea daca ma pun pe progesteron sau nu. Aici tare greu se dau tratamente de sustinere. Au teoria asta ca ce e bun ramane.
Inca o data va pup pe toate.
Durerile de burtica s-au potolit, greturile sunt usoare. Doar ca merg la baie de turbata, ametesc si mor de somn.

elilov3 spune:
buna fetele
bun venit noilor burtici sa fiti sanatoase si voi si bb-ii vostrii si sa va vedeti cu bine la termen
olga da cred ca ai dreptate nu le prea nimer si vb docei mele sunt pe nisipuri miscatoare asa se simt doctorii..hehe
eu am pe nepotica si surioara pe la mine vreo 2 sapt...sa ma obisnuiesc cu plansete si tot tacamul.....fac poze si le pun deseara sa le vedeti asta daca ne lasa nepotica..mica rautate
26+
Dimitrie

floryela spune:
salutare ! bun venit noilor mamici. am si eu o intrebare. sefu' ala al meu are o idee minunata. sa ma mute din locul meu de munca (munca de birou) intr-o alta locatie, cu naveta aiurea (3o min de mers pe jos intr-o zona cam dubioasa, tot intr-un birou dar de lucru cu un imagesetter care foloseste substante chimice, desi stie ca sint insarcinata. dupa cite stiu eu gravidele beneficiaza de anumite conditii de munca, conform codului muncii. intr-o perioada de mari schimbari ptr mine si organismul meu asta vrea sa-mi schimbe si conditiile de munca. ce sa fac? am vreo posibilitate sa scap? sa cer medicului o adeverinta medicala ceva?
va pup 9+

danonique spune:
Buna!Desi nu am fost inca la medic pentru confirmarea sarcinii testele mi-au aratat ca vine bebe 3.La inceput m-am speriat pe motiv ca nu ma voi descurca cu 3 copii de varste atat de apropiate dar acum m-am mai calmat si ma gandesc ca DD imi va da putere sa ii cresc,sa ii iubesc si sa ii ingrijesc asa cum trebuie.Datele mele sunt: DN 12.07.1975,UM 1.07.2008,DPN 7.04.2009.Va doresc tuturor sanatate,sa duceti sarcinile la termen si sa nasteti bebelusi sanatosi!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert