Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 18

Aalina spune:
Fericitelor concediu placut.
Celelalte macar un sfarsit de saptamana placut sa avem
Pupicei tuturor. 11+

adirys21 spune:
Si eu va doresc concediu placut si sa va ganditi si la noi din cand in cand.La mine incepe weekend-ul maine dupa 14.00...ca lucrez si maine.
va pe toate
8+

silvi8 spune:
adirys, imi pare rau ca nu poti lua concediu si ai si week-end scurt
ada, concediu placut!
alina, multumesc
o sa ne auzim mai rar asa ca o sa-mi fie dor de voi!
silvi 7 + http://community.webshots.com/user/flovivi

floryela spune:
eli scuza-ma ca nu ti-am raspuns si ai ramas cu impresia ca sint suparat pe tine. dar ma streseaza idiotul ala de sef !! ieri, de exemplu nu am fost la birou unde am net ca m-a trimis sefu' pe mine si pe un coleg la o alta locatie a firmei (unde nu e net) de aia nu ti-am putut raspunde. tb sa ne specializam sa lucram pe ceva nou si idiotul spera sa stau pina in ultima clipa la servici si sa vin cit mai repede dupa ce nasc. ma streseaza si cu asta. intr-o lume a barbatilor e cam nasol de femei. va pup pe toate si week-end placut. acasa nu am net asa ca ma vorbim azi sau duminica.
pup 9+

gigelica20 spune:
Buna tuturor,
Azi nu m-am dus la birou si am stat cumintica acasa.Inca am o jena, dar eu zic ca e de la injectiile alea cu progesteron, ca ma doare mai tare funduletzul si cel mai tare e pe partea dreapta...si durerea se lasa pe picior.
In rest, nimic. Ma pun sa citesc sa vad ce ati vorbit fara mine.
Va pup.

gigelica20 spune:
Silvia, Ada, concediu placut! Sa va odihniti si sa va incarcati de energie.
Maria, considera ca te-am pupat pe burtica.
Sa va spun o chestie: de mica am avut o slabiciune pentru burtici.Aveam o educatoare care era insarcinata si mama imi aminteste mereu ca toata ziua nu faceam altceva decat sa stau in bratele ei si sa o mangai pe burtica.
Va doresc tuturor un weekend placut!
+5

floricik spune:
Buna fetele. Mai primiti o gravidutza printre voi?
Am fost cu ochii pe voi de cand ati deschis subiectul...dar de superstitioasa ce sunt am zis sa astept mai intai sa merg la eco si sa vorbesc cu dr. sa stiu ca totul e ok. Si iata ca am fost la el vineri (acu o sapt) cand eram fix in 6 saptamani. Doar ca vizita m-a cam intristat si ingrijorat pt ca am vazut la eco sacul gestational, fara bb, fara activitate cardiaca...dr a zis ca era normal sa fie prezenta activitatea cardiaca...
Maine merg din nou la el si am niste emotii...
Sper sa vin cu vesti bune si sa raman cu voi aici la barfa pana ...o sa fim soacre .
Va pup pe toate. Week-end placut.

elilov3 spune:
buna fetele
noi suntem bine si bb un grasan deci mai usor cu mancatul ca daca continui asa face in jur de 4 kg si ceva..deci..mai usor cu papa
bun venit noilor fete sa fiti sanatoase si voi si bb
felicitari tuturor ce au venit cu vesti bune
floryela stiu ca nu erai supy pune biciul pe sef ca nu se mai poate
mariak te pupik si pe tine
am vazut ca vb de concedii sia lte cele intrati la prob legislative si postati acolo orice nerlamurire ati avea sigur va raspunde careva in masura
va doresc week-end placut si celor care mergeti in concedii distractie maxima 26+
Dimitrie

OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Eu nu garantez ca apuc sa scriu prea des. De aia nici nu am intrat pana acum.
DN 20 ian 1972
UM 4 iulie
DPN 10 aprilie 2009
Se pare ca am +5 saptamani.
Si la noi poveste trista. Am pierdut 3 sarcini asa ca acum stau cu o frica incredibila. Aici nu se prea fac tratamente de sustinere. Saptamana viitoare aflu daca ma pun pe progesteron sau nu. Mai am un baietel de 3 ani, Tony.
Lucrez ca o maniaca si si pe mine ma termina sefii. Ma rog oricum cu voi in fiecare dimineata. Primul lucru cand ma trezesc deschid subiectul si citesc rugaciunile.

OlgaTarziu spune:
A si , Eli, al meu copil a fost de 4 kg dar pana la nastere toti spuneau ce mica e burta si ca am copilul mic. Se pare ca nu intotdeauna o nimeresc. Am uitat sa-ti spun ca am pus 30 gk in sarcina.