Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna, fetelor,
am o intrebare , ati luat careva in timpul sarcinii picaturi pentru desfundat nasul?

am reusit sa racesc, nu am luat medicamente deloc dar nu mai rezist din cauza nasului infundat
innebunesc pur si simplu
si la prima sarcina nu am avut nevoie de asa ceva asa ca sunt tare nedumerita
am mai citit pe undeva ca se poate cateva picaturi de vibrocil, dar pe prospect scrie ca nu e recomandat
si solutia din apa de mare nu ma ajuta deloc , am incercat-o deja

de daniel (05.03.2006)6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

zsuzsu, de ce nu incerci mai bine cu o infuzie cu ceai de sunatoare si sa continui cu apa de mare. Din cate stiu eu, nu prea e recomandat nici un fel de medicament de acest gen in timpul sarcinii (mai ales daca scrie pe prospect)

Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Salut burtici
Si eu cred ca acel drept se obtine cu scandal si cum vreu tot aici sa ma intorc dupa CIC... si stiu si cu cine am de-a face...

Cat despre listuta cred ca pentru fetele din Bucuresti e interesant sa se adauge amanunte despre medic si spital. Asa numai bine vor sti care au acelasi medic etc. Sau se pot interesa una de la alta de amanunte. Asa ca daca le ajuta... de ce nu.
Eu insa sunt singura din orasul meu deci total nerelevant.

Maria faina burtica.
Zsuzsu eu la puiul meu am mai folosit cu succes pinosol pe baza de plante. Mergi la o farmacie si citeste prospectul.

Pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Maria, super burtica.
Eu am o poza de la primul copil, inainte de a ma interna pt cezariana, cu o mutrita zambitoare desenata cu ruj (am vazut intr-o revista); dar din pacate nu o am acum sa ti-o trimit. Poate incerci !!

ada, gabi 3ani+6 luni, bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

multumesc pentru sfaturi
apa de mare chiar nu ma ajuta, dar o sa incerc pinosol ul , mai ales daca e pe baza de plante
mersi fetelor, si sanatate la mamici si bbici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Da repede mai scrieti fetelor, nu reusesc sa tin ritmul ....cu voi. Adirys21, da sunt din Bacau, eu merg la dr. Iordache Mihaela, am mai nascut cu ea si a fost OK, deci si acu tot ea ma va ”urmari”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna
Catinuta..la primul consult si eco am fost la Dr. Iordache...si nu mi-a placut de ea, mi s-a parut tare rece si imbufnata, eu fiind la prim sarcina ma asteptam sa-mi explice una alta, sa vorbeasca frumos, pe cand ea a zis doar scurt...."da, este sarcina,trebuie sa platesti eco, analiza de secretie obligatoriu, poza si nu mai stiu ce, a facut e calcule cat face, si mi-a zis ne vedem pe data de....".Toata treaba a durat 5 minute.Eram tare dezamagita.
Poate ne vedem prin oras la un suc si la o plimbarica.

Pupici

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare burtici!!!

referitor la picaturile nazale...eu sunt dependenta de bixtonim, sa stiti ca medicul a spus ca se poate administrat da numai cand e nasul f infundat. pe prospect nu scrie ca e interzis in sarcina dar totusi e medicament...asa ca eu il folosesc f rar acum, numai cand simt ca nu mai pot sa respir.

e ultima zi la serviciu, intru in concediu pana la 1 septembrie.saptamana viitoare e dedicata anlizelor, apoi nu stiu, cred ca merg la tara...

sper sa ne auzim curand!
va imbratisez pe toate, aveti grija de bb-i

silvi 7 + http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

silvi8....te invidiez...vreau si eu concediu

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Adyris, nu vreua sa te necajesc , de la orele 14.30 o sa fiu si eu in concediu, pana pe 18.08.2008. Iar de maine am sa fiu 4 zile la munte, deci nu cred ca ne mai auzim pana pe 18.

Week-end placut, sanatate si odihna pt toate

ada, gabi 3ani+6 luni, bb 6+

Mergi la inceput