Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 20

cocufan spune:
salutare gravidute!
ma alatur voua abia acum deoarece mi-a mai trecut teama de a pierde sarcina.
ma bucur de fiecare zi in care sufar de rau, greturi, varsaturi si stari emotionale incontrolabile.
se pare ca le-am primit la pachet.
va doresc o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!

Alex2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Galushca Uau, cate burtici noi! Bine ati venit! Bine ai venit si tu, domnule tatic! Cred ca esti singurel pe aici, dar nu-i nimic :) |
Multumesc! Eu sunt membru mai vechi si mai activ pe aici. Mamica e si ea membra dar nu ii prea place sa intre sa se converseze. Dar pe mine cu primul copil m-a ajutat mult site-ul desprecopii, citeam mult pe aici, dar tarziu am intrat sa dialoghez. Cred ca si acum ne vom informa tot pe aici. Poate sa intre si ea sa converseze cu voi, daca o primiti. Daca nu, e bine ca exista un reprezentant in gasca de burtici. Sotia mea rade ca acum "suntem insarcinati". Asa ca ma declar si eu insarcinat (ups, dar sa stiti ca nu am burtica).
DPN e calculat pe 31 martie, dar dupa tabelul de pe site, ca la medic la eco nu am fost inca, pt ca suntem in concediu, eu intru de la sala de conferinte de la hotel.
Alexandru, tati de copil perfect
Vine bebe2
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mitsu-bishu spune:
Salut! Imi bag si eu nasul pe aici, mi l-am mai bagat mai devreme, da' acum m-am decis sa scriu ceva...
Am intrat sa o sustin pe danonique si, nu in ultimul rand, sa va urez tutror fetelor bafta mare, sa aveti o droaie de bebei sanatosi si cuminti!
Ma bucur tare sa vad ca romancele incep sa aiba iar instinctul de conservare si ca femeile chiar vor copii!!! Si ca mamicilor cu un copil le vor face concurenta cele cu doi copilasi, sau char mai multi, cat de curand!
Ne doresc sa inflorim, cu toatele! La propriu si la figurat
Noapte buna!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

jersey3681 spune:
OlgaTarziu te inteleg perfect pentru ca si eu am avut 3 sarcini (5 bebe) pierdute si mi au spus aici acelasi lucru...ca e normal si ca nu au ce sa imi faca. Pentru progesteron eu imi cumpar din magazinele naturiste o crema care ajuta la stimularea progesteronului si pentru care nu ai nevoie de reteta. Daca vrei detalii scrie mi un PM. Pe mine m a ajutat si am acum 9 saptamani. De asemenea eu iau o doza mai mare de acid folic pentru care din nou nu ai nevoie de reteta si care ajuta la prevenirea ingrosarii sangelui. Incearca sa mergi la diferiti doctori pana gasesti unul care sa fie dispus sa iti dea tratament de sustinere, chiar si un GP e bun, nu e nevoie neaparat de obstretician.

Aalina spune:
Bun venit noilor mamici si tatici.
Floryela ar trebui sa iti intrebi medicul daca noile conditii de munca te afecteaza sau nu in sarcina.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa.
Pupici. 11+

floryela spune:
multumesc aalina asa vreau sa fac. azi oricum sint programata la control. si vreau sa-i spun si sefului ca nu sint dispusa sa-mi schimbe locul de munca. de altfel am citit ca nici nu are voie fara acordul meu. dar de la lege e cale lunga mai ales in sistem privat.
va pup 10+