ACNEEA-DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 2
NEM75 spune:
Pentru perioadele in care ies cosuri, mie mi-a recomandat dermatologul
: sapun cu ph neutru ! seara Isotrexin gel, dimineata Keracnyl de la Ducray. Sa nu pui palmele pe fata, sa nu stai pe aburi, nici cand gatesti, nu fa bai fierbinti, doar dus cu apa calduta, NU SOLAR, NU COSMETICIANA cateva luni. In cazul in care Isotrexinul e prea dur, foloseste-l doar o data la doua zile. Amandoua cremele ustura cand le aplici, dar au efect, cel putin la mine au avut, iar Keracnylul a devenit crema mea preferata de zi, de aproape doi ani. Amandoua cremele au costat la Sensiblu aprox sapte sute mii lei. Poti sa aplici fond de ten dimineata peste Keracnyl. Am intrebat si cauza eruptiei bruste de cosuri, si a raspuns ceva de genul "niste glande nu functioneaza ok". Tot ce am scris e ceea ce mi-a recomandat dermatologul, destul de renumit in timisoara. Succes!
lorelaim spune:
Sanse - nu cunosc dermatologi - dar intru sa-ti scriu si sa-ti recomand: DROJDIA DE BERE un produs 100% natural care in cazul meu a avut efecte MIRACULOASE (realmente acneea s-a dus complet... si fara a lasa urme/cicatrici)... dar recunosc ca aveam 18 ani si nu incepusem viata sexuala.
Reteta: un cubulet de brojdie de bere (cat o nuca) dizolvat intr-un pahar de suc si baut la o distanta de aprox 1h inaint sau dupa ce ai mancat, plus in fiecare seara o masca de drojdie de bere amestecata cu miere, galbenus de ou si putina branza de vaci - se tine aprox 20-30min dupa care se clateste fata cu multa apa curata. In max 1 sapt o sa vezi rezultatele. In cazul meu a facut MINUNI - fara exagerare - de fapt a fost singurulul remediu... nici un medicam/alt produs nu daduse rezultat. In aceasta perioada incearca sa NU folosesti produse cosmetice (inlocuieste crema de fata si de maini cu ulei de masline) iar pe fata te speli doar cu apa (NU demachiant, NU sapun).
Multa sanate si numai bine-ti doresc,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
tumpi spune:
Cand deja ai trecut de vremea pubertatii, acneea e putin mai dificila, cauzele aparitiei ei fiind diverse.De aceea tb cautat sursa si de cele mai multe ori tb inceput cu dr gineco si endocrinolog,apoi daca nu sunt aici problemele, continuat cu dermatologul.
De multe ori cauzele daca sunt de natura dermatologica, pot fi din cauza cremelor neadecvate, asa ca mare atentie la ce puneti pe fata.
Nu tb neglijata curatarea fetei, este f important.
Eu nu m-am chinuit la pubertate cu astfel de pb,ci abia dupa 25 de ani.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
RAMONELLA spune:
Eu sunt insarcinata,si mi-a reaparut acneea,dupa ce in adoloscenta m-a chiniut.Aveam o mostra de la Avene clear-AC,si m-am dat cu ea,vreau sa va spun ca s-au vazut rezultatele de pe o zi pe alta.Ieri mi-am luat crema ,m-a costat 480000,dar merita.
poze
vine bebe
Ramonel
8+
sanse spune:

Lorelamin,drojdia nu pot sa o mananc asa ne dizolvata?Ca mie oricum i-mi place .
NEM75,cele doua creme le folosesc doar in perioada in care apare acneea?Cea de zi am inteles...daca-mi place o fol. zilnic.
Acum cosurile sau uscat ca le-am dat cu zineryt.E bun Zineryt-ul,dar daca il intrerupi incep sa apara iar.Nu imediat, dar apar.De aceea vreu sa vad cauza si poate gasesc un tratament cu care sa scap.Mancarimea era sigur de la Clearasil.Cred ca nu-mi prieste.Mi-am dat cu o crema cu antibiotic Advantan si mi-a trecut iritatia dar mi-a ramas fata uscata si cu urme maronii de la buburuzele alea.![]()
Demult o cosmeticiana mi-a recomandat sa ma spal doar cu apa minerala pe fata.(bineinteles ca am aplicat doar citeva zile ....)Voi ce stiti?
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
vl-ad spune:
sanse-si eu stiu ca apa minerala este buna pentru ten.
Sapunul este interzis(usuca tenul)
Uite,am gasit pe Google cateva remedii naturiste pentru acnee.Poate unul dintre ele iti este de folos.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
tumpi spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
sanse-si eu stiu ca apa minerala este buna pentru ten.
Sapunul este interzis(usuca tenul)
se poate folosi si sappun,dar din cel special pt ten acneic.
Clerasilul este mai mult pt tenul tanar, pt o accnee juvenila, de aceea tenul tau ar putea reactiona asa
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
lorelaim spune:
Sanse - drojdia poti s-o mananci cum iti face placere :-) (dizolvata sau nu in suc/apa) - doar sa tii cont ca fermenteaza si sa o iei la aprox 1h distanta de masa.
Apa minerala plata stiu ca e buna la spalat pe fata si de asemenea s-o pulverizezi usor pe fata si pe gat vara de cate ori simti tenul uscat.
Multa bafta si sanatate,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
sanse spune:
Eu Clearasil mi-am cumparat pentru ca la-m confundat cu Keracnyl de la Ducray.
Seamana putin la denumire si daca nici nu ma pricep m-am pacalit.
Am tot citit despre el si nu mi-am notat,iar cand am vaz. Clearasil in magazin am zis:gata asta e!
Mai era si ieftin...
super afacere...
Multumesc Lorelamin!O sa o mananc dimineata in drum spre gradinita fetelor
.Pana ajung inapoi trece 1 ora ca merg departe...
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
giani spune:
Ma chinui cu acneea de douzeci de ani,am incercat tot ce se putea incerca, inclusiv drojdia de bere. Acum reusesc sa o tin sub control, am citeva reguli pe care le urmez. In primul rind evit stimularea gladelor sebacee, cind ma demachiez o fac cu miscari usoare. Folosesc demachiante pentru ten sensibil si niciodata toner cu alcool. Nu folosesc sapun pentru fata, dupa demachiere, sterg fata cu apa.
De vreo doi ani folosesc Retin A, cind imi apre un cos, il ung cu retin-a. Am ceva cosuri si pe spate, de cind folosesc retin a, sint multumita.
Evit soarele sa imi arda fata, vara folosesc creme cu spf. Pe moment cosurile se ard, dar vor aparea de doua ori mai multe.
In conluzie, regula de baza a mea, sa evit sa imi usuc tenul, pentru a nu-mi activa glandele sebacee.
Cu ceva machiaj, cu regulile mele, nu se cunoaste ca am ten acneic