ACNEEA-DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 3
sanse spune:
Nici eu nu mai suport soarele.Cand iau fetele de la gradi(in jur de ora13)ma bate soarele in masina de ma zapaceste.Ajung rosie ca racul zici ca am alergat....La mare la fel...parca se intarata cosurile si mai rau.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
denisabia spune:
Fetelor eu ma confrunt de vreo cativa ani cu acneea , de cand mi s-a declansat o dereglare hormonala.Bine ar fi sa nu folositi apa de la robinet , ci apa minerala plata sau lejera cea carbogazoasa are acid si va strange fata.Eu ma sterg pe fata dupa ce ma spal cu un gel usor cu miere si lapte intotdeauna cu un servetel de hartie si nu prosopul , care are multi microbi.Cosmeticienele mi-au spus sa nu folosesc nici un fel de sapun pt fata , fiindca are un ph diferit de al fetei.
O masca eficienta o data la 1 sau 2 sapt e cea cu argila in care stoarceti cateva picaturi de portocala , gref.In nici un caz lamaie e prea astringenta si va va usca si mai tare fata , stimuland secretia glandei sebacee.
Odata la 2-3 luni cand mi se umple fata merg la cosmetica.Pana sa descopar o cosmeticiana , care intr-adevar sa aiba mana buna , am avut parte si de semne de la o alta care mi-a dat fata peste cap.Daca va pot recomanda prietenele pe cineva competent , incercati sa mergeti.Foarte bune sunt produsele de la Academie , Etre Belle , folosite in timpul tratamentului.Mereu dupa ce fac tratamentul imi face si lasar asa se vindeca mai rapid fata
.M-as recomanda crema care o folosesc pt fata insa stiu ca nu e universal valabil.Foarte important e sa cautati una care sa va vindece si eventualele pete , semne.Eu am cu vitamina C.
giani am tot auzit de retin-a.E intr-adevar eficienta?Se aplica doar pe cosuri?Cat costa?Eu mi-am luat Zynerit pentru a mai aplica pe cate un cosulet aparut , dar parca as vrea altceva.
sanse spune:
giani am tot auzit de retin-a.E intr-adevar eficienta?Se aplica doar pe cosuri?Cat costa?Eu mi-am luat Zynerit pentru a mai aplica pe cate un cosulet aparut , dar parca as vrea altceva.
Mai ales ca trebuie sa-l arunci dupa 4-5 saptamami...
POZICI
denisabia spune:
sanse eu am luat prima data Zynerit la recomandarea dermatologului acum cativa ani si l-am folosit timp mai indelungat.De ce sa-l arunc dupa 4-5 saptamani?
sanse spune:
denisabia asa scrie pe prospect.Nu mai stiu sigur cat timp trebuie tinut ca am aruncat cutia cu totul,dar sigur nu era mai mult de 5 sapt.
O sa intreb la farmacie,pentru ca pe net nu gasesc prospectul.
POZICI
Oana_B spune:
quote:
Autor: abbi
Subiect: pentru sanse-si eu am avut cosuri
Trimis la: 28/03/2007 16:35:17
problema cosurilor mi-a facut destule necazuri...eram imbufnata tot timpul pt ca la 26 de ani aratam ca o fetiscana careia ii fac tumbe hormonii!total gresit! dupa ce am luat cu pumnul antibiotice dupa urechea unor medici si anticonceptionale, cineva a venit cu un sfat bun, pe care l-am urmat. Deci:du-te cu o trimitere de la un medic de fam. sau dermatolog, la SPITALUL CANTACUZINO-cel de pa malul garlei- si cere sa-ti RECOLTEZE SECRETII DIN COSURI(vezi sa fie...coapte, ca sa nu mergi degeaba)si sa-ti faca ANTIBIOGRAMA-adica, dak ai ceva stafilococi etc., sa vezi la ce antibiotice sunt sau nu rezistenti,apoi, sa-ti faca AUTOVACCIN.Pana nu rez prb medical, nu stoarce nimic, pt ca nu faci altceva decat sa le inseminezi pe toata fata, la fel face si o cosmeticiana...iti agraveaza prb!
sanse spune:
Multumesc abbi!
Cand mai vrei sa postezi la un subiect deja deschis nu apasa SUBIECT NOU,ci RASPUNDE LA SUBIECT si mess. tau apare acolo,nu pe prima pagina.
Am primit si pe e-mail mesajul tau.
Daca s-au uscat pot merge sau astept sa apara altele?
POZICI