ACNEEA-DIN NOU
Stiu ca sa mai discutat de n-ori acest subiect dar eu vreau sa-mi recomandati si mie un dermatolog bun.Nu stiu unde sa merg,la dermato sau in alta parte...
Niciodata nu am avut probleme cu tenul,dar de cateva luni nu stiu ce sa-i mai fac.Ies cosuri unul dupa altul iar cateodata ma ustura fata si se inroseste mai ales in zona obrajilor .Tin sa va zic ca am trecut demult de 15 ani(am 30),copii, sot ...excludem probleme...![]()
Mi-am dat acum ceva timp cu Zineryt si parca a mers...iar acum au aparut iar.Mi-am cumparat Clearasil iar dupa 2-3 zile simt o mancarime insuportabila pe fata.Sa fie de la el?
Poate fi hormonal?Mai am unele probleme si pe jos...
care sper sa fie si ele tot hormonale
Voi ce ziceti?Sa incerc si cu Eucerin sau i-mi recomandati un doctor bun?
Multumesc!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
Raspunsuri
Guguluff spune:
Hai sa ma bag eu desi nu stiu nici un dermatolog. Eu am renuntat sa mai am incredere in doctori, in general asa ca ii bag si pe dermatologi in categoria asta. Daca e hormonala problema s-ar putea sa-ti recomande anticonceptionale, desi astea au doua taisuri. Oricum, stiu cum este, si eu am o fetita la activ si un ten de adolescenta.
La capitolul creme am fost multumita de Retin A dar este cam drastica, usuca si pielea nu doar cosurile. Si mai nou folosesc Ducray Keracnyl, soin regulateur complet. Sunt f.f.f. multumita de ea, usuca acneea dar nu si pielea. Dar fiecare ten e altfel. Incearca mai multe creme si poate ai noroc. Sau sper sa-ti gasesti un dermatolog luminat.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
vl-ad spune:
Din cate stiu eu acneea poate sa apara si din cauza stafilococului auriu.Eu zic ca daca acneea este severa ar fi bine sa consulti un dermatolog si in paralel sa gasesti si o cosmeticiana buna( care poate face minuni)
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
dana n. spune:
Buna!
Eu am avut dereglari hormonale si m-am umplut de cosuri.O farmacista din ro. mi-a recomandat Isotrexin(contine antibiotic).Dupa o luna si ceva de tratament mi-au disparut cosurile.Dupa am mai recomandat la altcineva si acum incepe sa se vada si ea la efectul.
Dar trebui folosit regulat.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba
sanse spune:
Multumesc fetelor!
Anticonceptionale iau de circa 3 ani(yasmine),poate doar sa le schimb cu Diane(sau cum le-o spune)
Sigur trebuie sa-mi fac si analize deoarece de 2 zile am si un herpes la gura ceea ce nu am avut niciodata in 30 de ani.Ma gandesc la vreo infectie in corp cum spune si vl-ad.Dupa ce merg la ginecolog voi vedea daca au legatura problemele....si daca nu, poate aflu pana atunci de un dermatolog bun.
Dana n.,o sa intreb si de Isotrexin mai ales ca sa stiu cum sa-l iau.
Multumesc si mai asteptam si nume de dermatologi priceputi.
POZICI
tumpi spune:
Un dr bun dermato e si Dr Gradina de la spitalul de Dermato Venerice , in spate la liceul Sincai.
Mergi oricum la gineco sa vezi ce pb ai,fiinca e posibil sa fie si pb hormonale nu neaparat dermato.
Daca cumva e sa fie stafilococul auri, atunci ar fi bine sa mergi la institut la cantacuzino si sa faci vaccinul impotriva lui.Eu nu am apucat sa-l fac,dar am inteles ca e f bun.Dar intai tb sa vezi care este cauza eruptiilor de pe fata ta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
giulia71 spune:
Si eu sunt suferinda tot cu acneea...
Am si probleme ginecologice-hormonale si tratamentul prescris e unul chirurgical, in fine asta e alta problema..
Ce am facut eu si s-a imbunatatit catusi de cat situatia :
nu mai folosesc prosop de fata, l-am inlocuit definitiv cu servetele demachiante
beau apa mai multa ca de obicei
si obligatoriu ma demachez
ah si vanez tot ce se poate mai bun pentru a le acoperi perfect!
mami de Calin rasfatzat:)
Nane spune:
Sanse, mie mi-au iesit bube ca de acnee pe fatza la un moment dat cand am descoperit ca am si chisturi la ovare. Din cate stiu aspectul fetei si aparatul "reproductiv" sunt strans legate intre ele... Asa ca inainte de dermatolog fugi la gineco. Odata ce au inceput chisturile sa scada, au disparut treptat si bubele...![]()
sanse spune:
Giulia71,sincer nu mi-am ingrijit in mod expres fata.Ma spalam doar cu apa,rareori ma demachiam(asa fara farduri),crema rar...Nici nu am avut probleme...
Cand ai o problema si cineva dragut te sfatuieste nu sti de care sa tii cont mai ales ca ai impresia ca toate ti se potrivesc .
Multumesc pentru toate raspunsurile voastre!Le voi incerca pe rind
Va voi tine la curent cu ce rezolv.Putem ramane in continuare sa ne impartasim experientele:tratamente,medici,creme...etc.
POZICI
XIO spune:
Daca nu e staf incearca Eucerin gel pt. curatare , apoi lotiune tonica exfolianta(e verde) , si aplica pt fiecare cos Eryfluid.