Deserturile Nataliei (6)
Raspunsuri - Pagina 4
danyce spune:
Babirusa, nu stiu daca gasesti laptele pe internet, dar iti dau datele de pe cutie:Fries Meisje -la petite hollandaise, gecondenseerde volle melk met suiker-lait entier concentré sucré-sweetened condensed milk.Cont.Inh. 397 gram. E un produs al Campina-Melkunie BV.
Sper sa te fi ajutat cu cevaE intr-o cutie de metal ca o conserva, chiar are cheita deasupra pt a se deschide usor.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Balbina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Natalia, am incercat si eu in dimineatza asta
prajitura cu banane, fff. buna!
narcisa
Urra! Sa-ti fie de bine.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
narcisa spune:
Natalia, tu stii ruseste nu? Este lapte condensat scris in ruseste sau ce scrie?
Babirusa, cred ca am gasit lapte condensat si unde ma asteptam mai putin la Extra-Markt(deci trebuie sa gasesti si tu la Real e din acelasi lant de magazine) in germana scrie pe cutie gezuckertes Kondensmilcherzeugnis.
narcisa
Balbina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Natalia, tu stii ruseste nu? Este lapte condensat scris in ruseste sau ce scrie?
Babirusa, cred ca am gasit lapte condensat si unde ma asteptam mai putin la Extra-Markt(deci trebuie sa gasesti si tu la Real e din acelasi lant de magazine) in germana scrie pe cutie gezuckertes Kondensmilcherzeugnis.
narcisa
Narcisa, este EXACT CE-TI TREBUIE, cutia arata aproape identic cu ceea ce folosesc eu. Cumpara si foloseste cu curaj!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
adi69 spune:
Natalia,ca sa nu orbecai pri numeroasele tale subiecte,spune-mi te rog,unde ai postat(daca ai postat) reteta de placinta cu branza,acea la care ai pus poza la alte bunatati...?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Balbina spune:
quote:
Originally posted by adi69
Natalia,ca sa nu orbecai pri numeroasele tale subiecte,spune-mi te rog,unde ai postat(daca ai postat) reteta de placinta cu branza,acea la care ai pus poza la alte bunatati...?
Adriana, am reteta doar la aluatul cu care e facuta, e vorba de aluatul cu brinza al lui Dr. Oetker (e reteta in lista). Am vazut undeva pe net ideea de executie si mi-a placut mult. Umplutura poate fi oricare alta. Chiar si aluatul poate fi altul, unul dospit, de exemplu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
adi69 spune:
Am gasit reteta de la aluat si-am salvat-o.Acum spune-mi ,la acea placinta ai pus aluat numai pe fundul tavii si pe margini si deasupra ai pus floricelele? sau ai facut rulou si-ai pus placinta melc in tava si apoi ai pus floricelele? Si umplutura de branza?Branza ,zahar ,ou si esente? Atat?
Ce dimensiune ate tava ta?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Balbina spune:
Adriana, e prima varianta, cu foaia pe fund si margini si floricelele deasupra. Tava are 26 cm in diametru. Umplutura nu a fost dulce: am pus brinza de vaci, telemea si ou. Ar fi mers perfect si niste ceapa verde, numai ca momentan nu aveam.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Balbina spune:
De 8 martie am facut un
Desert cu fructe
Se poate face cu orice fel de fructe. Pentru o forma chec de 24 cm lungime eu am folosit urmatoarele:
2 portocale
1 banana
1 cutie compot ananas
1 compot pere
15 g gelatina
zahar
Se curata banana si portocalele si se taie felii subtiri. Fructele din compot se taie mai marunt, daca e cazul. Se aseaza fructele intr-un vas in ordinea dorita (e poate tapeta forma cu folie alimentara inainte de a pune fructele, mie insa nu mi-a trecut prin cap chestia asta la momentul oportun ). Compotul scurs din cutii se completeaza cu apa pina la 500 ml si se indulceste cu zahar dupa gust. Se da in clocot si se lasa sa se raceasca un pic. Separat se pune la umflat gelatina intr-o jumatate de pahar de apa rece. Dupa citeva minute, se topeste gelatina la bain marie sau microunde (putere mica). Se adauga in compotul de fructe si se amesteca bine. Dupa ce s-a mai racit un pic, se toarna cu atentie peste fructe. Se baga la rece pentru citeva ore, sa se prinda. Inaite de servire, se rastoarna pe un platou. Daca forma nu a fost tapetata cu folie alimentara, se cufunda in apa fierbinte pentru citeva secunde.
Poza cu desertul in forma si cu el rasturnat.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati