Deserturile Nataliei (6)
Raspunsuri - Pagina 5
babirusa spune:
narcisa, mersi, o sa caut la Real, din pacate nu ajung saptamana asta pe acolo
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
madalinad spune:
am facut torul cu branza a la natalia - mare bunaciune... mai bun decat tortul nemtesc cu branza, la care ce e drept nu am avut rabdarea necesara sa trec branza prin sita. moale, pufos, aromat... super.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by madalinad
am facut torul cu branza a la natalia - mare bunaciune... mai bun decat tortul nemtesc cu branza, la care ce e drept nu am avut rabdarea necesara sa trec branza prin sita. moale, pufos, aromat... super.
Hihi, exact asa un tortulet sta acum la mine pe balcon la racit.
Super bun la gust, ne-a cucerit si pe noi. Ia zi, cu ce fel de crema de brinza l-ai facut, Almette, Philadelphia?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
narcisa spune:
Natalia, arata f.bine desertul cu fructe, am sa-l incerc si eu la sfirsit de saptamana feliat dupa ce e gata dedesupt cu budinca de vanilie de la Dr.Ötker si deasupra cu frisca.
Prajitura cu lamaia inca n-am facut-o, azi am facut mucenici.
narcisa
mariussimiuc spune:
Eu am facut mucenicii de ieri si azi i-am si terminat.Astfel incat astazi dupa amiaza m-am pus pe treaba si am executat Totrul cu miere si lamaie.
N-am avut rabdare si am taiat o feliuta mica mica sa vad cum e.Este foarte bun,doar ca e cam prea dulce,chiar si pentru mine care sunt o zaharomaniaca.Dar nu conteaza,maine i dau bataie sa-l termin ca sa pot sa mai fac unul cu mai putin zahar.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Davina spune:
Nati ,
am o intrebare la desertul cu fructe ,cite ore trebuie sa stea la frigider ? la mine nu se incheaga .... sa mai pun gelatina ?sau sa-l maninc cu lingura
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Alina, pai trebuie sa stea cam 2-3 ore minim, sa se prinda in profunzime. Eu nu stiu ce fel de gelatina exista in State, am dat cantitatile tinind cont de gelatina din Ro. Asta de aici se foloseste cam 10 g pentru 500 ml, ei bine, eu am marit cantitatea, ca sa fie "constructia" mai rezistenta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Davina spune:
Natalia ma gindesc ca au fost la mine mai multe lichide ...am recitit receta si se zice ca pui gelatina intr-o jumatate de pahar de apa ,dar nu se specifica cit ,asa ca eu am dizolvat in jumatate de cup amer. Daca nu ma lenevesc maine ii mai torn niste gelatina ,pina o fac teapana
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Alina, cana mea e tot un fel de amercian cup, are 237 ml.
Poate gelatina americana se foloseste in alta proportie?
Tu de ce nu dormi la ora asta?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
madalinad spune:
natalia, am folosit almette (am facut si brownies tava dubla asa ca am facut supervanzari la almette...). s-a lasat un pic la mijloc dar ce are a face, gustul e atat de fin...