ciorba de pe o zi pe alta?

ciorba de pe o zi pe alta? | Autor: Luizax

Link direct la acest mesaj

Voi faceti mancare la bebei (sau le dati din a voastra) facuta acum o zi, doua, trei?
Ca Alex mai are o tzara si face un an si ii fac in fiecare zi mancarica, o portie. Adica nu ii fac ciorba mai multa sa bag la frigider sa manance 3 zile din ea...
La voi cum e? pot sa fac asta? sau de la ce varsta?

Luizax - karkotash shef!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

fac supa de zarzavatzi si capata atunci si in ziua urmatoare. si o tin la frigi in ceva sterilizat..bla bla. ce poa' sa aiba?
la un an deja cred ca nu-i mai nici o problema.

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu le fac supica pt. 2 zile. Acum, iarna au mai fost situatii cand le-am facut si pt. 3. Dar, in general, pt. 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

aha, deci sunt io exagerata.....as usual. Mercic pt. raspunsuri! Distractie placuta acumaaaa!!!! (io astept musafiri :))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Eu ii dau fetitei mele ciorbica si dupa 3 zile(are 1 an jumata)si am inceput sa fac asta de pe la 1 an si o luna.Cand era mica mica ii faceam mai multa si o congelam in potii mici(caserole foarte mici)si scoteam cate o portie caci nu aveam timp sa ii gatesc in fiecare zi.Ciorba la congelator poti sa o tii si o luna(am citit)dar....nici chiar asa...Sa fim sanatosi!!!Bebe Jill si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu de la 6 luni ii fac supa pt 2 chiar 3 zile,numai ca a treia zi imi face figura si nu o mai papa.Acum i-am dat si ciorbita de la noi care e mai buna la gust si-i place mai mult.Simona are un an si 3 luni si inca ii fac mancarica separata pt ca trebuie sa-i pun putina sare fata de a noastra mancare.

Te pup,
Gabi si bb Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Noi nu ne ciorbim sau supim inca insa imi amintesc ca am citit undeva (parca intr-un supliment de la Mami) ca supica se poate tzine 3 zile numai sa-i dai cite un clocot de fiecare data cind ii dai la bebe sa pape (numai cantitatea de papat... nu toata)... cica mor balaurii....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si eu ii dau 2-3 zile, dar de fiecare data inainte ii dau cateva clocote ca sa moara "balaurii"(parca asa zicea cineva mai sus)
Sanatate,

Gabriela si baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daca gatesc numai pentru ea, atunci prefer sa-i fac portii mici, doar pentru o zi.Daca ii dau din mancarea noastra, ii dau si a doua zi.Dar cum spuneau si fetele, ii dau un clocot mai intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Draga Luiza,

Eu ii fac cate 3 portii, si..restul de 2 ..:)),...se baga la congelator, si cand ii dau o dau in clocot sa se duca toti microbeii...
chestia este..ca se poate da pe timp mai lung aceasta mancare..nu neaparat 3 zile la rand aceiasi mancare...
te pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Luiza,ideal e sa-i faci cate o portie in fiecare zi.Daca nu poti,asta e...Odata cu microbeii,mai 'mor' si unele vitamine prin fierberi repetate.

Lia&Andrew

Mergi la inceput