ciorba de pe o zi pe alta?
Voi faceti mancare la bebei (sau le dati din a voastra) facuta acum o zi, doua, trei?
Ca Alex mai are o tzara si face un an si ii fac in fiecare zi mancarica, o portie. Adica nu ii fac ciorba mai multa sa bag la frigider sa manance 3 zile din ea...
La voi cum e? pot sa fac asta? sau de la ce varsta?
Luizax - karkotash shef!
Raspunsuri
anda spune:
fac supa de zarzavatzi si capata atunci si in ziua urmatoare. si o tin la frigi in ceva sterilizat..bla bla. ce poa' sa aiba?
la un an deja cred ca nu-i mai nici o problema.
anda & bb edi
angi_gemeni spune:
Eu le fac supica pt. 2 zile. Acum, iarna au mai fost situatii cand le-am facut si pt. 3. Dar, in general, pt. 2 zile!!!
Luizax spune:
aha, deci sunt io exagerata.....as usual. Mercic pt. raspunsuri! Distractie placuta acumaaaa!!!! (io astept musafiri :))
Luizax - karkotash shef!
Gabriella spune:
Buna!Eu ii dau fetitei mele ciorbica si dupa 3 zile(are 1 an jumata)si am inceput sa fac asta de pe la 1 an si o luna.Cand era mica mica ii faceam mai multa si o congelam in potii mici(caserole foarte mici)si scoteam cate o portie caci nu aveam timp sa ii gatesc in fiecare zi.Ciorba la congelator poti sa o tii si o luna(am citit)dar....nici chiar asa...Sa fim sanatosi!!!Bebe Jill si mami
gabid spune:
Eu de la 6 luni ii fac supa pt 2 chiar 3 zile,numai ca a treia zi imi face figura si nu o mai papa.Acum i-am dat si ciorbita de la noi care e mai buna la gust si-i place mai mult.Simona are un an si 3 luni si inca ii fac mancarica separata pt ca trebuie sa-i pun putina sare fata de a noastra mancare.
Te pup,
Gabi si bb Simona.
DanaRosu spune:
Noi nu ne ciorbim sau supim inca insa imi amintesc ca am citit undeva (parca intr-un supliment de la Mami) ca supica se poate tzine 3 zile numai sa-i dai cite un clocot de fiecare data cind ii dai la bebe sa pape (numai cantitatea de papat... nu toata)... cica mor balaurii....
Dana
GabrielaG spune:
Si eu ii dau 2-3 zile, dar de fiecare data inainte ii dau cateva clocote ca sa moara "balaurii"(parca asa zicea cineva mai sus)
Sanatate,
Gabriela si baietii.
Camelia spune:
Daca gatesc numai pentru ea, atunci prefer sa-i fac portii mici, doar pentru o zi.Daca ii dau din mancarea noastra, ii dau si a doua zi.Dar cum spuneau si fetele, ii dau un clocot mai intai.
MariaM spune:
Draga Luiza,
Eu ii fac cate 3 portii, si..restul de 2 ..:)),...se baga la congelator, si cand ii dau o dau in clocot sa se duca toti microbeii...
chestia este..ca se poate da pe timp mai lung aceasta mancare..nu neaparat 3 zile la rand aceiasi mancare...
te pup
Maria
Lia spune:
Luiza,ideal e sa-i faci cate o portie in fiecare zi.Daca nu poti,asta e...Odata cu microbeii,mai 'mor' si unele vitamine prin fierberi repetate.
Lia&Andrew