ciorba de pe o zi pe alta?
Raspunsuri - Pagina 2
danielac spune:
Eu ii cam dau din mancarea noastra cam 3 zile. Dar ii mai gatesc si separat si cam pentru 2 zile.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
iuliacm spune:
Cand Alex al meu era mai mic ii facem supa pentru 2 zile. Si intotdeauna supa facuta in cantitate mare este mai gustoasa.
Acu' e un mofturooooooos ca vrea sa-i dau in fiecare zi altceva. Nici nu-l asez bine la masa ca zice "Eu vreau altceva". Noroc ca-i mai face si tanti nu numai eu.
Danza spune:
Cand Danut era micut si abia incepeam diversificarea, ii faceam supita proaspata in fiecare zi. Erau cred ca vreo cateva linguri in cratita, abia daca puteam s-o fierb ca lumea. Cu cat crestea, ii maream si cantitatea de supa, asa incat acum la 1.4 ani, ii fac strict pt. 3 zile si o pastrez bine la frigider, iar cand e timpul de papi, ii incalzesc intr-un alt vas numai 1 portie - cam 200 ml. Nu cred sa fie vreo problema. Chiar si mie imi place supa mai mult a 2 zi decat in ziua in care am gatit-o.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
danis spune:
cand era mai mica ii fierbeam cele "trei paie" in fiecare zi, de te uitai la mancare cu lupa, dupa aia mi s-a cam luat; am inceput sa-i fac la doua trei zile, cu clocotele de rigoare, apoi mi s-a luat si de clocote (aruncatzi, aruncatzi repede cu ceva dupa mine!); sunt de acord ca mancarea mai multa e mai buna, am inceput sa-i dau (cand e proaspata) si ciorba de pui dreasa cu bors facut in casa si maaama ce-i mai place! incercati si voi, nu stiu, sunt unii bbei care refuza daca nu e proaspat, sau au alte reactii; depinde shi de ei, ca doar ei sunt shefii!
Daniela si bb Anda
Luizax spune:
eh....atata timp cand tantika care sta cu el ziua ii gateste in fiecare zi....o las in pace. Dar voiam sa stiu ce si cum in caz ca vine cu ideea sa-i faca mancare pt. mai multe zile......
mercic fetili!
Luizax - karkotash shef!
Marianar spune:
Eu fierb legumele pentru 2 zile. In prima zi le pasam calde si le papam, iar a doua zi le pasam si le punem la microunde. E mai sanatos sa dau un clocot sau si la microunde e bine?