Cum sarbatorim Ziua Nationala?

Cum sarbatorim Ziua Nationala? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

De 1 decembrie, fie ca imi plac sau nu politicienii (care latra) - am sa imi sarbatoresc tara. Am sa ma gandesc la ea. Probabil am sa imi pun un steag romanesc arborat la casa (asa cum asa de frumos isi pun olandezii steaguri de ziua reginei). Am sa ii spun copilului meu ce inseamna 1 decembrie pentru Romania. Voi ce faceti de 1 decembrie?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Imi pun iia mea favorita si mult prea iubita si ma laud ca e ziua tarii mele. Si poate ma vad cu 2-3 romani la masa sa ne simtim "ca acasa". O sa-i povestesc piticului despre ziua lui de roman ca tot carcoteste la greu cand o dam pe engleza.
Si mai mult ca sigur ca voi cauta un magazin romanesc in we ca s-o rasfatz pe mama cu ceva de acasa :), poate gasesc covrigi si pentru mine :).

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dimineata o sa iesim in oras sa vedem parada militara, dupa-masa vom merge la spectacolul inchinat , iar spre seara ne vom prinde in hora ce se danseaza pe platoul din centrul orasului.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

ca in fiecare an, voi muncii din greu si la starsitul zilei, poate voi mai avea puterea sa breau in cinstea mea si sa suflu in lumanari. daca voi avea. ca deo data pe an e ziua mea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

O sa am, ca de obicei de 1 Decembrie, computerul din birou decorat cu tricolorul (colegii imi fac in fiecare an asa o surpriza! )
Iar baiatul meu o sa le cinte copiilor la gradinita un fragment din imnul national al Romaniei!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Robertino26 spune:

ca in fiecare an de trei ani incoace,voi defila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Aceasta zi nu inseamna nimic pentru mine.Ce e 1 dec pentru Romania? Ce zi anosta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Aceasta zi nu inseamna nimic pentru mine.Ce e 1 dec pentru Romania? Ce zi anosta!!

Ce urat!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Baiatul incepe "sesiunea" la gradinita, asa ca il voi imbraca deosebit, cu camasa si cravata (e inebunit dupa cravate si tinute "oficiale" ), iar pe buzunarasul de la piept ii voi pune o insigna cu tricolorul. Le va spune colegilor si profelor despre Ziua Romaniei, si nu va spun cat de nerabdator este.
Eu o sa fac un tort de fructe pe care voi scrie (peste frisca, cu ciocolata (cu litere de tipar, sa citeasca Dragos) "La multi ani, Romania!".
Seara vom iesi la plimbare cu masina decorata cu stegulete.

LA MULTI ANI ROMANIA, SI TUTUROR ROMANILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Tisina

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noi avem noroc - in alba se face mare tam tam in fiecare an. e primul an cand locuiesc aici, dar in ultimii doi am venit de fiecare data in vizita la sotul meu (pe atunci era doar prietenul meu)

asa ca mergem la defilarea militara, pe la cetate sa vedem ce si cum e pe acolo, seara la artificii cu prietenii, poate ceva concert (nu stiu inca cine vine...) dar sper sa primim stegulete, ca cele de anul trecut au ramas acasa la mine

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput