SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Natalita multa sanatate si multe cadouri

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Nora,

nu zic ca sunt grasa, nu am nici aspect de slabanoaga, eu am avut dintotdeauna forme (nu ma plang de asta, evident). Problema e ca celulita mea e destul de vizibila, si cred ca un regim de viata mai light m-ar ajuta in problema asta.

Timp de impachetari,masaje, vacuum si alte chestii la genul nu am , incerc eu sa imi fac acasa oareshce "tratamente", vedem ce o iesi. Sincer nu am incredere nici in produsele astea, da ma rog, va zic concluziile dupa ce mai cheltui niste bani pe creme, ca tubul asta de Nivea dupa doua utilizari s-a "usurat" considerabil.

Eu daca as reusi sa ma mentin la 54 as fi o fericita, da se pare ca nu pot...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...so , daca exista un subiect cu regenon , reductil ... lindaxa si mai stiu eu ce , nu inteleg de ce nu poate exista un subiect si cu YI? fiecare are dreptul sa se 'drogheze' cu ce stie mai bine in incercarea de a combate 'hipopotanismul' de care sufera unele dintre noi (no ofence) - asa ma vad eu pe mine.
Nedreptatea este facuta si ar fi bine sa fie spalata ... asa ar fi corect.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aprob. exact aia am vrut sa zic si eu.

Nedumerirea mea este exprimata.
Nu vreau scandal si nici s-o intindem la infinit numa ca excat problema aidei o am si eu. Sau toate sau niciunul.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aidutzo, pan Barbados pe la tine n-ai gasit niscavai ieburi anti-hipopotanism?

ca daca tot te mutasi acolo sa ne rezolvam si noi din probleme

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

...so , daca exista un subiect cu regenon , reductil ... lindaxa si mai stiu eu ce , nu inteleg de ce nu poate exista un subiect si cu YI? fiecare are dreptul sa se 'drogheze' cu ce stie mai bine

Deoarece primele sunt produse aprobate de Ministerul Sanatatii, se iau la indemnul medicului si au un prospect pe care poti citi efectele negative, iar cel de-al doilea este un supliment nutritiv vandut la negru (deci ilegal), nesigilat si cu efecte pe termen lung necunoscute.

Va recomand capsule de Ceai verde de la Parapharm alaturi de Superfitt (de la aceeasi firma). Acestea din urma contin seminte Phase 2 ce blocheaza digestia carbohidratilor (un studiu medical complex - http://www.medsci.org/v04p0045.htm le atesta functionalitatea).

De ce va riscati sanatatea cand puteti actiona legal, precaut, intelept si cu rezultate la fel de bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

...so , daca exista un subiect cu regenon , reductil ... lindaxa si mai stiu eu ce , nu inteleg de ce nu poate exista un subiect si cu YI? fiecare are dreptul sa se 'drogheze' cu ce stie mai bine in incercarea de a combate 'hipopotanismul' de care sufera unele dintre noi (no ofence) - asa ma vad eu pe mine.
Nedreptatea este facuta si ar fi bine sa fie spalata ... asa ar fi corect.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Sunt de acord cu tine. Si am si motivat asta moderatorului care a inchis subiectul, pe privat, desigur, am scris politicos (asa cum trebuia sa faca si cele carora li se "datoreaza" inchiderea lui; ele-s trei, subiectul era citit de...mii-dupa cum scria acolo). Se pare ca si aici e ca la patron. Numai unul are dreptate...cel ce stapineste...restul cu munca... Era bine daca se lua atitudine colectiv (exista posibilitatea...cum la moderator au scris -probabil- doar cele trei care au stirnit discutia...dupa asta a judecat, probabil, ca sunt convinsa ca nu a citit tot ce s-a postat acolo, ar fi inteles ca n-am nici o vina, asa cum au inteles multe persoane...ma intreb, daca ar scrie toate persoanele interesate de subiect, ca doresc redeschiderea lui, s-ar intimpla ceva ? Se incumeta cineva la acest experiment? ) cum era daca eu deschideam un topic, va spuneam: eu am slabit, dar nu va spun cu ce, sic-sic...na-na-na-na-na-na...)
Cel mai bine ar fi - adica cel mai corect- daca s-ar redeschide subiectul (implicit sa mi se ridice avertismentul, protestez impotriva acestui abuz ).
ALTFEL...daca ce s-a intimplat e...corect, atunci CER SI EU (sau n-am voie?..) sa se inchida toate subiectele unde se pronunta nume de produs (si mi-am aruncat o privire, exista muuuuuuuulte, unele deschise chiar de autor "despre copii" unde se intimpla acest lucru...si in cazul asta nu mai inteleg ce fel de obiectivitate e aici ). Dar atunci nu ar mai exista "obiectul" muncii forumului...asa ca...masurile se iau...ca-n politica...

Nora (a-politica)

P.S...Daca vedeti ca nu-mi mai apare nici un mesaj, o sa intelegeti de ce...si daca nici atunci nu luati atitudine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna ziua la toata lumea!

am intrat sa spun numai 2 vorbe: Nora , cam fortezi nota... topicul asta se numeste superdieta si eu intru sa citesc ce mai fac fetele care incearca aceasta dieta , nu problemele tale la munca sau din partea cealalta... asa ca te rog, du-te tu in vacanta , recreaza-te si intra sa ne spui ce mai faci in general si cu greutatea , in particular...
pe mine m-ai obosit cu toate postarile tale colorate si subliniate...

cu riscul de a arunca cu rosii, a trebuit sa-mi spun si eu parerea , si eu cred ca am facut-o civilizat!

bafta la noua runda a SUPERDIETEI!

p.s. fetelor, eu va garantez ca daca tineti dieta ca la carte , slabiti cum a slabit si nora , fara a lua pastile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyrgynya spune:

Nora, mie imi pare rau ca tu n-ai inteles nimic din tot ce s-a intamplat, ti-e mai usor sa te victimizezi si sa faci pe martira.

Ce promovai tu acolo putea fi orice atata timp cand erau doar niste capsule varsate in pungi nesigilate.

Iar produsul miraculos la care faci tu referire nu se comercializeaza nicaieri oficial in Romania, doar prin mica publicitate.

Edit: in topicul deschis la sugestii pozitia oficiala a forumului este mentionata clar de Marius:
- inchiderea topicului si avertismentul n-au venit din senin, ai primit aversimente in privat pe care ai decis sa le ignori, deci nu t-au luat chiar prin surprindere;
- referitor la abuz, inteleg ca in situatii de acest gen regulamentul cere inchiderea contului, deci au fost chiar draguti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Nah, oke, io m-am lamurit.
In concluzie cine e la superdieta hai la povesti, cine nu, hai pa!
Cine are chef sa se certe si sa-i transmita Norei diverse, s-o faca in alta parte.

Si ca sa revin, azi am continuat cu mazare (aia am avut la amiaza si n-am avut de ales) si ceva legume la tigaie.
Acu am bagat o portocala.
Cam am pofte

Restu' lumii??

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput