SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by rall

quote:
Originally posted by aidaciolac

...so , daca exista un subiect cu regenon , reductil ... lindaxa si mai stiu eu ce , nu inteleg de ce nu poate exista un subiect si cu YI? fiecare are dreptul sa se 'drogheze' cu ce stie mai bine

Deoarece primele sunt produse aprobate de Ministerul Sanatatii, se iau la indemnul medicului si au un prospect pe care poti citi efectele negative, iar cel de-al doilea este un supliment nutritiv vandut la negru (deci ilegal), nesigilat si cu efecte pe termen lung necunoscute.

Va recomand capsule de Ceai verde de la Parapharm alaturi de Superfitt (de la aceeasi firma). Acestea din urma contin seminte Phase 2 ce blocheaza digestia carbohidratilor (un studiu medical complex - http://www.medsci.org/v04p0045.htm le atesta functionalitatea).

De ce va riscati sanatatea cand puteti actiona legal, precaut, intelept si cu rezultate la fel de bune?

a_alinta...pe orice subiect se posteaza si altceva decit strict dieta...pentru ca se creeaza un fel de..familie...si impartasesti din ce ti se intimpla...imi pare rau ca tu esti deranjata...

Rall, multumesc pentru mesaj si link.
Sincer? Le-am incercat...nu au dat acelasi rezultat...Sunt de acord cu ce spui, dar...ca si oamenii celebri, pina nu li se cunosc capodoperele...de catre alti oameni, ramin...necunoscuti. Pentru orice este un inceput si o perioada de "stagiatura". Trebuie sa avem si aceasta rabdare. Imi pare rau ca am facut atita zarva. Am vrut doar sa ajut. La modul sincer.

Nora

Mergi la inceput

Imi cer scuze tuturor fetelor care au fost deranjate de aceste discutii despre topicul inchis si le promit ca nu mai aduc in discutie subiectul. Se pare ca fiecare are numai dreptatea lui si chiar nu mai are sens discutia (va spun cu mina pe inima ca nu am primit nici un fel de avertizare, de la nici un moderator, deci...chiar am fost uimita de procedura...dar gata, ce-a fost a fost ! Viata merge mai departe! )
Multumesc celor care m-au sustinut .

Anda, si eu am cerut sa nu se mai certe nimeni , (dar nu toata lumea e la fel de inteleapta)
De acord, mergem mai departe, eu va sustin la superdieta...nu pot s-o tin daca plec in concediu
Pina la aceasta ora am mincat doar patru rosioare, cu doua felii de urda si putina paine... in rest...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alintata noastra, ce faci? te apuci din nou de-acum , ca miercuri dam strigarea la listutza, cu cantarirea initiala!

Andache, eu de maine la dieta, na ce bine m-a invatat Doroti ca "ce se-ncepe lunea nu se primeste" (Doroti, vezi ca daca incep sa graiesc moldovineste p-acasa zic ca de la tine am invat!!!) asa ca azi abia imi fac cumparaturile.

Dar azi am mancat f light, 2 iaurturi goale si 2 banane (ca de maine tre sa le uit gustul) si ma mir ca inca nu m-a luat burta, la ce combinatie traznet am facut. Insa azi nu am pofta de mancare, nu stiu de ce insa doamne ajuta sa o tin asa vreo 6 saptamani (nu cer prea mult, asa-i?).

In alta ordine de idei, m-am trezit azi cu pofte si asa ca va intreb si pe voi: ciresele alea de mai cand tre sa apara, ca suntem in mai nu? Alea sunt permise, asa zic, n-am verificat ca navighez greu pana pe prima pagina si-ndarat la ritmul in care scrieti.

In lipsa de cirese mai bag nitzica apa, cred ca de la apa nu mi-e foame!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

LA MULTI ANI NATALIIIIIIIIIIIIIIIII SI DIN PARTEA MEA...MULTI MULTI ANI FERICITI CU SNATATE

deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci???..mai putem pronunta cuvintul YI pe aici?...tin sa va anunt BRETONICA cintareste 95 de kg ,sunt de ...de astazi incep si eu SUPERDIETA,dar cu integratori naturali...nu dau nume sa nu fac publicitate,deci va rog sa ma daca nu sunt cuminte...ma bucur ca v-ati intors ca mi-a fost asa de dor de voiiiiii...isuca,nu stiu nimik de aly,a disparut..si sunt si eu preocupata,nu stiu unde este...PWWWWWWWWWWWP YOUUUUUUUUUU FETIZELE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Imi cer scuze tuturor fetelor care au fost deranjate de aceste discutii despre topicul inchis si le promit ca nu mai aduc in discutie subiectul. Se pare ca fiecare are numai dreptatea lui si chiar nu mai are sens discutia (va spun cu mina pe inima ca nu am primit nici un fel de avertizare, de la nici un moderator, deci...chiar am fost uimita de procedura...dar gata, ce-a fost a fost ! Viata merge mai departe! )
Multumesc celor care m-au sustinut .

Anda, si eu am cerut sa nu se mai certe nimeni , (dar nu toata lumea e la fel de inteleapta)
De acord, mergem mai departe, eu va sustin la superdieta...nu pot s-o tin daca plec in concediu
Pina la aceasta ora am mincat doar patru rosioare, cu doua felii de urda si putina paine... in rest...

Nora

Start superdieta-16.03.2008: 80 kg
27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
Start regim disociat: 10.05-70 kg
Target: 01.07-65kg
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

de la mine nu tebuie sa-ti ceri nici o scuza...eu stiu cum au mers lucrurile de la inceput...si tu YI L-AI DESCOPERIT DIN AUZITE tot de la noi de pe topic,si ai rut sa-l incerci asociat la superdieta,care ti-au adus mari rezultate..faptul ca la tine a functionat ai vrut sa ajuti pe toate fetele care vroiau sa aiba rezultatele tale,si stiu si faptul ca nicidecum nu ai vrut sa-i faci publicitate in folosul tau(nu aveai nimic de cistigat)deci,eu zic sa nu te mai consumi(cine vrea sa te creada,te crede...cine nu,sa nu o faca!!!)..asa ca da-le la spate si nu te mai gindi...a fost o injustitie inchiderea topicului,dar stii ca ROMANIA ese tara tuturor posibilitatilor...injustitii sunt mereu...asta sa fie cea mai mare nenorocire..important este ca tu sa fii cu inima impacata,restul nu mai conteaza...DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECI INAPO LA superdietaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...oricum,eu inca mai sufar de foame stiti?BOALA GREA ESTE ASTA A MEA,CE STITI VOI!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

LA MULTI ANI NATALIIIIIIIIIIIIIIIII SI DIN PARTEA MEA...MULTI MULTI ANI FERICITI CU SNATATE

deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci???..mai putem pronunta cuvintul YI pe aici?...tin sa va anunt BRETONICA cintareste 95 de kg ,sunt de ...de astazi incep si eu SUPERDIETA,dar cu integratori naturali...nu dau nume sa nu fac publicitate,deci va rog sa ma daca nu sunt cuminte...ma bucur ca v-ati intors ca mi-a fost asa de dor de voiiiiii...isuca,nu stiu nimik de aly,a disparut..si sunt si eu preocupata,nu stiu unde este...PWWWWWWWWWWWP YOUUUUUUUUUU FETIZELE

Breto, vii la o mica discutie particulara?
Poate stii tu sa zici de deochi

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aprilush si doroti, ahhhaaa, deci voi erati cu sloganul "ce se-ncepe lunea nu se primeste" ....sa vezi ce primire va dau io voo de miercuri

aida? ce faci? sorbi apa cu inghitituri mici? sper!!

breto pronunta mama ce vrei da-n soapta.

nora, deci n-ai primit nici un warning?? ahaaaa...dupa cum ziceam m-am lamurit. atita bai sa fie.
hai ma nora, noi sa fim sanatoase

vyrgynya & co .... sa cintam impreuna....sunt singurel...bing bang...

tzuc

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda

aprilush si doroti, ahhhaaa, deci voi erati cu sloganul "ce se-ncepe lunea nu se primeste" ....sa vezi ce primire va dau io voo de miercuri

aida? ce faci? sorbi apa cu inghitituri mici? sper!!

breto pronunta mama ce vrei da-n soapta.

nora, deci n-ai primit nici un warning?? ahaaaa...dupa cum ziceam m-am lamurit. atita bai sa fie.
hai ma nora, noi sa fim sanatoase

vyrgynya & co .... sa cintam impreuna....sunt singurel...bing bang...

tzuc

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

ok...shhhhhhhhhhh...o sa zic incet,incet...sarumina mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

So , eu incep cel mai urat cred 101,7 kg se vede clar ca nu am avut mila de mine , nu ca as fi simtit ceva referitor la mine (v-am spus ca anda s-a speriat cand m-a vazut)
Azi bine , pana mai acum o ora , ca mi-a stat in cale o bucatica de halva pe care nu o vroia nimeni , doar eu , dar poate ca nu se pune ca era doar din susan .
Cel mai bine cred ca trebuie sa incep de miercuri
... sau poate ca de azi

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

So , eu incep cel mai urat cred 101,7 kg se vede clar ca nu am avut mila de mine , nu ca as fi simtit ceva referitor la mine (v-am spus ca anda s-a speriat cand m-a vazut)
Azi bine , pana mai acum o ora , ca mi-a stat in cale o bucatica de halva pe care nu o vroia nimeni , doar eu , dar poate ca nu se pune ca era doar din susan .
Cel mai bine cred ca trebuie sa incep de miercuri
... sau poate ca de azi

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

...noi sa fim sanatoase ..SI EU MA SACRIFIC MEREU CU RESTURILE DIN CASA

Mergi la inceput