Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult
dragii nostri,
In lumina dorintei nostre de a rasplati corectitudinea si VALOAREA, am luat o serie de masuri la concursul de fotografii in desfasurare: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">Clipe de Viata 2007.
TOPUL pana in acest momentl este aici:
1. Am facut vizibile niste date suplimentare de la procesul de vot: data inregistrarii celui care voteaza dar si numarul de mesaje.
In mod teoretic, cei cu putine mesaje, inregistrati de curand, care au votat doar anume poze ... pot fi considerati suspecti.
In baza acestei informatii, voi puteti sa investigati singuri si sa ne semnalati lucrurile care par a fi nelalocul lor. Noi avem resurse suplimentare sa continuam investigatia voastra (vezi mai jos)
Raportati in cadrul acestui topic sau anonim la info@desprecopii.com
In paralel, moderatorii si administratorii au de acum acces la o serie de DATE suplimentare - in afara de cele de mai sus! - care vor fi folosite pentru a determina corectitudinea procesului de vot.
urmare: INCEPAND DE ASTA SEARA incepem sa descalificam unele poze
2. Am hotarat sa luam in considerare plangerile de SPAM (functionalitate implementata de curand in mesageria privata) care se refera la aceia care abuzeaza de mesaje private pentru a cersi voturi. Este adevarat ca poti sa faci lobby la prieteni sau la cei cu care comunici in mod regulat dar exista o masura! In momentul in care numerosi membrii te "reclama" ca SPAMER, inseamna ca mesajele tale sunt agasante si nu se poate asa ceva! Acest lucru se penalizeaza de la depunctari pana la descalificarea pozelor spamerului din concurs.
urmare: INCEPAND DE ASTA SEARA incepem sa descalificam unele poze
3. In final, va urma votul moderatorilor (care nu au poze in concurs si al administratiei) - vot cu pondere de 60%.
Va rugam sa analizati si voi datele noi. Este in interesul prestigiului acestui site sa avem concursuri corecte si nu niste balcanisme la care castiga cine e cel mai smecher. Dati dovada de fair-play!
Pentru cei care nu inteleg aceste masuri: va rugam cititi si acest topic: Concurs, votare, corectitudine, frauda
PS: Cei care nu isi cer scuze acestui forum pentru creearea de membri falsi = vor fi extramaticulati de pe DC.
va multumim - facem multe eforturi pentru a va oferi un concurs curat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Luna75 spune:
quote:
Initial creeata de desprecopii
va multumim - facem multe eforturi pentru a va oferi un concurs curat.
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
karligutza spune:
am mutat acest mesaj intr-un PM catre Administrator...
o sa ramana aici doar scuzele mele pt.ca am facut un rau in loc de un bine... motivele le va sti poate doar ADMIN. Imi pare rau ca s-a intamplat asa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mi-ar parea rau sa nu mai fiu membru DC... mi-ar parea sincer rau! si in acelasi timp, poate unii ar zice "nu fi proasta, eh, mare branza!" dar pentru mine chiar reprezinta o valoare DC; am reusit sa cunosc multe lucruri aici, am reusit sa cunosc multe persoane aici, poate si de aceea am prins drag de acest site (de unii oameni din spatele cuvintelor)... daca se va duce aceasta experienta intr-o clipa pe apa sambetei, am sa oftez cu parere de rau si am sa merg mai departe.
asta e!
ma duc sa ma culc... adeluta doarme de mult, iar dimineata cine-i fresh si cine nu?
karligutza
sunt mamica Adelutei
am editat cu rosu si am pus si un zambilici la ultimul semn de intrebare...
cllaudia spune:
Pai eu stau si ma gandesc acum... Daca un concurent trimite PM unui alt concurent, atunci nu intervine rivalitatea? in sensul ca (,) cel care primeste un PM, din dorinta de a avea "el" si nu altul mai multe voturi, incepe si raporteaza ca spam toate PM-urile primite, si poate printre cei raportati sunt si unii concurenti care chiar nu au intentia de a cersi voturi... Nu stiu daca m-am exprimat bine in ceea ce am vrut sa spun... ideea e ca m-i se pare corecta depunctarea pe motiv de creeare de conturi noi doar pt vot, dar chestia asta cu raportarea ca spam ... nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca sunt unii membrii nu tocmai sociabili, care sunt deranjati chiar si de un singur mesaj primit, si atunci, ce fac, raporteaza ca spam ; sau poate sunt unii concurenti care cred ca au multi prieteni pe forum, si ca atare nu realizeza ca deranjaza prim trimiterea unui PM la fiecare....
Ca o paranteza, mentionez ca nu am poze in concurs, si nici nu am vreo cunostinta care sa aiba, dar am si eu of-ul meu... imi place poza " Cercul vietii " si mi-e ciuda tareee ca a fost depunctata cu 1000 de puncte. Si pe cuvant de onoare ca nu am nici o legatura cu apartinatorul acestei poze, doar imi place f mult, atat.
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
alba spune:
Eu va rog sa-mi scoate-ti pozele din acest concurs, care nu este si nu va fi niciodata unul curat.
Este vorba de poza:"cassian" de pe pag.10 si "derevelion" de pe pag.16
Multumesc.
Cassian, este pentru mine ca si pentru orice alta mama din lume, o minune,care trebuie protejata de lucruri urite si nedrepte.
Sunt o mama mindra de copii mei,sunt isteti si frumosi,dar asta nu inseamna, ca nu mai am ochi in cap, sa vad ca si alti copii au aceste calitati.Nu am devenit absolutista si pot sa recunosc cind si un alt copil este frumos.
Asta mi-a fost o mare invatatura de minte.Nu m-am asteptat sa se ajunga la asa ceva.Adica eu in loc sa ma ocup de copii mei,sa le citesc o carte,imi pierd timpul cu deschideri de conturi noi si spam ? Dar pentru ce,asa o lupta? Si sa nu ziceti ca aparatul foto a fost toata motivatia voastra...
Pe viitor nu-mi voi mai expune, nici unul din copii mei la vreun concurs.Ei sunt mult prea puri pentru asa ceva.
Darian si Cassian,mama isi cere scuze numai in fata voastra.
Eu sunt de fapt inca un copil,care mai crede si la 30 de ani in sinceritatea celor din jur.
monica-elizabet spune:
Eu deja am recunoscut de cateva zile ca am votat de pe alte conturi(insa NU pentru mine)
NU am deschis nici un cont nou la o simpla verificare se poate observa ca acele conturi sunt deschise mai de mult, inca dinainte de a se anunta concursul( din ro ) insa nu aveau activitate pe forum si persoanele care mi-au dat userul si parola au spus ca nu pot vota fiindca le da eroare(si asta am mai scris la alt subiect) asa ca am incercat eu, de la mine a mers)nu am crezut atunci ca fac o ilegalitate fiindca nu era specificat in regulament acest lucru
Nu am avut intentia sa castig acest concurs si de aceea NU am trimis nici macar pm pentru poza mea
Imi pare rau ca am facut asta si imi cer scuze fetelor a caror poza am votat-o fara sa mi se ceara asta
Imi cer scuze
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
am mutat acest mesaj intr-un PM catre Administrator...
o sa ramana aici doar scuzele mele pt.ca am facut un rau in loc de un bine...
...eu am fost pe faza si am citit...nu cred ca ai facut rau si in acelasi timp nici celelalte fete sa nu isi faca procese de constiinta (daca nu au fraudat cu buna stiinta)caci pana nu se stie cu certitudine ce e voie si ce nu - sa nu dam cu pietre!
AVEM NEVOIE DE UN VOT CINSTIT,EGAL SI CORECT,fara discriminare intre membri de 100 de ani si noi veniti,cu notorietate sau nu pe ! (pe cat se poate) - cu reguli clare caci altfel chiar nu se poate - sunt interese mari la mijloc si lumea chiar nu se lasa deloc
de ce va irositi toata energia in spatiul virtual?! nu-i pacat?!
ia mai bine adunarea si faceti un partid _ caci oricum eu nu stiu cu cine sa votez...PSD nu imi place,Alianta Democrata nu m-a convins...Noua generatie schiopata tare...cine stie poate un partid al ratustelor ....caci la ratoit nu ne intrece nimeni .... zau ca am avea succes... pe mine nu contati caci din Emirate nu plec - caci radeti voi de femeile acoperite dar ...aveti (am)multe de invatat de la ele ... si pana nu devin si eu "beduin" cu inima de otel si aripi de fier ...nu ma misc de aici...dar nici nu TAC chiar daca cant fara ca nimeni sa nu ma asculte..dar ce conteaza caci ... viitorul suna bine si nu o spune o minte obosita dupa o noapte relativ...alba ci ...stelele...care de stim sa le intelegem ...vorbesc pentru noi
Luna75 spune:
atata inversunare - nu am vazut/nu am trait decat pe vremea studentiei cand ne alegeam subiectele pentru lucrarea de diploma
ce-ar fi sa ne trezim,sa respiram adanc si sa recunoastem in public (fara acuze si comportamente demne de un ca am gresit si nu se va mai intampla si ca ...am invatat...si ne-am maturizat caci intr-adevar SONY e dar cine ar face poze dragute cu un aparat castigat pe nedrept,dand din coate (urat),calcand pe n.si n.de capete nevinovate ?! pentru ce ?! a arata ca copilul meu e mai cu mot si CE ?! orice mama stie ca copil ca al meu (frumos,destept,manierat...si inca cate si mai cate) chiar nu exista indiferent ca e star sau nu ...caci la o adica ce castiga copilul de pe locurile 1...20 NIMIC (mai ales daca e si sa nu uitam nu e vorba de concurs de frumusete ci de Clipe de viata si rog sa nu mi se "scoata ochii" pentru ca am ceva personal cu cineva,caci eu chiar nu am,pe mine nu ma intereseaza cine e userul,dar ce spune DA si admir "din umbra" multe persoane cu care nu am intrat niciodata in contact
unde esti tu Tepes,Doamne?!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
mi-ar parea rau sa nu mai fiu membru DC... mi-ar parea sincer rau! si in acelasi timp, poate unii ar zice "nu fi proasta, eh, mare branza!" dar pentru mine chiar reprezinta o valoare DC; am reusit sa cunosc multe lucruri aici, am reusit sa cunosc multe persoane aici, poate si de aceea am prins drag de acest site (de unii oameni din spatele cuvintelor)... daca se va duce aceasta experienta intr-o clipa pe apa sambetei, am sa oftez cu parere de rau si am sa merg mai departe.
desprecopii spune:
Inca ceva cu amaraciune va spun: NU va scoateti pozele din concurs. Nu fugiti in fata acestor incercari de reinstaturare a corectitudinii. Alba - pe cine vrei tu sa pedepsesti? Nu esti de acord cu eforturile noastre?
PENTRU CEI CARE VOR SA FACA ASTA - SA IMI TRIMITA UN pm. Cred ca este mai corect asa decat o lamentare de neinteles si justificari pe care nu le cere nimeni.
va pupa,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/