Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 34
speed spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroequote:
Originally posted by speed
a cui este poza "asteptind" de la pagina 7 ?? (prima poza de pe pagina). asa fotografie frumoasa n-am vazut demult...mult succes autoarei/autorului
si mie mi-a placut foarte mult; o banui pe ML, in albumele careia e o delectare sa tragi cu ochiul;
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
aha, merci frumos de "tip".. am sa trag si eu cu ochiul.. oricum poza din concurs e o adevarata clipa de basm...
Anina_n spune:
Si mie mi-a atras atentia poza "asteptand" si am si gasit-o in albumul de la semnatura lui ML. Stiu ca si anul trecut a avut o poza ca de basm, cu aceeasi protagonisti.
Sunt multe poze frumoase care au foarte putine voturi.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Vezi ca ai uitat la numarul de la voturile pozei tale sa pui un unu 1 in fata lui 30, asta ca sa vezi ca mai observa si altii nu numai tu, deci 130.
era vorba despre nr.de voturi primit fara a se stie ca in poza e... fetita mea (Rana)
am multe prietene insa de multe ori in numele prieteniei nu putem fi obiectivi - si bine e caci altfel la ce folos prietenia?
in alta ordine de idei sa stii ca eu nu am nimic cu tine personal,nici cu fetele de la polul opus al concursului insa si pe la case mari se poarta :Cireasa amara,Zmeura...in care apare cea mai rau imbracata vedeta sau ...
da -eu am fost dusa de val dar fara suparare - nu exista un moment mai emotionant al intregului an decat bautul unui banal pahar cu lapte ?! cu urmele aferente!!!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
[quote]
Originally posted by Danelutza
Aaa, totusi iti multumesc ca ti-a trezit interesul poza mea si i-ai dat un vot , decit nimic, mai bine o steluta [:)[quote]
mai putin nu ii puteam da...am votat mai toate pozele desi credeam pana nu demult ca am terminat
primeai cu siguranta 5 de la mine daca fetita ta ar fi fost surprinsa intr-adevar intr-o ipostaza demna de o "clipa de viata" sau luai 4 daca pe langa poza ta slaba aparea o descriere gen:Isabelle-clipa mea de fericire vesnica (fara user la vedere) cu user numai 2-3 dupa chef - caci cu obiectivitatea mai greu
[quote]
Iti mai spun un secret, daca dadeai click pe poza fetitei mele, vedeai ca sint eu intr-o tinuta sexy, de aia au sarit si barbatii sa voteze [quote]
asta chiar ma depaseste insa exista si o alta combinatie cu care merita sa iesi la lumina :de 3 ori femeie sau de ce nu de 5,6 sau chiar de 10 ori...caci ce rost are sa fii frumoasa ...de preferat cu "beach ready hot bikini body" (deci si fara ultima urma de celulita,nu o alunita,nu un cos,musculatura bine definita,bronz perfect)daca lipseste coloana vertebrala si sunt lipsuri majore si la etaj (nu e cazul tau desigur si nici al fetelor de pe DC)