TIPIZARE HPV

TIPIZARE HPV | Autor: lalilu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, trebuie sa fac o tipizare HPV si nu prea stiu unde sa merg. Am inteles ca se fac la Medsana dar nu am auzit deloc lucruri bune despre medicii de acolo..Or fi ocupati, poate...
Unde as putea face tipizarea asta si cam cat mai costa..??

Multumesc de raspunsuri!

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nu stiu ce este aceasta tipizare HPV dar despre medicii de la Medsana,numai lucruri de bine pot spune.
in mai multe probleme m-au rezolvat 100% si fara a bajbai diagnosticul sau tratamentul.
3-4 probleme care m-au pus pe drumuri pe la usile doctorilor la mine in oras si mai ales am cheltuit milioane pe tratamente fara rost,la Medsana totul a fost Ok de la prima vizita.
deci dupa mine Capul sus si numai de bine despre acei medici.
chiar stiu ce au de facut si fac fata de cei care.....chiar nu mai are rost sa vorbim.
si pe mine ma pasc unele probleme cu tiroida se pare si dupa sarbatori tot la Medsana ajung.
Multa sanatate!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu am facut in 2005 la Cantacuzino si mi-au gasit tulpini cu risc crescut cancerigen. In 2007, dupa ce am ramas insarcinata, am repetat testul la clinica Micomi, dr. Badea, la recomandarea dr. Tutunaru. Am primit recomandari pt dna dr Badea si de la alti doctori, se pare ca e recunoscuta ca un bun colposcopist. Este si foarte calma si de treaba. Acum si-a cumparat un aparat performant de tipizare HPV. Testul de la ea a dat alte rezultate decat cel de la Cantacuzino, dar am toata increderea in aceste rezultate, intrucat cei de la CAntacuzino mi-au gresit si alte analize. Clinica Micomi este pe strada Alizeului, in zona maternitatii Panait Sarbu (Giulesti). Nr de tel e 6372527. Multa bafta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Eu am facut in 2005 la Cantacuzino si mi-au gasit tulpini cu risc crescut cancerigen. In 2007, dupa ce am ramas insarcinata, am repetat testul la clinica Micomi, dr. Badea, la recomandarea dr. Tutunaru. Am primit recomandari pt dna dr Badea si de la alti doctori, se pare ca e recunoscuta ca un bun colposcopist. Este si foarte calma si de treaba. Acum si-a cumparat un aparat performant de tipizare HPV. Testul de la ea a dat alte rezultate decat cel de la Cantacuzino, dar am toata increderea in aceste rezultate, intrucat cei de la CAntacuzino mi-au gresit si alte analize. Clinica Micomi este pe strada Alizeului, in zona maternitatii Panait Sarbu (Giulesti). Nr de tel e 6372527. Multa bafta.

Diversificarea

Alina as vrea sa stiu...dupa ce ai facut tipizarea la dna dr Badea ti-a dat si ceva indrumari, indicatii privind anumite masuri pe care le poti lua avand aceste tulpini de HPV cu risc crescut? Sau doar sa iti repeti papanicolau mai des?
Multumesc si astept raspunsul tau!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Graviduta, ai idee ce preturi sunt la Micomi? As vrea sa fac, in afara de tipizarea HPV si colposcopie si PAP-ul. Problema este ca nu pot sa astept 2 luni pentru programare, trebuie sa ajung cat mai repede, pt ca HPV-ul la mine s a manifestat si cu papiloame, care trebuiesc cauterizate, 2 luni e foarte mult sa mai stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lalilu, eu am facut acum 2,5 ani la Sp. Jud. Ilfov, actualul Sfintii c-tin si Elena, care este undeva in Pantelimon, de fapt la Diham. Atunci costa 2 mil parca.
Au o sectie de materno-fetale nou infiintata unde se pot face f multe investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Saptamana viitoare voi face testul PAP si colposcopia la Sp Municipal . Stie cineva ceva despre dl Dr. CIULCU PETRU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pt. colposcopie si pap am mers al dr. meu. iar pt. tipizare HPV mi-a recoltata proba, apoi am mers cu ea la IDS: http://www.ids-laboratories.ro/

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by danat

Alina as vrea sa stiu...dupa ce ai facut tipizarea la dna dr Badea ti-a dat si ceva indrumari, indicatii privind anumite masuri pe care le poti lua avand aceste tulpini de HPV cu risc crescut? Sau doar sa iti repeti papanicolau mai des?
Multumesc si astept raspunsul tau!

Din pacate, la tulpinile cu risc crescut nu prea e nimic de facut, din cate stiu eu. Doar Pap-ul mai des, ca sa tii sub observatie situatia locala. Si multa grija la candida si altele care pot roade mucoasa si pot da rana pe col. La mine a fost o chestie ciudata, ca nu am inteles daca mi-au gresit cei de la Cantacuzino rezultatele sau a regresat virusul in tulpini cu risc scazut (ceea ce spun eu acum poate fi o tampenie), dar acum mi-a iesit ca am cu risc scazut. Cred ca o sa repet testul peste cateva luni. Ideea e ca, daca esti infectata cu alte tuini decat cele impotriva carora a fost conceput vaccinul anti-HPV (si, care, din cate stiu sunt cele cu risc crescut), poti face acest vaccin. Iar daca nu esti infectata, si mai bine.

Lalilu, cred ca tipizarea a fost vreo 4-5 milioane, nu mai stiu acum, ca l-am facut in sept. Adevarul e ca la Micomi sunt preturi cam maricele. Dar, daca dr e bun, dau cat o fi sa nu patesc ceva. Chiar am mai primit azi o recomandare pt dr Badea, deci se confirma ce-am auzit despre dumneaei. Colposcopia e mai putin, parca vreo 2 mil.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by lalilu

Saptamana viitoare voi face testul PAP si colposcopia la Sp Municipal . Stie cineva ceva despre dl Dr. CIULCU PETRU?

nu-l cunosc, dar du-te la dr. Badea

du-te la usa ei, ca te va primi pin' la urma si fara programare - dr. Badea locuieste in acelasi imobil cu clinica, asa ca nu tine cu dintii de program si mai e si o tipa f. intelegatoare

(sau vorbeste cu asistenta ei care face programarile si spune-i ca e o urgenta si ca trebuie neaparat sa vii mai repede)

Mergi la inceput