Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Copiluti de mai-iunie 2005 (46) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 45

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* gtexro --- DIANA - 07.05.2005 - Canada
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Poze noi
* Gwendoline(Dariana) --- GWENDOLINE - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ce mi-ai facut Gabitza? Ai deschis capitol nou in timp ce postam eu. REiau mesajul:

Buna fetelor!

Teddy-sper ca esti bine. Doamne ajuta si insanatosire rapida.

fran-imi pare tare rau pentru tatal tau, dar sa stii ca este unul din cancerele cele mai tratabile. Chiar am citit de curand ca daca este in faza de inceput in 90% din cazuri se trateaza definitiv. Sanatate multa!

Mercedes-eu nu stiu sa inot si mi-e groaznic de frica de apa. Imi dau seama prin ce ai trecut. Bine ca Bia nu a realizat ca sa nu ramana si ea cu frica de apa.

onixone-La multi ani sotului tau! Si al meu tot in septembrie este nascut, dar la sfarsit. Felicitari pentru progresele cu WC-ul!
Maya nu mananca decat un singur fel la o masa. Poate ar manca mai mult dar nu vreau eu sa-i dau ca si asa este cam dodoloata.

olga-pana la urma ce cumparaturi ai facut saptamana trecuta? Ai luat ceva dragut?

OanaC-eu nu ii cumpar Mayei incaltaminte prea smechera pentru ca nici nu apuca sa o poarte ca lumea. I-a luat sotul meu acum un an niste ghetute foarte bune si scumpe din Germania, dar i le-a luat prea mari si sunt bune acum. Dar nu stiu cum s-a nimerit ca marimea asta i-a fost buna vara asta si poate prinde putin din toamna, ori vara nu a avut de ce sa le poarte ca sunt mai groase. Eva poarta 9!!!! Maya abia acum poarta 7.

dariana-si eu imi caut de lucru, ca nu mai rezist. Succes!

Androix-nu am mai auzit de faza cu painea. Cred ca Mihai este gelos ca tu ai dat jos mai multe kg ca el si vrea sa te indemne sa mananci paine . FElicitari pentru kg pierdute!

Laura-da-mi si mie niste ciorba de burta ca sunt moarat dupa ea. Ce-i drept, nu am gatit niciodata asa ceva.

Si acum hai sa va zic ca am inceput gradinita. O pregatesc pe Maya de luni de zile si deocamdata a dat roade. Am lasat-o acolo si eram pregatita sa stau putin cu ea, dar nu am stat deloc pentru ca imediat s-a dus si a inceput sa se joace, de erau uimite si educatoarele. Acum am mai auzit de copii care in primele zile sunt fericiti la gradi si cand realizeaza ca asta nu este ceva de o zi incep sa se intristeze. Sa vedem cat va dura la ea. La 11.30 ma duc sa o iau. Ziceam ca 2 saptamani o las numai pana la pranz.Oricum nu merge decat de 3 ori pe saptamana. Sa vedem cu merge. Oricum, a fost pentru mine o mare usurare ca nu a plans si s-a despartit de mine cu zambetul pe buze, ea care nu suporta alti adulti in afara de mine si Mircea. La ea conteaza enorm sa-i spun dinainte ce i se va inatampla, sa fie pregatita. Nu-i plac deloc surprizele. Dar si la dr daca merge si ii spun dinainte ce si cum, nu plange absolut deloc.

Acum nu pot sa fac nimic, ma tot gandesc ce face ea acolo. Ma mananca palmele sa sun acolo, dar mi-e teama sa nu-mi spuna ca a inceput sa planga.

Va pup!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, multa bafta cu gradinita si acomodare rapida pentru Maya.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

monu-multumesc mult! Si tie cu bona!

Anca-vazut pozele. Ce frumos este acolo! ESte la voi sau la noi? Si chiar este munte?

Fetele care lasati copii la gradinita pana seara-cate ore ii lasati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, bafta cu bona... Nici eu nu as fi de acord sa se ia de Alex cand el singur stie ce are de facut... Ca luandu-te de copil nu-l educi, ba mai mult il faci sa nu mai vrea sa faca ce trebuie... Dar in fine... Iar faza cu mama, defapt este o vorba, sigur ca ar putea sa se exprime altfel, insa asa m-am suparat eu pe mama ca-i zicea copilului: "Pupe mama de baiat", insa am realizat ca nu-mi lua nimeni copilul si oricum stie care-i mama pana la urma.. Era asa doar o expresie...Mama sa conformat repede, nu a fost nevoie sa-i mai atrag odata atentia...Cu bonele, na, alta mancare de peste!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

M-am laudat degeaba. M-am dus sa o iau pe Maya de la daycare, dupa 3 ore de stat acolo si am gasit-o culcata pe jos, cu degetul in gura, obosita de atata plans, mai zicea din cand in cand "mami, mami". Cred ca mai avea putin si adormea de obosita ce era ca plansese atat. Era ragusita saraca! Cica a mancat bine de dimineata si totul a fost ok cam o ora, dupa care, cand au inceput sa citeasca povesti, probabil ca nu intelegea si se plictisea si atunci a inceput sa i se faca dor si a devenit trista, dupa care cand a vazut ca-i scoate afara a inceput sa planga. NU mancase masa de pranz deloc, dar macar a mers cu ele la WC si a si facut. Sunt atat de trista. Eram atat de bucuroasa ca s-a despartit asa de usor de mine de dimineata, dar era prea frumos ca sa fie adevarat. Ca doar o cunosc.
Pe drum spre casa a ciripit in continuu, incerca sa-mi povesteasca ce a facut la day care. Oare cat sa astept pana o las sa si doarma acolo? Deocamdata am zis ca 2 saptamani o las numai 3 ore, mai ales ca nu lucrez si imi permit luxul de a o lua incetul cu incetul.

Am vazut ca ati discutat despre vorba asta care exista in Romania cu "mama" spusa si de alte persoane decat mama copilului. Sincer, mie mi se pare inofensiva, nu cred ca m-as supara. Copilul la varsta asta stie foarte bine cine-i mama lui, nu cred ca este cazul sa va stresati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fete dragi! Nu mai apuc sa intru, acum am citit ce ati scris din urma, dar nu mai apuc sa scriu prea multe, ca e deja tirziu si am o gramada de treaba de facut. Am fost duminica la legume si am luat vreo trei saci cu de toate, ieri am copt toata ziua ardei (eu) si vinete (tati, la gratar in curte), aseara am curatat tot si acum m-am apucat de facut zacusca. Am pus legume la congelator (conopida, brocoli, ardei), am facut citeva sticle mari cu zarzavat pentru ciorba si supa, am pus la murat doua borcane de gogonele, cu morcovi si conopida... si cam atit. Ieri am mincat si porumb copt la jar, o bunatate! Duminica viitoare mergem la mere!

Tudora a plins si astazi la gradinita, cind a vazut poarta gradinitei a-a lipit de gitul meu si a inceput sa plinga: veeeaaa acasa, nu ici, veeauuuu acasaaaaa... tataaaa, agacaaaaa! Veauuu a mami mea! Dar de data asta am avut noroc, am lasat-o dupa ce am stat un pic cu ea si m-am ascuns dupa un camion parcat chiar in fata gradinitei. Si a plins exact 3 minute! Dupa aceea a luat o galeata si a inceput sa puna nisip in ea. Tot tristuta era, dar macar am plecat cu inima impacata ca nu mai plingea! Se va obisnui cu timpul, dar acum e mai mare si percepe separarea altfel, mai ales dupa atita vacanta in care a stat lipita numai de mine.

Agata e bine cu raceala, a fost doar o simpla raceala, de la gheata probabil, nu cred ca e vorba de un virus, ca acum e bine de tot.

Eu incep scoala in seara asta! Saptamina asta am in fiecare seara, dar apoi trebui sa aleg doar doua cursuri, in functie de cind are fiecare evaluarea de mijloc de sesiune si in ce consta, ca sa apuc si sa nasc. As prefera sa ramin cu cele de luni si joi, dar inca nu stiu cum e mai bine. Eu nu as ramine cu nici unul, sincera sa fiu, ca mi se pare aproape imposibil sa fac si scoala pe linga ce am de facut din noiembrie incolo. Nu-mi vine sa cred ca o iau de la capat cu un puiut mic-mic de tot!

Casa in schimb e asa cum o stiti, daca am fost plecati si ne-am ocupat de legume... mai avem un pic si terminam camerele fetelor, dar pina om vedea totul pus la punct mi se va acri de atita curatenie. Si apoi si restul de zugravit si de aranjat...

Tdi, nu te-am prins sa-ti mai urez toate alea bune, dar sper ca esti bine!
Monu, ai o bafta cu bonele! Sper sa gasesti una mai rezonabila pina la urma.
Oana, concediu placut! Bine ca ati gasit o solutie pina la urma.
Mercedes, am citit prin ce ati trecut. Te cred ca ai ramas cu traume.
OlgaM, ce bine ca s-a adaptat Maya! Sper sa ramina asa, ca Tudora asa a fost in prima zi si asa a ramas pina la vacanta, acum s-a schimbat si plinge.
Aurasa, am vazut pozele! Ce dragalasi sint!

Barbatii - la mine o singura data a spus Octav asa ceva, cind ara Agata de vreo 2 ani si jumatate si imi incerca nervii la greu... i-am pus-o in brate si gata! Nu a rezistat singur cu ea mai mult de jumatate de zi, si-a cerut scuze si de atunci nici nu indrazneste sa spuna ceva de genul asta, tace chitic si merge pe burta, ca stie ca s-ar putea trezi cu doua in brate, fara ajutorul meu. Si in scurt timp cu trei. Si ma ajuta cu ce poate si cind poate, spala vase, sta cu fetele, ma menajeaza foarte mult cind este acasa, ma trimite sa stau jos sau sa fac ceva care ma relaxeaza daca vede ca fac lucruri care pot fi aminate sau pe care le poate face si el. E exemplar as putea spune si sper sa-l tina asa, ca altfel nu ma vad bine! Dar nici pe el!

Edit: Am uitat sa va spun ca pe 25 septembrie ne destrabalam. Pentru prima data, dupa 6 ani si ceva de zile, iesim in oras numai noi doi, ca doi porumbei. Vom lasa fetele cu cineva (inca nu ne-am hotarit cu cine, a luat Octav bilete la Suzanne Vega, apoi mergem sa bem ceva intr-un unul din sutele baruri din Montreal. Abia asteptam!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olgutza imi pare tare rau ca a trebui sa cunosti toate fatzetele dezlipirii de copil...probabil ca maine si zilele urmatoare va fi la fel de dramatic pentru Maya ...pana se va convinge singura ca nu o parasesti ci doar va despartiti pentru o perioada ...eu mai aman momentul asta pana anul viitor,dar parca Delia in nebunia ei nici nu va observa cele 4 ore de gradinitza...eu nu am sa o las sa doarma sau sa manance acolo...va veni acasa cu femeia ...

Nelia va faceti de cap sa inteleg... nebunaticilor...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura-multumesc de consolare. Maine nu merge, mai merge joi si vineri. O dau numai de 3 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

OlgaM, eu va tin pumnii si sa se acomodeze repede mMya, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Cred ca toti copiii trec prin faze d-astea, trebuie sa fim tari. Un big hug pentru voi.

Aurasa, sunteti tare scumpi si trebuie sa fii mandra de baietii tai, pe tati lasa-l sa mai dea si capul de pragul de sus.
Monu, pana la urma clacheaza bona? Mai bine cauta pe altcineva decat sa stai cu una care bombane si nu tine cont de ce ii spui, in fond tu esti mama si te ocupi de educatia lor.
Androix, bravo pt kg date jos, meriti un premiu da. Fugi la munte si nu te mai gandi la nimic. Cu laptele poate fi doar o zi, esti si tu obosita, ai sa iti revii. Iti amintesti cand ziceai la Filip ca aveai senzatia ca vei fi fantana nesecata de lapte? Ia niste capsule d-alea de luam atunic, poate tu iti aduci aminte si cum le zice, ca eu nu:))
Mercedes, ai trecut prin momente de groaza! Eu m-am scaldat toata copilaria in apa super sarata, ma tinea la suprafata, nu stiu sa inot asa ca la mare nu ma avant deloc, mi-e frica. Slava cerului ca sunteti bine si Bia nu va stie ce s-a intamplat.
Onixone, la multi ani sotului, sa fie sanatos si sa va iubiti! Si felicitari pentru wc, ati trecut repede, repede.
Migirl, vacanta faina sa aveti!
Fran, multa sanatate tatalui tau, daca e in faza incipienta eu cred ca se rezolva. Ma bucur mult pentru progresele iepuretelui.

va pup

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput