Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
acum am ajuns acasa plecati de la ora 20. Am fost cu Alexia la spital la GA la chirurgie. A cazut si in cadere a intrat cu barbia in coltul biroului. Si-a taiat buza si acum e cusuta la buza. Nu stiu daca si-a loit si dintii. Vedem maine dim la pedi cand se da cu banul daca face sau nu antitetanos.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Olga, Diana iar a plins dimineata, dar nu cred ca f. mult. La 10 m-am dus sa o verific si se juca afara cuminte si avea o geanta pe mina (avem si noi acasa una la fel si cica, daca se apropiau de geanta ei, facea urit):). Sper sa fiedin ce in ce mai bine. O sa vad joi. Oricum, acum cunoaste imediat locul si imi spune ca nu vrea....dar o sa se obisnuiasca. Capul sus si curaj, gaina, ca te tai.:).

Noi am fost la munte 3 zile si a fost f. frumos. O sa pun niste poze mai acusica si vi le arat.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-vai ce rau imi pare de Alexia! Banuiesc ca a plans tare mititica. Sper sa nu-i ramana semn.

Stie cineva ceva de Teddy?

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata

Tdi- n am inteles peste ce operatie va tb sa treci oricum iti doresc sa fie bine

monu- cred ca ati fost speriati, insanatosire grabnica si sa nu ramana cu urme

fran- sanatate tatalui tau

Va doresc la toti copilasii si desigur si la mamici acomodare cat mai rapida la gradi. Eu pe bia o voi duce doar de anul viitor din toamna sigur ( si probabil doar pana la 12-13 deci sa nu doarma acolo)mai cochetez cu ideea din primavara.

Fetele la mine de aseara ploua cu galeata si sincer n am crezut ca nu se va opri azi dimi. Acuma de dimi m am trezit ca e f frig afara ( aprox 10 grade) ca nu am cu ce sa ma imbrac ceva care sa stea pe mine si sa nu cada( am slabit 17 kg ), deci va tb. sa ma ocup serios de shopping.

nelia- e f bine ca mai iesiti si singuri, imi doresc si eu acelasi lucru dar deocamdata nu se poate.

Copiii mei sunt f raciti credeam ca doar bia dar cristi mi a venit cu soacra acasa ieri din statiune si sunt la fel de raciti.
Apropo de asta cele care stiu nu mi spuneti pentru tuse uscata ce sirop sa le dau am acasa humex, corbosticeina parca si desigur antibiotic care le am dat deja ca la ei se agraveaza f repede. Sunt si ragusiti pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Monu cum doamne iarta-ma a reusit Alexia sa faca minunea asta?!Pe cuvant daca inteleg ...fatza de ea Delia este uraganul dezlantuit...dar cand e sa se intampla se intampla...

Iuliana imi place ca-ti faci singura curaj cu gradinitza...

Eu nu stiu de ce dar presimt ca cele care-si vor face probleme de adaptare la gradinitza vor fi educatoarele...nu pot sa mi-o imaginez pe Delia stand pasnica pe scaunel si ascultand ce vor alea de la ea...

Flori fata draga nu mai zici nimic...esti ocupata ca-i sezon de nunti?!

Elisor bun venit acasa...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Mercedes
...nu am cu ce sa ma imbrac ceva care sa stea pe mine si sa nu cada( am slabit 17 kg ), deci va tb. sa ma ocup serios de shopping...

Mare necaz pe tine, Gabi As vrea si eu asa necaz.

La Bucuresti inca nu ploua, probabil spre dupamiaza va ajunge si pe aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabi eu ii dau Deliei Mucosolvan deobicei,dar stiu ca Stodalul este pentru orice fel de tuse...mai este si Ambroxolul pentru tuse uscata...iar pentru raguseala fa-le sodou...l-am testat si eu pe pielea mea si are efect...si mai este un ceai de la Fares, Hapciu se cheama,tare bun in cazuri din astea...
Auzi la tine 17 kile...ma omori...bravo ... cu acelasi regim?!Meriti o cura de shooping de vreo saptamana...
P.S. Am inceput sa le dau Septilin la amandoua ...lu aia mica sirop si lu capra mare pastile...sper sa aiba si efect ...

Cuscra pai daca asa a fost conventia atunci ia copii si fugi la munte ...lasa-l pe domnu sa se linga pe degete daca da ia-ma la nepermise...si sunt fraieri barbatii astia ca ei slabesc foarte repede...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Va multumesc tuturor de incurajari si urari...

Monu-pup Alexia, da' stiu ca ii vizitati la greu pe aia de la GA...Antitetanos nu cred sa aiba nevoie si parca unul din infanrix-uri avea si asa ceva, deci ar trebuie sa se fi imunizat-parca 2 ani tine vaccinul ala...Ma ia cu frig cand ma gandesc prin ce a trecut saracuta...
"hai la mama/mami" mai zice si maica-mea si ma cert la cutzite cu ea. Pur si simplu ii scapa fara intentzie, asta pricep si ea se explica cum ziceti si voi, ca nu conteaza, copilul stie cine e mama. Probabil ca da, dar noi cum am avut problema cu vorbirea nu vad de ce sa o mai bulversam si asa. Mai ales ca Iepu' incepuse sa-l strige pe tata(al meu)-tata, tot auzindu-ma ca-l strig eu asa. I-am explicat ca el e buni si rezultatul e ca acum nu zice "tata" nimanui, pe Paul nu il striga in nici un fel, desi stie ca el e "tata". Iar pe bunica'su il striga "Ghi-Ghi"-de la Gigi...-cum o aude pe mama ca-l striga...
Loreen-eu sunt impacata de mult cu ideea ca la o gradi normala Iepu nu o sa se simta bine, asa ca o sa amanam si noi momentul ca Mercedes, pana toamna viitoare-sper sa poata sa stea ai mei cu ea pana atunci-si atunci o sa incercam la step-by-step...Waldorf sau Montessori...si program scurt in mod sigur.
Eu am mers la gradi din prima la program lung la 2 ani si 7 luni fara nici o problema, ba chiar am amintiri placute de acolo, dar...Iepu' nu-i ca mine

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mey stati un pic, Androix, lasa-i LUI kinderii in grija cand pleci la munte, ca doar e premiu de relaxare nu de alergat singura dupa plozi pe acolo

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Si eu mai las copii in grija lui tac-su dar nu mai mult de cateva ore pentru ca totusi copii nu au nici o vina ca provin dintr-un tata betiv si o mama nebuna...

Mai nou am inceput sa le las singure seara dupa ce adoarme evident Delia...prima oara a fost sambata trecuta...eram la o aniversare si seara le-am adus acasa,am culcat-o pe Delia si i-am zis lui Bibi sa ma sune daca apare ceva...dar nimic .Sambata acuma am nunta si am zis ca nu are rost sa chem femeia pentru a o pazi pe Delia...Nu pot sa zic ca stau foarte linistita, ca-mi colcaie mintea de idei revolutionare,dar incercara moarte nu are...

Fran si eu tot la anu-n toamna dau copilul...3 ani si 6 luni ar fi...daca nu cumva ma razgandesc si o dau peste 2 ani...dar la stat pentru ca aici particularele sunt prea putine si nu-mi inspira nimic ...nu au spatii in aer liber si de stat inauntru ce-i aia?!Dar mai vedem pana atunci...

Mergi la inceput