Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Ola, am scapat de vaccinare. fiind acoperita de schema de vaccinare pana la 3 ani.dintii sunt ok. acum stam cu pansament si parca e mai cuminte.
cum a cazut? a alunecat de pe scaunul mamuth si in cadere a intrat cu gura in coltul de la birou. s-a taiat pana la gingie. bine ca nu si-a rupt dintii. a tebuit cusut si pe interior si pe exterior. s-ar putea sa ramana cu semn "de buna purtare"![]()
cu gradinita, ca tot pomeniti, noi suntem nehotarati. eu nu sotul da. mai vedem. ma duc ca plange.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Monu, musai sa puneti aparatori la toate colturile de birou si mese pe unde au fetele acces. Noi avem de la Chicco, le-a prins Costi in holtsuruburi, ca lipiciul lor era slab.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Monu, off...cum nu scapati voi de doctori. Multa sanatate si pupici Alexiei sa treaca buba repede si fara semne
. Noi la colturi am gasit o varianta mai economica, am pus benzi de cauciuc (de-alea care se pun la usile de termopan) si le-am lipit cu scotch. Nu sunt prea estetice dar sunt eficiente, pot fi lipite chiar si pe toata muchia mesei, nu doar in colturi. Dar pana la urma poti sa feresti si sa previi cat poti, dc e sa sa se loveasca gasesc ei un loc neprotejat.
Mercedes, felicitari!!! O mare realizare si cred ca e super sa vezi cum curg hainele dupa tine(asta cand vrei intr-adevar sa slabesti). Parca si tu ai tinut superdieta, am cautat topicul pe forum dar nu l-am mai gasit, dc mai exista sa-mi faci si mie o trimitere la el. Mi-a dat Loreen regimul si cand vin din vacanta il apuc de coada ca simt cum iau proportii.
Androix, felicitari si tie ptr kilogramele pierdute si la cat mai multe! Si spor la produs lapte, nu cred sa aiba legatura cu painea, imp e sa bei multe lichide si sa mananci sanatos, nu mult. Si distractie placuta la munte
.
Olga, Iuliana, Nelia, acomodare rapida la gradi. Stiu cum e, in primavara Alex plangea in gradinita si eu afara. Asta e perioada de acomodare. Dupa concediu o sa mearga si Alex, de data asta la o gradinita cu program scurt, la grupa pregatitoare
. Matusa mea este educatoare la gradinita Lic. Pedagogic si mi-a promis ca o sa o ia in grupa ei anul asta, ca nu o poate inscrie "oficial". Pentru cateva ore, sa se obisnuiasca si sa nu se plictiseasca. Tinem si femeia ptr dupa-amiaza si perioadele de stat acasa.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gtexro spune:
Ziua buna si de la noi (vorba vine, ca aici e 4am si pe mine m-a trezit Diana sa-i dau apa iar acum nu mai pot sa dorm).
Am citit cam pe diagonala, sa vad ce imi amintesc sa raspund...
TDI, ma gandesc la tine, recuperare rapida!
Fran, multa sanatate tatalui tau!
Monu, pupici Alexiei; Diana s-a rasturnat cu un scaunel de-al ei (dintr-un burete gros) anul trecut si in cadere s-a lovit de masuta televizorului si si-a tras o taietura exact sub ochi. S-a vindecat complet si nu se mai vede dar m-am speriat rau.
Cat despre "mama", soacra-mea nu numai ca ii zicea Dianei "hai la mama"/"da la mama" etc. referindu-se la ea dar scapa frecvent "du-i lu' mamaia" de ex. referindu-se la mine
. M-a deranjat dar n-am facut prea mare caz pentru ca nu are prea des ocazia sa stea pe aici. Iar de acum Diana stie clar cine e mama si cine e tata; cand se alinta ne striga si pe nume (cum a auzit ca ne strigam noi unul pe altul).
Parca mai era ceva ce as fi vrut sa scriu dar nu mai stiu ce...asta e, sunt adormita.
Daca tot aveam bateriile incarcate dupa long week-end ieri am fost plina de elan muncitoresc la serviciu...intai mi-am uitat laptopul acasa si pe drumul de intors am constatat ca pe autostrada se circula pe o singura banda, apoi nu m-am dus sa mananc in pauza de masa ca aveam treaba si am tot amanat pana s-a facut ora de plecare iar ce a pus capac zilei a fost drumul inapoi spre casa care normal se face in 15-20minute cu masina iar ieri mi-a luat 2 ore si jumatate. Am ajuns la 7.30pm lesinata de foame, bausem doua cafele toata ziua ca eu mic dejun nu servesc
Si partea proasta e ca lucrarile la autostrada cu pricina mai dureaza asa ca trebuie sa gasesc o ruta ocolitoare, sa am grija sa mananc la pranz si eventual sa-mi iau ceva de baut pentru "drum"
Asta e...
O dupa-amiaza placuta va doresc!!!
http://www.dropshots.com/gtexro
Dana
loreen spune:
Sunt o mare de incostienta ...nu am facut nimic de 3 zile si ma preseaza lucrarile pana pleznesc...stau de azi dimineatza si ascult Margineanu in draci...mai plimb si acasa lucrarile si degeaba...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Dana, uite asa te mentii in forma si nici nu ai nevoie de superdieta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Monu - insanatosire grabnica Alexiei!
Fran - sanatate tatalui tau!
Mercedes si Androix - felicitari pt kilogramele pierdute!
Cica a rasarit iar soarele pe strada noastra. Gata, i-au trecut nervii si oboseala. Dupa ce am facut si eu pe nesimtita cu el si m-am ocupat strict de copii, fara mancarica incalzita la nas, fara cafeluta gata cand se intoarce de la dush dimineata, fara haine puse la indemana. Aseara e-a gasit in parc, ca asta am facut zilele astea, parc, mancare copiilor strans dupa ei (sotul si le-a gasit unde le-a lasat, nu am ridicat o bluza) - si l-a mai dat pe Catalin in toate nebuniile din parc si asta mic cheraia si radea si ii povestea. Am stat pana s-a inserat. I-a facut baita de seara baiatului ca de obicei, au mancat impreuna, i-a facut bibele de culcare, s-a trezit azi-noapte cand a cerut copilul apa, desi eu eram treaza ca ii dadeam lui Alexandru sa manance. Si dimineata cine a baut cafeluta gata pregatita?????? Eeeuuu !!!!
Gata, acum fug ca s-a trezit Alexandru si vrea papa. Catalin a mancat deja si vrea somn.
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
Mercedes spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101877&whichpage=1 aici e linkul pentru cele interesate, e la femina intim dar cum nu mai scrie nimeni a ajuns pe la pag 8 cred.
Mersi pentru raspunsuri. Referitor la haine eu sincer credeam ca o mai duc cumva pana la primavara fara sa mi schimb garderoba ca mai vreau sa dau jos sa ajung la kg de mai demult dar vad ca nu se poate....
onixone spune:
monu: imi pare rau sa aud asa ceva ...mititica cred ca s-a si speriat.NU prea vad cum i-au cusut limbutza.trebuie sa fie terifiant pt voi.Multa sanatate...si sa va refaceti repede.De asta mi-e frica cel mai mult si mie, sa se loveasca la dinti, gura, limba....in general la fatza ca sunt tare sensibili.
[red] multumim pt urarile adresate sotului.Am facut o shaorma aseara si am baut bere cu niste prieteni.Barbatul obosit mort pe la 22:00 numai putea.Dar ne-am simtit bine
Azi am fost la un nou plygroup deschis in zona...ca pana acum trebuia sa merg 30 minute cu masina pt un loc asemanator dar mai mare cei drept.E foarte frumos aici, spatios,si am fost primii clienti.Nici nu deschisera bine.Normal cica nu ar fi deschid total, dar eu am primit email de la ei sa vin oricand.Si hopa ...ne-am dus.L-am felicitat pe patron ca m-a scutit de mers cu masina o groaza pt aceeasi chestie.Copilul s-a simtit minunat ceea ce a contat mult pt mine!!!Azi mi-a luat banii doar pt mine...pe copil l-a lasat gratuit.
Va pupa,
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
Limba nu i-au cusut-o ca nu avea nimik la ea, doar limbarita.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia