Trunchi arterial comun?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by danielalfun

Crig ,

Inca ceva daca poti sa-mi raspunzi ..
Cit a costat operatia la sp. din Timisoara ?oficial nu ne-a costat nimic....

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Am vb cu mamica la tel . M-a ingrozit sa spun asa ..
I s-a spus de catre doctorul care l-a operat ca poate sta la terapie intensiva intre 6 zile si 6 luni ? Cum se dureze atit oameni buni ?
Incredibil . Bebe e legat la o sumedenie de aparate , are peste tot furtunase mititelul , doamne ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

DAniela, multa sanatate finutului tau! MA bucur ca operatia a decurs bine.
CAt despre statul la terapie intensiva, eu zic sa stea cat cred doctorii, totul e sa fie bine in cele din urma. Chinuitor e pentru cei de langa el sa-l vada mic si neajutorat, dar sunt convinsa ca peste ani toate suferintele vor fi doar amintiri neplacute.si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

daniela,am lacrimi de fericire,ma bucur atat de mult ca a reusit operatia!tb s o incurajezi pe mamica,sa i fi alaturi,asa cum ai facut si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Infioratoare veste , bebe e suspect de blocaj renal . S-a umflat tot mitietlul si din nou vor interveni sa-i faca dializa . Sub influenta anesteziei i s-au atrofiat toate simturile , Doamne cita suferinat la un sufletel atit de mic ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Daniela, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Ma rog pentru micut sa treaca cu bine peste asta, acum, ca operatia a decurs, Doamne, da-i viata lunga!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

of Doamne sa speram ca totul va fi bine.oare ce medicatie i-au dat postoperatoriu?scuze ca pun atatea intrebari...

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

M-am bucurat atat de mult sa citesc ca bebe a trecut bine peste operatie. Si m-a luat cu fiori reci cand am vazut apoi ca are blocaj renal. Fa Doamne o minune pentru acest sufletel!

**************************************************
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

In continuare nu urineaza bebe , parintii sint terminati , in special mama nu mai maninca , cade pe picioare . Ma simt atit de neputicioasa in fata suferintei tuturor . Nu stiu ce medicatie i-au dat . Doctorul care l-a operat a fost adus in mijlocul noptii la spital si acum se afla tot acolo linga micut . Nu se trezeste din anestezie , nu urineaza , sansele de suparvietuire sint din ce in ce mai mici . Fa Doamne o minune si trezeste-l la viata !
Asteptam cu inima la git , noi de aici , familia de la Bucuresti sa aflam ce se intimpla . Am ramas si fara bani , tot cheagul financiar l-am dat acolo la spital sa se faca tot posibilul si imposibilul pentru bebe . Nu pot sa fac nici un demers legal pe nici un site pentru un eventual ajutor umanitar . Doctorul nu are timp sa faca rapoarte medicale , protocol operator , ceea ce am vazut ca este postat pe site-ul Soniei .

Edit: imi pare rau Daniela, inteleg ca e o situatie disperata insa acest forum are o sectiune de ajutor umanitar si un regulament si trebuie respectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Nu vrea sa cred ca acest suflet mic a abandonat , el care a fost tot timpul un luptator , incerc din tot sufletul sa abandonez gindurile negre . Trebuie sa o sun si pe mama , dar nu-mi gasesc cuvintele , nu vreau sa ma simta demoralizata , of doamne ce greu trebuie sa fie pentru ea sa-si vada copilasul zbatindu-se intre viata si moarte .
Sfatuiti-ma ce sa -i spun la tel , am epuizat tot repertoriul de incurajare , la noile vesti despre bebe am ramas fara glas si fara imaginatie , nici eu parca nu mai am puteri s-o sustin .

Mergi la inceput