Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Irrinuca, nastere usoara!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Merci Medeea, DPN-ul e la sf lui Ianuarie in 2008.

Nastere usoara Irrinuca

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Godzila-sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos.Ce-ti doresti sa fie?
Irrinuca-nastere usoara si tie si sa nu uiti sa ne anunti evenimentul.
Nana-felicitari pentru vacanta reusita.Si eu imi doresc sa evadez putin,cu sau fara copil,sper sa reusesc in vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Godzila,sarcina usoara iti doresc!

Cam traziu sa-i urez bafta lui Forrest,acum am vazut. Ce-o fii facut?!

Si eu imi doresc o vacanta fara pitic dar nu stiu daca am curajul anul acesta ,poate la anul ,mai creste si el....In iunie plecam si noi in vacanta.Am o mare teama de avion,nu pt mine ci pt Edy .Anul trecut a urlat 2 ore cat a tinut drumul. Sper si eu sa fie cuminte de data aceasta.

Am votat si eu cu NU. Asa cum a votat majoritatea....

O duminica placuta va doresc!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Va multumesc mult pt. felicitari.

Sper sa fie diferita de prima sarcina la care am avut greturi every day timp de 4 luni. Acum nu am nici un simptom, ma simt bine si sper sa fie baiat...ca asa se zice: fa un baiat pt. tine ca fata e a tatalui. Inca nu s-a adeverit la mine...probabil preferinta se va schimba mai incolo.

Fetelor am si eu o intrebare la voi. Exista in gashca asta vre-un copil care nu mai doarme toata ziua?...si care sa aiba varsta apropiata...iar pt mamicile cu mai mare experienta, la varsta asta mai dormeau copiii dupa amiaza? Ca Iulia mea a inceput sa faca nazuri. E un chin sa o culc. Astazi, si mai daunazi, am renuntat la nani si nu pare ca ar fi o mare problema. Nu stiu zau ce sa mai fac cu ea. De fiecare data, cam de 3 saptamani, urla cand se trezeste. I-am scos cateva stinghii de la pat ca doar s-o da singura jos din pat sa nu mai urle...da nu stiu daca e o idee buna. Fetele care ii culca in pat, fara grilaj, cum va descurcati? Vin peste voi noaptea?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

In jurul varstei de 2 ani Vladut a inceput sa nu mai doarma nici macar la pranz fara mari eforturi din partea bonei - de multe ori nu reusea sa-l culce si nu mai dormea deloc. In schimb adormea seara la 7,30 fara nici un fel de comentarii si dormea toata noaptea.
Daca fetita ta se trezeste si umbla noaptea prin casa inseamna ca doarme prea mult in timpul zilei. Sau ca i-ai dat de macare noaptea si asta a devenit un obicei?
Baiatul meu are acum 6 ani si este singurul de la gradinita care nu doarme la pranz. Sta in pat la orele de somn - nu are voie sa se dea jos - dar de dormit doarme cam 2 zile din 5.
Cred ca fiecare copil are nevoi diferite de mancare si somn. Asta nu este ceva la care sa poti sa intervi tu ca parinte.

alice

Mergi la inceput

Merci Alice
Iuia doarme toata noaptea de la 4 luni. Desi in primele luni in total dormea doar 11 ore, noaptea, pana in 4 luni, se trezea pt laptic si adormea fara probleme, ziua fiind un chin. Iar la chestia cu grilajul...vi se pare o idee buna?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

buna fetelor, ce mai faceti?
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE NUME petrecere frumoasa si sa fiti sanatosi si norocosi.
Si noi o sarbatorim pe Amalia fiindca o mai cheama si Elena. Acum savuram cafeluta dar ne apucam de treaba ca... avem musafiri. Pupam pe obrajori toti bebeii si mamicile in devenire
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza azi ziua de nume!!!!!!!

Edy ,inca mai doarme ziua desi are 2ani si 6 luni. Daca nu-l culc eu ,pe la oar 14 imi cere singur nani. S-a mai intamplat de cateva ori sa nu-l culc ziua ,dar seara nu te mai intelegeai cu el de obosit.

Acum doarme,apoi la ora 16 plecam la doctor, pt alunita mea .Sunt cam nelinistita,sa vad ce mi-o zice!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

LA MULTI ANI SF.CONSTANTIN SI ELENA!!!!!!!!
Mada-bafta la doctor,sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput