Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Buna fetelor!
Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac.De 2 zile fata mea are scaunele verzi si mai uscate.Mananca normal, nu varsa, doarme bine, doar ca o doare burta un pic mai des decat de obicei.De 2 saptamani ii dam Debridat in fiecare zi si stiu ca asta ar trebui sa-i regleze digestia...Am mai citit pe forumuri ca ar putea fi din cauza ca este insuficient hranita ( o alaptez exclusiv de la san ), dar nu plange de foame, dupa ce termina de mancat o vad linistita, nu da nici un semn ca ar mai vrea lapte....
Doctorita mi-a spus sa o urmaresc in continuare si sa o mai sun, ca nu este cazul sa ma ingrijorez deocamdata.Voi ce stiti, ati avut asemenea probleme?
Va pup si astept sfaturi de la voi!

Raluca si Maty

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raluca.neacsu/album?.dir=/36b8scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Raluca-nu te ingrijora,e ceva normal datorita faptului ca e hranita exclusiv la san.Si baiatul meu la fel a avut scaunele pana cand am inceput diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata! Cafea? Edy s-a trezit la 8 jumatate si de abia acum sunt la cafea.

Raluca,nu stiu ce sa-ti spun,eu l-am alapatat pe Edy doar o luna.

Am fost si la doctor,alunita de fapt era un mare neg,aparut acum cativa ani in urma unei viroze. Nimic periculos,doar incomod asa ca l-am ,,ars,,. Totul adurat 10 minute...daca stiam ca-i asa simplu ma duceam mai devreme.

Cam linistite pe aici...pe unde umblati?

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Mada-eu vreau cafea,mersi! Ma bucur pentru tine ca a fost alarma falsa cu alunita si totul s-a terminat cu bine.
Medeea-ce a facut Forrest?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Asa as bea si eu o cafea...Cand mai am musafiri si le fac lor mai fur si eu cate o gura in rest doar ce mai beau cu voi pe forum.

Crys, multumesc pt raspuns!
Madachan, imi pare bine ca ti-ai rezolvat problema cu alunita si ca nu a fost nimic grav.

Medeea, ce mai stii de Forrest?

Raluca si Maty

Mergi la inceput

Daca sunteti la fel ca si mine satule de demnitaii tarii si de minciunile lor intrati pe urmatoare adresa si semnati petitia.

http://www.catavencu.ro/petitieonline/

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare ploiestencelor!!!

Mii de multumiri ptr. raspunsuri (Miki si Medeea)!!!!
Medeea, mare dreptate ai ... ei, am si eu pitici pe creier, dar i-am potolit deja :)

Vin si eu iar cu niste intrebari, ca d'aia mai trec pe la voi ;) ... pe bune, ma gandesc ca dupa ce apare "gogoasa" nu o sa mai am asa mult timp si profit acum din plin.
Deci, in august venim in tara si vreau sa fiu pregatita ... barem cu informatii:

1. In caz de urgenta (copil bolnav, febra, mama in panica ;)), ce doctor/clinica imi recomandati? Stiu ca s-a mai vorbit de dr., dar imi trebuie unul doar ptr. urgente.
2. Se pot face lumanari la comanda, dupa gustul clientului? Daca da, unde? Nu ma refer la lumanari de botez, ci unele mici, cu numele copilului scrise pe ele.
3. Stiti vreo firma care inchiriaza corturi ptr. petreceri? Sau firma care inchiriaza vesela, tacamuri, mobiliar?
4.Stiti o firma buna de catering? Sau un magazin cu marfa buna: mancare gata preparata/semi preparata?
5. Mai aveti chef de o intalnire in august? :)

Cam astea mi-au venit in cap acum, dar mai sar de am uitat ceva.

Godzila, felicitari! Sarcina usoara si bb-lus sanatos (si cu putica :))!

Irrinuca, nastere usoara!!! Bb sanatos si tie, refacere rapida!

Ce a facut Forrest?

Pupici si numai bine!!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mada, unde ai "ars" negii? Am si eu cativa (urati si mari) si aici n-am gasit pe nimeni competent.
Multam mult!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Forrest a iesit pe locul doi. Primul loc a fost castigat de un domn care l-a intrecut si acum 10 ani (culmea, exact despre domnul acesta mi-a povestit in interviul pe care i l-am luat lui Forrest acum 10 ani). Intre timp am aflat ca omul nostru are facultate si este inginer!!! Acum, la Sighisoara, a primit o diploma si o cana! Multumesc tuturor pentru sprijin.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

In primul rand sa ma plang si eu putin la voi.Acum 2 zile,am dus o fetita mica la doctor cu o viroza urata,voma continuu.A mers si Edy in masina cu fetita, asa ca a luat si el viroza ,azi dimineata mi-a vomat de 2 ori.Am fost la Campina la spital la pediatrie(,,m-am imprietenit,, cu un medic pediatru cand amn fost internati acum 2 luni tot pr acelasi lucru). E bine ca l-am dus imediat ,i-a facut o injectie si mi-a dat tratament acasa. Mi-e asa de teama sa nu ajungem iar in spital cu perfuzii!Acum doarme ,mi-a spus sa nu-i dau mai nimic de papa azi,ceai,supa goala ..macar de nu ar mai voma!

Felicitari lui Forrest!!!! Ma intreb ,cum de a ajuns in halul acesta?! Nu isi gaseste si el nimic de lucru?! Are o facultate totusi...

Irinusa, am ,,ars,, negul la Campina la Medis. Simplu ,fara dureri si fara urmari,ha ha.
In legatura cu intrebarile tale.Pentru urgente cel mai bine, zic eu ,este sa apelezi la Mediurg .Au si salvare,vin si casa la consult.Nr de urgente este 962 iar cel pt progaramari 0742 519982. Acum vezi ce zic si fetele.
Intalnire in august poate facem.Eu ma inscriu(daca o sa fim acasa).

O zi buna va doresc!(atat cat se poate pe ploaia asta!)

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput