Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, eu am fost la Ursuletul din Spatele Postei, mai bine suni si vorbesti cu Mihaela direct, vezi ca e nr. de tel. pe site-ul ei. Naspa cu alunita, mergi de urgenta la doctor. Daca firma nu e pe numele tau, beneficiezi de cupoane. Sanatate lui Edy!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Medeea. Iti urez multa bafta la cresa. E un mare stres sa-ti lasi pentru prima oara copilul pe maini necunoscute. Vei fi oricum varza cu creierii cateva luni. Incearca sa nu fi subiectiva.
Cel mai bine este sa duci si sa aduci personal copilul de la cresa. Sa te duci chiar si in mijlocul programului sub diferite pretexte. In fata toata lumea iti v-a zambi frumos. Dar tu sa te uiti la urmatoerele:
- se duce copilul spre educatoare cu incredere cand are o problema?
- are curaj sa se rasfete putin in fata ei?
- inceteaza sa mai planga cand merge la cresa dupa cel mult 20-30 de zile?
- incearca patroana sa-ti "taie" accesul la educatoare - copilul te ateapta imbracat si tu doar sa-l iei de la scara?

Sti la ce concluzie am ajuns eu (dupa ce am vazut toate gradinitele din Ploiesti si am avut copilul inscris la 3 - cu Sf.Mina 4 si am fost dispusa sa platesc ORICAT numai sa-mi vad baiatul fericit si in siguranta)? Ca de fapt nu conteaza gradinita la care merge copilul. Adica conteaza sa fie "basic": curat, aerisit, igienic. Conteaza de fapt OMUL care se ocupa de copilul tau. Noi la Sf. Mina am venit dupa o educatoare despre care ni s-a spus ca e buna - Doamna Popa (noi nu suntem ploiesteni si ne-a fost foarte greu fara cunostinte). Si este perfect.Poate sa fie gradinita si poleita cu aur - daca nu are EDUCATOARE si INGRIJITOARE profesioniste si care iubesc CU ADEVARAT copiii nu face doi bani.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Mada, eu am fost la Ursuletul din Spatele Postei, mai bine suni si vorbesti cu Mihaela direct, vezi ca e nr. de tel. pe site-ul ei. Naspa cu alunita, mergi de urgenta la doctor. Daca firma nu e pe numele tau, beneficiezi de cupoane. Sanatate lui Edy!

Multumesc mult!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Crys, programul scurt e pana la 13.00 (costa 4 mil. lunar).

Simali, multumim mult pentru informatii. Sunt convinsa ca si eu in locul tau as fi facut la fel. Nu pot decat sa sper ca nu voi fi nevoita sa mut piticul la o alta cresa si ca totul va fi ok. Imi pare foarte rau pentru experienta neplacuta prin care ai trecut si multumim din nou ca ne-o imp[artasesti. Sigur ca numai privind lucrurile in ansamblul lor putem lua cea mai buna decizie.

"Pentru un copil sub 3 ani cea mai buna alegere este ORICE gradinita particulara care respecta cat de cat regulile de igiena, are infirmiere dragute si educatoare de treaba.
Cresele de stat, SPRE DEOSEBIRE DE GRADINITE, sunt o calamitate".

Postarea ta este una incurajatoare, totusi, in ceea ce priveste cresa. Sper sa fie bine si sa fac o alegere buna. Iti dai seama ca daca e ceva in neregula o sa-mi dau seama imediat (sper!). Multumesc din nou pentru semnalul de alarma.

Multumesc medeea pentru informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor
Mai intru si eu cate putin, timpul mi-l ocupa piticu, suptul care dureaza 1 ora + asteptatul ragaitului.
Azi am fosat la dr ca mi se parea mie ca nu respira bine bb, si mi-a zis ca e cam infundat si sa ii dau picaturi, apoi sa ii pun pompita de nas.In rest e bine, dr mi-a zis ca m-am speriar degeaba
Azi am fost si un pic la plimbare, ca bate un pic vantul si mi-e groaza de puful de la plopi
Gabio sa iti trimit pe PM adresa de messenger, poate mai vb
Pupici si un inceput de vichend placut

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Dragele mele, haideti sa-i tinem pumnii lui Forrest maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna fetelor!!

A-ti fost la votare?

Medeea -sa ne tii la curent cu ceea ce a facut Forrest astazi.Nu am stiut ca azi e ziua cea mare ca sa ii tin pumnii,dar sper ca ne da vesti bune.

Si eu sunt ingrozita sa il dau pe Luca la gradinita.Indiferent unde o sa il dau sigur nu voi fi pe deplin multumita.

Luca este mucos.L-am scos ieri pe vantul acela si azi dimineata era deja lovit in aripa.Noroc ca nu imi face febra ca mie groaza sa incep sa ii dau medicamente.Este si foarte nervos ca nu a mai iesit la plimbarica azi.Sper ca maine sa numai ploua asa mult.

Week end placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare concitadinelor,

Ma scuz ca nu am mai intrat pe forum de mai mult timp...dar nu am stat degeaba...sunt insarcinata cu bb2. Vad ca voi v-ati intalnit....bravo. Eu sunt intr-o acuta lipsa de timp. De cand mi s-a intors sotul abia apuc sa mai pun mana pe calculator...si intru curand in sesiune. Mi-e o lene........Iulia e bine, tare cuminte...am ceva probleme cu adormitul, dar in rest e ok. Ne incanta cu poeziile si cantecele pe care le stie. Cam atat despre noi.

PS: ce e cu proiectul Forest? Asta daca are cineva timp sa ma lamureasca.

O seara buna si sanatate multa,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor
n-am mai raspuns de mult... pe furis am mai citit cate ceva dar in rest am fost super ocupata.
Noi am fost intr-o mini vacanta la Satu Mare, vreo 3 zile... a fost super. Mi-a prins tare bine schimbarea decorului.Pentru prima data am lasat fetita la parinti si surprinzator a fost cuminte-cuminte. A dormit, a mancat bine nici nu mi-am inchipuit ca va fi asa linistita - uitam sa mentionez ca parintii stau la tara. A fost si concursul Cangur la scoala si baietelul s-a descurcat bine, sunt multumita de el.
Cam asta am facut noi dar saptamana asta am tot desfacut la bagaje si rearanjat... va inchipuiti cate bagaje am facut pentru copii dar si pentru noi. Ma bucur mult pentru subiectul deschis legat de gradinite ca pe viitor si eu sunt interesata.
Numai bine
Nana

Mergi la inceput

Miki, de ce nu incerci ceva naturist? Multa sanatate piticului! L-am sunat ieri pe Forrest sa ii urez bafta, probabil maine seara o sa aflu ce a facut.
Godzila, felicitari!!! Ce fericita trebuie ca esti... Cand ai DPN-ul, sa te trec in listuta? Cantecele si poezii la un an si jumatate? Uau! Iti trimit PM cu proiectul Forrest.
Nana, ma bucur ca puiutii tai iti dau atatea satisfactii, se vede ca sunt copii buni, cel putin Alex tare m-a impresionat cu cata grija se poarta cu Amalia...

Mergi la inceput